Kmiot 13 545 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Cytat Nazwa miejscowości to tam pikuś, najważniejszy jest kod pocztowy. Niby tak, ale jednak już parę razy mi się zdarzyło, że przesyłka poszła przez Lublin, bo były nawet jakieś dodatkowe pieczątki na kopertach, więc ktoś nie zorientował w porę. Ale fakt - zazwyczaj trafiają bez większych problemów mimo błędnej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Kmiot napisał: zaadresował przesyłkę na Lublin (zamiast Lubin), czyli klasyka ło panie, to jesteś sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Głogów to mi się tylko z WKU kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Ja mam chyba bliżej z Chojnowa Cytuj Odnośnik do komentarza
siniak GT 12 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Mam i ja Rogi nienaruszone, czarna niunia na okładce zgodnie z zamówieniem, no i ten zapaaaaachhhh PS. Czule rozwalił mnie ten oldskulowo nabaźgrany długopisem na tekturce adres z nazwiskiem. Serio panowie w dzisiejszych czasach taka awangarda? Perez to ty? Hahah Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez siniak GT Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Przesyłka dotarła, zamówione 30.03.2020r., wysłane 06.04.2020, dziś przyszło (przesyłka priorytetowa) To standard, czy po prostu brakło magazynów, bądź po prostu ilość zamówień was przerosła? EDIT. W sumie nie musicie odpowiadać. Okres jest jaki jest, wirus szaleje, gazetki nie wysłane na czas, to nie jest najważniejsza rzecz na świecie. Grunt, że doszło, a wam życzę przetrwania w tym trudnym czasie Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dobra, generalnie to przyszło mi na myśl, że w sumie nie potrzebuję przecież trzech numerów PE, więc dwa chętnie oddam chętnym osobom. Oczywiście najlepiej takim, którzy numeru jeszcze nie mają i nie planują mieć, a z ciekawości by chcieli sprawdzić.Taka darmowa próbka. Kto wie, może dzięki temu przybędzie jakiś nowy stały czytelnik. Chcesz? Daj serduszko pod tym postem. Bo lubię serduszka. Jeśli serduszkujących będzie więcej niż dwóch, to będę zmuszony przeprowadzić losowanie. I żeby nikomu nie przyszło do głowy kręcić, to udział biorą tylko konta założone do wczoraj. I z jakąkolwiek aktywnością, więc proszę nie wyciągać zapasowych alterkont ze strychu. Wyniki jakoś po weekendzie, może nawet w niedzielę, zależy od zgłoszeń, ale za darmo to kto by nie chciał? Wysłać postaram się w przyszłym tygodniu, naturalnie na mój koszt, ale obecnie odwiedziny poczty to grząski temat, więc w razie czego proszę o wyrozumiałość i cierpliwość. Edit 13.04: dobra, akurat dwóch chętnych, więc sprawa zamknięta i oni dostaną. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 4 godziny temu, siniak GT napisał: Mam i ja Rogi nienaruszone, czarna niunia na okładce zgodnie z zamówieniem, no i ten zapaaaaachhhh PS. Czule rozwalił mnie ten oldskulowo nabaźgrany długopisem na tekturce adres z nazwiskiem. Serio panowie w dzisiejszych czasach taka awangarda? Perez to ty? Hahah Ach, to były czasy, jak się adresowało ręcznie! Nie, to nie ja, akurat prenumeratą/sklepem PE to od zmiany wydawcy już się nie zajmuję, ale kiedyś jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza
tomasz_sromasz 114 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Ten tekst o piekle, taki porównawczo-kulturoznawczy, zajmujący. W ogóle miło zaskakują wszelkie nierecenzje (choć recenzje też w porządku). Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 5 minut temu, tomasz_sromasz napisał: Ten tekst o piekle, taki porównawczo-kulturoznawczy, zajmujący. W ogóle miło zaskakują wszelkie nierecenzje (choć recenzje też w porządku). Dokładnie. Im więcej nierecenzji, tym lepiej! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 13 godzin temu, tomasz_sromasz napisał: Ten tekst o piekle, taki porównawczo-kulturoznawczy, zajmujący. W ogóle miło zaskakują wszelkie nierecenzje (choć recenzje też w porządku). Ta, tylko KTOŚ nie podumał i mało roztropnie wrzucił do tekstu screena z Dead Space, o którym Rozbo wspomina tylko w kontekście Visceral Games, autorów Dante's Inferno. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Doszło i do mnie. Abstrahując już od czasu oczekiwania (zamówione 28 marca lol), bo w końcu sam pisałem, że mogę poczekać, to na minus forma zapakowania. Karton, owszem, chroni pismo, ale powinno ono być jeszcze w folii (takiej, jak kiedyś latała prenumerata). Raz, że uniknęlibyśmy tych pogiętych rogów (tak, u mnie też są), a dwa, że jak na dzisiejsze okoliczności to by było zwyczajnie bardziej higieniczne. Okładka, zgodnie z zamówieniem, oczywiście z Tifą. O samym numerze nic, bo czytanie sobie zostawiam na weekend. Szmatławiec musi przejść kwarantannę xd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dziwne, ja mam ciągle pisemko w folii, bez kartonu. Zamawiacie razem z Pixelem? Tam była taka opcja, że pakują w karton, bo dużo osób na fejsie marudziło i za dodatkową opłatą (chyba 2 zeta) dają w karton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nope, zarówno pojedynczo zamówiony numer jak i ten z prenumeraty był zapakowany w kartonik. Żadnych opłat z tego tytułu nie uiściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Lepsi i gorsi, kartoniarze i foliarze. Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez MYSZa7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dostałem w folii, jedyna dopuszczalna opcja dla koneserów prenumerat. Beka z kartoniarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ja zamówiłem 1 nr osobno + prenumerata PE i Pixela i wszystko przyszło w 1 przesyłce dzisiaj w kartonie (wysłane 1 kwietnia priorytetem). Rogi zagięte ale da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ja dalej czekam, wziąłem aktualny nr i jeden zaległy. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ja dalej czekam, wziąłem combo 4 różne okładki FFVII. Ale mam jeden egz. kupiony w kiosku, więc no problemo. Najgorsze że nawet nie mam kiedy poczytać, bo najpierw szarpałem jak opętany w RE3, a teraz dorwałem FFVII od którego nie sposób się oderwać A tu jeszcze myj okna i szykuje skromne Święta... Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jak nie umiem odnaleźć się na tej stronce do weryfikacji stanu prenumeraty to znaczy, że mi się skończyła? Tak mi się wydaje ale nie chce mi się szukać rok temu ma rachunku w banku płatności Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Za jaką karę. Liczylem na Tife moze i Aerith ale to. Cloud po płaczu. Ps po przeczytaniu wyladuje na spodzie szafy Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Jontek80 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, marbel007 napisał: Jak nie umiem odnaleźć się na tej stronce do weryfikacji stanu prenumeraty to znaczy, że mi się skończyła? Tak mi się wydaje ale nie chce mi się szukać rok temu ma rachunku w banku płatności Jest taka stronka, gdzie maila podajesz. O tym piszesz? Podawałem maila w tym temacie (nie pamietam teraz). Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Jest taka stronka, gdzie maila podajesz. O tym piszesz? Podawałem maila w tym temacie (nie pamietam teraz). Na tej kartce z adresem w prenumeracie był ten adres https://shop.pixel-magazine.com/prenumerata/ Czasem też nadeukowane było info ile jeszcze numerów zostało w prenumeracie ale tym razem nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Ej, ale niech ktoś powie następnym razem Kaliemu, że przed recenzją należy zagrać w grę. Czytam reckę Persona 5 Royal i niestety sporo tam nieścisłości. Ja rozumiem, że to długa gra, ale Kali nie przebił się chyba nawet przez początek, skoro twierdzi, że mamy "dwie nowe postacie, które dołączają do drużyny po pierwszym pałacu". No niestety nie dołączają. Jak już piszesz recenzję na podstawie informacji z sieci, to chociaż mógłbyś sprawdzić, czy są zgodne z prawdą. Druga sprawa to Zax narzekający na poprawność Square i zmniejszanie cycków Tify w rimejku. Siódemka kręci się właśnie w moim Ps4 i "balony" Tify wciąż są ogromne, więc nie wiem czego ten człowiek by chciał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Wolałby bardziej kwadratowe jak na PSXie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi