Opublikowano 1 listopada 20213 l To fajne uczucie, gdy wchodzisz do sklepu i możesz spokojnie wziąć karton z konsolą i pójść do kasy. Pod warunkiem oczywiście że konsola, którą kupujesz ma już gry warte zakupu tej konsoli. Xbox oczywiście takich posiada wiele dlatego kupiłem Series X na premierę i mam wsteczną kompatybilność. Natomiast poczekam na gry stricte dla Playstation 5. Może w 2023 coś się pojawi, ale to musi być prawdziwy kaliber dużego formatu. Chociaż kupiłbym nawet dla nowego Ridge Racer Wciskanie akcesoriów ma trafić w gust cebularzy oszczędników. Niestety te promocje dla zorientowanych w cenach nie są wcale atrakcyjne. Dziś jesteśmy świadomymi klientami i wiemy czego potrzebujemy, Samej konsoli bez gównianych dodatków. Resztę można dokupić później. Po co mi dodatkowy Pad gdy gram sam w mieszkaniu podłączonym do internetu przez sieć Battlenet w Diablo II Remaster (taki przykład), albo w Forze Horizon 5.
Opublikowano 1 listopada 20213 l W sobotę byłem w MediaExpert i na dziale konsol 1 szt XSX za 3.5k! Nie wczytywałem się czy to był jakiś zestaw, jednak mnie ścięło. Rok minął od premiery konsol i ani pół obniżki, wręcz przeciwnie. Chyba nie było takiej sytuacji jeszcze.
Opublikowano 2 listopada 20213 l W dniu 1.11.2021 o 16:40, ProstyHeker napisał: Za 3,5k to jest chyba All Access z wliczonym GPU na 2 lata. Też bym tak obstawiał. Plus taki ze można wziąć na raty 24x145 zł, co przy ostatnim wysypie hitów do GP jest jak najbardziej opłacalne.
Opublikowano 2 listopada 20213 l Teraz w ME wystawiają jednego XsX i tylko w opcji XAA. Nie jest to bundle z żadnymi grami czy akccesoriami tylko oferta cenowa identyczna jak na premiere.
Opublikowano 3 listopada 20213 l W ME zestaw XSX + FIFA 22 + słuchawki MS na kablu za 2739zl Jakby akcesoria się udało sprzedać za 4 stówki to golas wychodzi 2339zl https://www.mediaexpert.pl/gaming/xbox-series-x/konsole/konsola-xbox-series-x-fifa-22-sluchawki-wired?utm_medium=linktxt&utm_campaign=2021.11&utm_source=fCAdkEcDcq&utm_content=2381265
Opublikowano 3 listopada 20213 l Można brać na handel, Daddy pisał że o golasy za 3500 się ludzie zabijają.
Opublikowano 3 listopada 20213 l Tak jak wspominałem wcześniej, w PLAY dostępny za 2400 golas. https://www.play.pl/telefony/xbox/xbox-series-x-1tb/?oid=4001297899&sku=TE-MC-XSX1T-PL1-00&utm_source=301_aff_ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=ceneo A na Allegro nie ma taniej niż za 2900. Spory rozstrzał cenowy się zrobił.
Opublikowano 3 listopada 20213 l Tak jak wspominałem wcześniej, w PLAY dostępny za 2400 golas. https://www.play.pl/telefony/xbox/xbox-series-x-1tb/?oid=4001297899&sku=TE-MC-XSX1T-PL1-00&utm_source=301_aff_ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=ceneo A na Allegro nie ma taniej niż za 2900. Spory rozstrzał cenowy się zrobił.Przecież jest niedostępna.
Opublikowano 3 listopada 20213 l No trudno, żeby jeszcze była dostępna, skoro link wrzuciłem 8h temu a jest dużo tańsza niż gdziekolwiek xd Było dziś kilka sztuk dostępnych. Dostępność pojawia się cyklicznie co kilka dni. Rok temu tak swoją tam kupiłem.
Opublikowano 4 listopada 20213 l Autor oferta Euro na black friday https://www.euro.com.pl/konsole-xbox-series/microsoft-xbox-series-x-far-cry-6-fifa-22-dodatkowy-pad-bialy.bhtml?utm_source=3153863&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F
Opublikowano 4 listopada 20213 l 23 minuty temu, Koleś88 napisał: Link sprawdzałem 1-2h po Twoim poście. Widocznie bardzo szybko znika.
Opublikowano 4 listopada 20213 l Jak coś to w MM jest zestaw:Konsola MICROSOFT Xbox Series X 1TB + Dodatkowy kontroler Xbox Series Carbon Black + Ładowarka PDP Gaming Dual Ultra Slim Charge System za 2729zł i to chyba najlepsza oferta w tej chwili.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Fajna cena za golasa XD https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-microsoft-xbox-series-x 3299zł XD
Opublikowano 24 listopada 20213 l Nie dziwię się, że ludzie zaczęli kupować XSS. Sam ostrzyłem zęby na XSX, ale pierdolę czekać niewiadomo ile i płacić 3x więcej za sprzęt który i tak służył mi będzie do odtwarzania GamePassa.
Opublikowano 24 listopada 20213 l I pomyśleć, że przed premierą zastanawiałem się, czy warto od razu kupować konsolę, czy jednak sobie spokojnie ten roczek poczekać aż ceny spadną.... tym czasem jeb tałzena drożej
Opublikowano 26 listopada 20213 l XSS za 1149zl warto? Czy wciąż lepiej dołożyć do X? Pewnie wraz z upływem czasu te różnice między konsolami będą coraz bardziej widoczne. Dlatego mam wątpliwości.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 listopada 20213 l Warto zwłaszcza że wychodzi jeszcze taniej. To pewnie 3 razy taniej niż SeriesX:
Opublikowano 26 listopada 20213 l No dobra cena, nawet jak ktoś ma dzieciaki to kupić młodemu do pokoju.
Opublikowano 26 listopada 20213 l To jest sama konsola czy wraz z game passem? W koszyku przy metodzie płatności jest coś takiego: (nie można tego odznaczyć)Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 listopada 20213 l No kolego/koleżanko, All Access to konsola + GPU na dwa lata, płatne co miesiąc w ratach.