Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Godzinę temu, Figaro napisał: czy ktoś może widział jakąś fanowską wersję gdzie jedyna zmiana to touchpad na czarno? chciałbym to zobaczyć. Łap, przerobiłem specjalnie dla Ciebie.
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l W sumie tak se myślę, że nie pokazali jak wygląda z tyłu, powinien mieć teraz łopatki jak ten prztyczek do DS4?
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Nie rozumiem czemu nie dodali normalnie tych łopatek pod padem. To by dopiero było ewolucja pada gdzie jest standardowo sprzedawane po normalnej cenie. Bo te bardziej profesjonalne pady z lopatkami chodzą po 500-600 zł. @Dr.Czekolada raczej powinni dać znać, że są łopatki jakby wymieniali, co ten pad zaprezentowali, a tak to można myśleć, że raczej nie ma. Edytowane 8 kwietnia 20205 l przez Faka
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Pewnie właśnie dlatego ich nie będzie- żeby potem dymac na wersjach pro pada.
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Nie zdziwię się gdy Sony zacznie sprzedawać te Pady przed premierą PS5, ponieważ sami wspominali że będą kompatybilne z PS4, jeśli naprawdę mają zamiar opóźnić premierę konsoli do 2021 to mogą coś zarobić na padach. Ja bym kupił
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l 3 godziny temu, Figaro napisał: Cooo xd Wow, bialo czarny pad, NOWOCZESNA TECHNOLOGIA Jeszcze jak, tylko biało czarny
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Piękny jest, to będziemy trzymali w następnej generacji, ważny bardzo element konsoli
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l pewnie nawet wejścia słuchawkowego nie bedzie, co do pada to jest okej, biało czarny troche mi nie siada ale wyglada na wygodniejszy niz ds4, najważniejsze zeby ogarneli baterie @Kyo a okej to spoko myślałem ze jak mikrofon i głośnik bedzie to wywala jacka Edytowane 8 kwietnia 20205 l przez kubson
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l @kubson - wyżej i na poprzednich stronach było potwierdzenie że będzie. I normalnie można podpinać słuchawki i headsety jak miało to miejsce w DS4. Edit: druga połówka już się dziwnie na mnie patrzy jak mówię do pilota w TV. Jak zacznę mówić do pada to serio chyba się popuka po głowie. 4 minuty temu, kubson napisał: @Kyo a okej to spoko myślałem ze jak mikrofon i głośnik bedzie to wywala jacka Nie, to tylko takie (pipi)enie dla zabicia czasu i teoretyzowanie. Mogli by całego pokazać, to by nie było rozkmin czy jest wejście jack i czy są łopatki.
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l 3 minuty temu, Kyo napisał: druga połówka już się dziwnie na mnie patrzy jak mówię do pilota w TV. Jak zacznę mówić do pada to serio chyba się popuka po głowie. tak będzie Edytowane 8 kwietnia 20205 l przez Figuś
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l 2 godziny temu, Kyo napisał: czy są łopatki Jakby były to by napisali, więc nie ma ogólnie wielka szkoda, bo jakby było w standardzie to można by to fajnie wykorzystać, a nie mapować istniejący już przycisk jak ma to miejsce teraz.
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l 3 godziny temu, YETI napisał: Jeszcze jak, tylko biało czarny wyglada na wiecej niz przypadek
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Z łopatkami czy tam przyciskami od dołu bym poczekał. Oni wybrali model ps4 zaraz przed prezentacją podobno, także nie zdziwię się jak myślą nad tym czy wrzucić te przyciski czy zostawić i zarobić na kolejnej dokładce.
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Skoro mikrofon będzie wbudowany w pada to niestety obstawiam, że będzie on dosyć wątpliwej jakości. To już wolałbym jakby w ogóle tego nie wrzucali bo ludzie nie będą nawet sobie zdawać z tego, że transmitują dźwięk w multiku i będziemy słuchać jak mąż bije żone bo browarka nie chciała przynieść. xD
Opublikowano 8 kwietnia 20205 l Mikrofon mnie dziwi, nikt tego używać nie będzie bo to bez sensu, spoko co najwyżej aby komuś szybką wiadomość zostawić.
Opublikowano 9 kwietnia 20205 l 8 godzin temu, Plugawy napisał: Moze jakies polecenia glosowe beda w konsoli? Wydaje mi sie ze teraz tez są. Albo cos mi się pomylilo