Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

Opublikowano

Gdybym miał dziesięć rąk, to bym się wszystkimi podpisał co ten autor pisze:

https://www.spidersweb.pl/2019/11/call-of-duty-modern-warfare-lament.html

Ten rozkoszny bul dópy SMG-owców ADHD-owców, że jakiś tam szotganik za mocny, claymore`y w w wąskich korytarzach i słychać ich kroki:yao:

Nawet mi ich nie żal:shotgun:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 161,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano

Sam biegam ze smartami, bo mobilne i szybkie.

Opublikowano

Dopakowany Kilo z magazynkiem na 50 naboi plus 725, duch i szybka zmiana broni i rucham wszystkich. 

Opublikowano

Za to mamy ADHD-owców z shotgunami, które kładą na 20 metrowych dystansach, raj dla noobkow nie  trzeba nawet umieć celowac, ale jestem przekonany, że te noobskie i kamperskie rozwiązania zostaną przez developerow usunięte albo mocno znerfione, wtedy w tej gierce dla noobkow nie będzie miejsca i wcale mi ich nie będzie żal :D

Opublikowano

No to kampienie i siedzenie po kątach jest trochę irytujące wczoraj w nocy jak grałem to na 4 mecze tylko jeden udało się skończyć przed czasem 

Opublikowano

Najwięksi YouTuberzy zaczynają narzekać, że gra nie sprawia przyjemności, po tygodniu :D także spokojnie. Albo ktoś to ogarnie, albo w tą popularną grę za 2 miesiące nikt grał nie będzie, oprócz oczywiście graczy z PE. 

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

:popcorn:

Co roku nowy cod i co roku to samo, dzbany to kupują, a później płacz że wszędzie kampa. Niby jak ma być inaczej skoro gra wynagradza taki styl gry. Lepiej odpalcie jakieś Halo. 

Opublikowano

Ja polecam nauczyć się grać, po prostu ludzie nauczyli się map i zmienili styl gry a jak wiadomo ten jest trochę inny od wcześniejszych odsłon, lub inaczej, bardziej zależy od trybu w jakim się gra.

Opublikowano

Ludzie jak płaczą w tym temacie ... gra życia, czy jak?

Przypomniał mi się jeden choptaś z wspólnej gry tdm w bo2.

Ekipa była spoko, rzeczony chopek też w miarę sobie radził, ale jak coś spaścił, to od razu płacze: " No kurwa jak to możliwe? No ja prdlę, napierdalam w niego, a ten nic...". I takie tam na pełnym ryju w słuchawkę.

Trzeba było go wyciszać, a z czasem oddelegować z teamu.

Ja gram bez żadnej spiny. Nawet, jak harda ekipa po drugiej stronie barykady działa, pięknie - zgrani i zbalansowani drużynowo, to leci się te meczyki. 

Jakoś tak dobrze się w tą odsłonè gra.

Opublikowano

Po początkowym łomocie od kogo popoadnie uważam że to najlepsza część od BO2. W perspektywie nowe mapy i mam wrażenie że Battle Royal też się pojawi, takiej gry na szybką rundę od jakiegoś czasu bardzo brakowało problem jest w tym że jak się zacznie grać to ciężko skończyć i syndrom jeszcze jednego meczu jest nagminny.

Opublikowano

Kiedyś w MW2 była taka zabawka jak 1887 w połączeniu z akimbo zrobilem  w meczu 74 kille, kiedyś kurła to było :pawel:

Edytowane przez Absolem

Opublikowano
6 minut temu, Absolem napisał:

Kiedyś w MW2 była taka zabawka jak 1887 w połączeniu z akimbo zrobilem kiedyś w meczu 74 kille, kiedyś kurła to było :pawel:

O jezu jakie to dobre bylo :D Na mapach typu Scrapyard czy Favela można było tylko biegać i nie celować nawet.

Opublikowano

A było, było.

Padłem nie raz ofiarą takiego adhd-owca, samemu nie zniżając się do jego pioziomu ;)

Może to Ty Absolem mnie wtedy zabijałeś...

Opublikowano
4 godziny temu, Absolem napisał:

Kiedyś w MW2 była taka zabawka jak 1887 w połączeniu z akimbo zrobilem  w meczu 74 kille, kiedyś kurła to było :pawel:

I co się dziwić, że dzieci płaczą skoro od wspomnianej części struktura map i rozgrywka się nie zmieniła do teraz:reggie:

Opublikowano

Nie zmieniło się to że na każdą mapę trzeba próbować różne taktyki i tak z tym przegietym 725 dostawałem wczoraj w pisdeczkę na małych mapach od typów ze smg, no wręcz nie dało się do nich podejść, plus prześladowanie co dwa strzały też nie pomaga. 

Opublikowano
Godzinę temu, Absolem napisał:

Nie zmieniło się to że na każdą mapę trzeba próbować różne taktyki i tak z tym przegietym 725 dostawałem wczoraj w pisdeczkę na małych mapach od typów ze smg, no wręcz nie dało się do nich podejść, plus prześladowanie co dwa strzały też nie pomaga. 

Znerfią szotgany i będzie gites. Głównie problemem jest moim zdaniem zbyt duży zasięg niektórych broni.

Opublikowano

8 listopada nowe mapki

ab33114cbdfa817b275273fd47351abb.jpg

Opublikowano

Też macie teraz jakąś kolejkę serwerową? Prace techniczne na serwerach niby i czekam w kolejce, z tym, że czas oczekiwania zamiast maleć to rośnie...

Opublikowano

Na xboxie nie ma żadnego problemu właśnie gram dominację 

Opublikowano

Jest aktualizacja i jest nerf na M4 i 725 bardzo dobrze

Opublikowano

Dobre zmiany, szkoda, że wyjeżdżam na tydzień, to nie przetestuję ich sam - ciekawi mnie jak procentowo wyglądają zmiany w parametrach broni, zdziwiony też jestem troszkę nerfem PKM, bo ostatecznie rzadko widzę, szczególnie w 1v1 na długim dystansie.