Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

No, bardzo mi brakuje dobrze zrobionego sklepu na urządzenia mobilne, tak żeby wejść w Store, zobaczyć wszystko co jest dostępne, poszperać, pofiltrowac, sprawdzić promocje, zakupić i ściągnąć bezpośrednio na konsole, mam nadzieje ze się tego doczekam.

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Myślicie, że do świąt jeszcze będzie szansa kupić Series X?

A w sumie, widzę, że w ME na niektórych wioskach jeszcze mają na stanie.

Opublikowano
36 minut temu, krupek napisał:

W euro z cyberpunkiem nie ma?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Są preordery, mnie bardziej chodziło o golasa do zakupu od zaraz. No, ale to bliżej świąt chciałbym wrócić do zakupu.

Opublikowano
2 godziny temu, devilbot napisał:

Czy to nieetyczne kupować w Brazyli?

To trzeba jakimś sposobem czy normalnie bez niczego jak na węgierskim storze?

Opublikowano
4 minuty temu, messer88 napisał:

To trzeba jakimś sposobem czy normalnie bez niczego jak na węgierskim storze?

Jest na to sposób 

W dniu 24.11.2020 o 22:08, Hubert249 napisał:

@kubson  

Są dwie opcje, obydwie dostępne na MTC. 

1. Kupujesz doładowanie portfela w brazylijskiej walucie 

2. Kupujesz kod na gierkę. 

Akurat w moim przypadku MK11 kosztuje 59.99 a są doładowaniach po 60BR$ więc kupiłem doładowanie.  

Rejestrujesz się na 

https://www.mtcgame.com/en-US

Wrzucasz do koszyka doładowanie, lub gierkę z rynku BR, płacisz karta np Revolut, ja płaciłem w  USD. Podejrzewam, że zwykła Visa też zadziała, ale pewnie będzie gorszy przelicznik 

Czekasz ok pół godziny na maila z kodem lub zaglądasz na swój profil na stronie MTC 

Zmieniasz region w konsoli na BR, resetujesz, wchodzisz do sklepu i  klepiesz kod w wiadomym miejscu. Zmieniasz  z powrotem region na PL i instalujesz gierkę. 

Nie wiem czy jest, to konieczne, ale na stronie Microsoftu dodałem nowy adres rozliczeniowy, można mieć ich kilka więc dla spokoju możecie to zrobić. 

adres: Av. das Nações Qd. 809, Lote 33, CEP: 70423-900, Brasília – DF
telefon: +55 61 3212 8000

Opublikowano
  • Autor

btw dzisiejszy patch do Asasyna dodał tryb 60fpsów (!) w Series S, i wyeliminował odczuwalny screen tearing z wersji na Series X

nie trzeba było długo czekać, aż developerzy naprawią optymalizacje.

Opublikowano
  • Autor

Nie mam jak tego sprawdzić bo jestem w pracy, ale ludzie piszą że jest znacznie lepiej. Na jakieś dokładne wnioski trzeba poczekać aż ktoś zrobi test.

Opublikowano
31 minut temu, madhunt3r napisał:

I jak faktycznie ten tearing zniknął?

Jak wrócę do domu z pracy planuję namiętne plądrowanie anglosasów wikingami, dam Ci znać. Już mam upatrzone miejscówki, gdzie najłatwiej odtworzyć ten tearing i zamierzam odwiedzić je w pierwszej kolejności po włączeniu gierki, żeby zweryfikować prawdomówność developerów

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

Jak coś to moge opier****ć za 3,5k :nosacz3:

Opublikowano
1 godzinę temu, madhunt3r napisał:

I jak faktycznie ten tearing zniknął?

Nadal występuje, ale teraz bardzo rzadko (podobnie jak na PS5).

Opublikowano

Bardzo rzadko xD Tylko odpalilem grę i poruszałem kamerą na boki i rwie. Czy oni w ogóle mają jakiś dział odpowiedzialny za testy czegokolwiek? xD

Edit: przerzuciłem się na chwilę na quality mode żeby sprawdzić, jak to wygląda, wróciłem do performance i mam wrażenie, że faktycznie tearing jest mocno zredukowany, choć nie wyeliminowany do końca.

Opublikowano
4 godziny temu, devilbot napisał:

Czy to nieetyczne kupować w Brazyli? Ależ tam są ceny:obama:

Gdzie można sprawdzać ceny fajnie w Brazylijskim M$?

Ja tam nei mam co do tego żadnych obiekcji. Dla mnie i tak ceny w PL są takie a nie inne główne z powodu wspólnego rynku UE. Pewnie w innym przypadku też mielibyśmy niższe ceny. Dla mnie ważne, że twórca zarobi. Jak mam mu dać 60% ceny gry to chyba lepiej, żeby dostał 60% niż żebym tej gry nie kupił wcale i dostanie 0%. 

Opublikowano
45 minut temu, bluber napisał:

Ktoś wie jak to wyglada w przypadku lokalizacji? Jeśli konto jest na PL, dodaje adres brazylijski i kupuje grę z brazylijskiego storu to ściągnie mi pełna Polska lokalizacje czy Brazylijska?

Domyslam się ze Pełna Polska bo kupiłem WRC 9 i mam PL napisy(chociaż może tez występuje z PL pilotem? Nie wiem)

Opublikowano

14 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ktoś wie jak to wyglada w przypadku lokalizacji?

Normalnie wszystko jest bo grę i tak sciągasz z swojego regionu (region na Brazylie i adres dodajesz tylko w przeglądarce) 

Opublikowano

@krupek

Nie może ktoś Ci zamówić i wysłać? :)

Aha... Widzę że sytuacja z dostępnością X tak samo świetna jak i ps5

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Ale gdzie wysłać? Planuję sobie sprawić na święta Iksbona i tak się chciałem zorientować jak z dostępnością w grudniu ;)

Opublikowano

Zayebal.em sie z tą wysyłka...niewazne :) te kolorki na forum się zmieniają i się wszystko miesza po 30 xD 

Opublikowano
8 hours ago, krupek said:

Konsole Series SI X są do nadal do kupienia z odbiorem osobistym nawet, do odbioru w 30 minut od dokonania zakupu. Widze tu niemiecką precyzje działania sieci MM. W grudniu też będą. 

Opublikowano

jak internet bangla w tym xboxie to o ludzie :xboss: Te same łącze a mam wydajność prawie o 100% lepszą

Opublikowano

W MS Store są aktualnie 2 wersje Halo: Master Chief Collection

Pierwsza aktualnie w przecenie poniżej stówki waży według strony MS - 159.8 GB

Druga, waży według strony MS - 133.2 GB (tą posiadam cyfrowo według MS Store)

Wersja, którą posiadam ma zainstalowane Halo3:ODST i Halo - REACH i w systemie waży - 120.5 GB (jest po świeżym upgrade do Series X)

WTF już niczego nie rozumiem. Przede wszystkim - czym się różnią te obie wersje ze sklepu MS?