Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Jest dobrze w chuy :boomer:

Spoiler

poza walizką mamy teraz też schowek więc sprzedawanko broni żeby zrobić miejsce odchodzi do lamusa. Dużo nowych lokacji do zwiedzania. Harpuny w łódce nie znikają po walce z bossem więc może będą inne walki na łódce i największa bomba to ganadosy które skaczą na sufit a później na Leona, sakramencko creepy :wujaszek:

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 234,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

To jest remake, który zgniecie to wsiowe The Last od Us Part I :woot: :hype: to będzie nadRemake :banderas:

Opublikowano

Tez sie ciesze z dopracowanego projektu. Szukalem juz nawet listy trofkow aby zobaczyc czy bedzie poziom HtoC ale bez skutku. Jeszcze nie ujawnili.

Boje sie tak swoja droge ze pozniej przyjdzie pocieta wzdluz i wszerz Veronica. Badzmi szczerzy, gdzies beda musieli zaoszczedzic budzet wsadzony w 4 - tego sie boje najbardziej bo to moj ostatni wyczekiwany Remake z serii :ninja:

Opublikowano

Capcom jednak umie. Najpierw wydał zajebistą trylogię RE. Później remake jedynki, która najbardziej się postarzała. Następnie zaryzykował z RE4, a do tego wydał jeszcze RECV i RE0. Z biegiem czasu wydał to wszystko osobno kilka razy na wszystkie sprzęty w wersji remaster. Następnie znowu zaryzykował z RE7, a teraz wydaje jedną z najlepszych (jeśli nie najlepszą) część czwartą z dopiskiem remake, która zmiażdży. Wierzę, że na tym nie koniec, że jeszcze pojawi się RECVR, RE0R i RE1RR (remake remakea jedynki w stylu dwójki). Z biegiem czasu znowu to wszystko wyda z dopiskiem remaster, a w części 10 dokona kolejnej rewolucji, tylko co tym razem, skoro było już TPP, FPP i z widokiem znad ramienia?

Wystarczy dobrze pudrować stare hity i kasa będzie się zgadzać po wsze czasy :)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Oglądam sobie te filmy z porównaniami i dwa wnioski mi się nasuwają. Pierwszy: oryginał nadal wygląda zajebiście. Drugi: kurczę znam tę grę na pamięć. Mam oryginał kupiony na Xboxie, Playstation i Switchu. Serio potrzebuję remake day1 za 60$? Chyba nie i chyba odpuszczam. Zamiast tego wreszcie zagram w Village, którego mam od premiery, a którego nawet nie odpalałem

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał:

Oglądam sobie te filmy z porównaniami i dwa wnioski mi się nasuwają. Pierwszy: oryginał nadal wygląda zajebiście. Drugi: kurczę znam tę grę na pamięć. Mam oryginał kupiony na Xboxie, Playstation i Switchu. Serio potrzebuję remake day1 za 60$? Chyba nie i chyba odpuszczam. Zamiast tego wreszcie zagram w Village, którego mam od premiery, a którego nawet nie odpalałem

Ja bym jednak na twoim miejscu się zastanowił, skoro wziąłeś - mniemam - day1: TLOU na PS3, TLOU Remaster na PS4 i TLOU Remake na PS5 :)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Greg będzie gadał coś o grze życia itd. 

Pogada, pogada, pogada, a 24.3.2023 zobaczymy go w zakupach growych :)

Opublikowano

Nie to żebym jakoś mocno tęsknił, ale jednak chyba można już potwierdzić że będzie brak i AA i SW - pewnie coś pozmieniała i wydadzą jako płatne dlc ...

Opublikowano
28 minut temu, Homelander napisał:

Oglądam sobie te filmy z porównaniami i dwa wnioski mi się nasuwają. Pierwszy: oryginał nadal wygląda zajebiście. Drugi: kurczę znam tę grę na pamięć. Mam oryginał kupiony na Xboxie, Playstation i Switchu. Serio potrzebuję remake day1 za 60$? Chyba nie i chyba odpuszczam. 

Przy part 1 inaczej śpiewałeś :kekw:

Opublikowano
39 minutes ago, Bartolinsky said:

Przy part 1 inaczej śpiewałeś :kekw:

No dokładnie, ale RE4 nie jest dla mnie tym co TLoU. I całkiem możliwe, że zdrowy ma racje :)

Opublikowano

18 lat minęło od premiery RE4 na Nintendo GameCube, ile lat minęło od premiery The Last of US? 10 lat więc może i najwyższa pora była wydać tego remake. Ale przez te wszystkie lata RE4 dostał tylko patcha do HD na konsole więc prawilny remake należy się jak psu kość. 

20 dni 

predator-countdown.gif

Opublikowano

TLOU dostało remaster, remake, a na PS6 będzie jeszcze reboot. 20 lat to szmat czasu i taki remake to ja rozumiem. Można się spierać o to, czy TLOU, bądź DC go potrzebował, ale nie o RE4 i pozostałe Residenty :)

Opublikowano

Wczoraj zakupiłem w promce klasycznego RE4 i dalej ta gra jest dobra,baa nawet lubiłem taka grafikę z czasów ps2. Fakt sterowanie to dalej drewno przeokrutne, aczkolwiek wybornie się w to gra nawet dzisiaj-18 lat po premierze. A muzyczka podczas sejwowania dalej koi moja zwichrowana czaszkę :potter:

Edytowane przez Szajka

Opublikowano

Miałem brać na PC ale czytam o problemach z denuvo przy Village i sam nie wiem. Xbox ponoć dostał już predownload. 

Opublikowano

Ja już nic nie oglądam. No może skusze się na recke od kogucika jeszcze :boomer:

Opublikowano
17 minut temu, Szermac napisał:

W czwartek jeszcze demko spadnie :banderas:

Skąd info, że akurat w czwartek?

BTW, na Xboxie można robić preload, niecałe 68GB.

BTW2, oczywiście już mozi to napisał, a ja nie zauważyłem :( złe życie, złe

Opublikowano

Chyba poczekam na df. Pewnie od razu będzie wiadomo co i jak. 

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Skąd info, że akurat w czwartek?

Jestem przybyszem z przyszłości xD

Opublikowano

Czyli pierdolamento zagrajmera :reggie: Weź podpisuj, że to Twoje przewidywania, bo się człowiek podpala i okazuje się potem, że NADAREMNO, korewa

Opublikowano
35 minut temu, Bzduras napisał:

Czyli pierdolamento zagrajmera :reggie: Weź podpisuj, że to Twoje przewidywania, bo się człowiek podpala i okazuje się potem, że NADAREMNO, korewa

No jak nie 'download demo RIGHT NOW!1' w trakcie tego czwartkowego szoł Capcomu, to kiedy?