Opublikowano 23 czerwca 20222 l 16 minut temu, Ölschmitz napisał: Mordy, jak mi sie skonczy obecny plus i wykorzystam stary voucher na 12 miesiecy to bede mogl wybrac ze chce 9 miesiecy extra lub 6 miesiecy premium czy w gre wchodzi tylko 12 miesiecy essentiala i doplata? a do kiedy masz obecny? Może lepiej dopłacić jak nie długi okres do lepszego wariantu i jak się skończy wtedy przedłużyć kodem
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 20 minut temu, ASX napisał: Jak już wiadomo lista gier w zależności od regionu trochę się różni. Oto ekskluzywne gry w ofercie dla USA i Europy Ukryj zawartość PS Plus Extra Games Exclusive to Europe 428: Shibuya Scramble (PS4) Zanki Zero: Last Beginning (PS4) PS Plus Extra Games Exclusive to USA Dark Rose Valkyrie (PS4) Garou: Mark of the Wolves (PS4) Harvest Moon: Light of Hope (PS4) Harvest Moon: Mad Dash (PS4) Harvest Moon: One World (PS4) JumpJet Rex (PS4) Nightmares from the Deep 2: The Siren's Call (PS4) Q*Bert Rebooted (PS4) Sparkle Unleashed (PS4) Touhou Genso Rondo: Bullet Ballet (PS4) Umbrella Corps (PS4) PS Plus Premium Games Exclusive to Europe Battle vs. Chess (PS3) Dark Mist (PS3) Garou: Mark of the Wolves (PS4) Genji: Days of the Blade (PS3) Guilty Gear Xrd -REVELATOR- (PS4) Order Up!! (PS3) PS Plus Premium Games Exclusive to USA Air Conflicts: Secret Wars (PS3) Air Conflicts: Vietnam Ultimate Edition (PS3) All Zombies Must Die (PS3) Alone in the Dark: Inferno (PS3) Bang Bang Racing (PS3) Battle Fantasia (PS3) Battle of Tiles EX (PS3) Bellator: MMA Onslaught (PS3) Burn, Zombie, Burn! (PS3) Class of Heroes 2G (PS3) Comet Crash (PS3) Crash Commando (PS3) Cuboid (PS3) Dead or Alive 5: Last Round (PS3) Deadliest Warrior: Legends (PS3) Deadliest Warrior: The Game (PS3) Derrick the Deathfin (PS3) Divekick (PS3) Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time (PS3) Dogfight 1942 (PS3) Dragon Fin Soup (PS3) Dragon's Lair (PS3) Dragon's Lair II: Time Warp (PS3) Earth Defense Force 2025 (PS3) Earth Defense Force: Insect Armageddon (PS3) Eat Lead: The Return of Matt Hazard (PS3) Enemy Front (PS3) Enslaved: Odyssey to the West (PS3) Escape Dead Island (PS3) Fuel Overdose (PS3) G-Force (PS3) Ghostbusters: Sanctum of Slime (PS3) Go! Sports Ski (PS3) Heavy Fire: Shattered Spear (PS3) High Stakes on the Vegas Strip: Poker Edition (PS3) Hot Shots Golf: World Invitational (PS3) inFAMOUS (PS3) Interpol: The Trail of Dr. Chaos (PS3) Jimmy Johnson's Anything with an Engine (PS3) Karateka (PS3) Lead & Gold: Gangs of the Wild West (PS3) Mamoruken Curse! (PS3) Narco Terror (PS3) Ninja Gaiden Sigma (PS3) Okabu (PS3) Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode One (PS3) Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness Episode Two (PS3) Ratchet & Clank: Quest for Booty (PS3) Record of Agarest War (PS3) Record of Agarest War 2 (PS3) Record of Agarest War Zero (PS3) Resident Evil 4 (PS3) Resident Evil 5: Gold Edition (PS3) Resident Evil 6 (PS3) Rocket Knight (PS3) Rogue Warrior (PS3) Sacred 3 (PS3) Sanctum 2 (PS3) SkyDrift (PS3) Slender: The Arrival (PS3) Spelunker HD (PS3) StarDrone (PS3) Street Fighter III: 3rd Stike Online Edition (PS3) Super Street Fighter II Turbo HD Remix (PS3) The Undergarden (PS3) Thunder Wolves (PS3) Warlords (PS3) Way of the Samurai 3 (PS3) Way of the Samurai 4 (PS3) Wizardry: Labyrinth of Lost Souls (PS3) XBLAZE Code: Embryo (PS3) Premium dymanko Europy jak sam nazwa pakietu wskazuje
Opublikowano 23 czerwca 20222 l No niezła rozbieżność między grami ekskluzywnymi dla Europy a dla USA. Rukanko fest.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Zmiana na "wyższy" poziom Plusa banalna i szczerze mówiąc myślałem, ze będzie mnie więcej kosztować. Ciekawych gier to za dużo nie ma, więc pewnie rozpykam co mnie interesuje do grudnia i żegnam się z tą usługą
Opublikowano 23 czerwca 20222 l No będą wylatywać i wpadać nowe pozycje. Takie RDR2 jest do września tylko.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 2 godziny temu, _Red_ napisał: Z poziomu PS5 gry, które mam zakupione, mają etykietkę "premium". Jakiś bug, czy faktycznie starocie typu Ethan, ABC Murderes czy chociażby Horizon 1 Complete wymagają premium? Jak właze do stora z poziomu przeglądarki w incognito to widzę etykietkę "Extra" wiec chyba sklep na PS5 ma buga z oznaczeniami? No coś tam jest namieszane. Mafia 1 i 2 DE jest Premium, a trójka DE już extra. Premium od extra co do biblioteki to nie miał się tylko starociami różnic? Nawet jest tak na konsoli w porównani pakietów opisane.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Panowie, jak to najlepiej zrobić? Kończy mi się plus 03.07.2022 i mam opcje wzięcia na te pare dni opcji extra za 5 zł. Chce tez kupić kod ps plus na rok. Wtedy normalnie wbije kod i mi zaliczy mi 365 dni zwykłego? I jakbym chciał kupić extra to będę musiał dopłacić 240 zł??
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Sony nakłamało, bo w premium miały być jakieś starocie z PSX i PS3, a ja tam widzę np The Surge i Surge 2 z PS4, podobnie remastery Bioshocka z PS4. To pewnie będą wrzucać jakieś nowsze gry do Premium i zrobi się burdel.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 3 hours ago, PanKamil said: Gry z ps3 są przez chmurę więc nie sądzę aby były na store bo nie można ich kupić. No kupić ich nie można ale odpalić z polskeigo konta też się nie da. Np. Infamous 2, czy God Of War: wstąpienie są dostępne do gry w streamingu, a Infamous 1 i Enslaved na polskim koncie nie odpalisz (wyszukiwałem z poziomu PS Plus, bibiloteki i store) Edit: no widze ze juz ktos wyjasnil ze sporo gier nie ma w EU Edytowane 23 czerwca 20222 l przez karmaster wyjasnione
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 24 minuty temu, Dave Czezky napisał: Tak, ale odznacz automatyczne odnawianie. Ja to wyłaczam co jakiś czas i zaznacza mi się samo z powrotem. Po tym jak mnie dobre sony skasowało 240zł za rok, wyjebałem karte i jade na zdrapkach.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 6 godzin temu, _Red_ napisał: może jak ktoś podbił juz do Extra/Premium a ma kod PS+ ze zdrapki, niech wbije na próbę i podzieli się wiedzą co się stanie? nie dawało mi to spokoju więc właśnie zrobiłem - ulepszyłem do extra zwykłego ps+ wbiłem roczna zdrapkę i mam 219 dni extra.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Czemu nie można kupić Primal'a i Teczkena 2? Inne gierki widzę, że mają opcję zakupu poza subskrypcją, a tutaj tylko można dodać do listy życzeń
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 6 minutes ago, Ins said: Czemu nie można kupić Primal'a i Teczkena 2? Inne gierki widzę, że mają opcję zakupu poza subskrypcją, a tutaj tylko można dodać do listy życzeń No jak nie można
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Godzinę temu, balon napisał: No coś tam jest namieszane. Mafia 1 i 2 DE jest Premium, a trójka DE już extra. Premium od extra co do biblioteki to nie miał się tylko starociami różnic? Nawet jest tak na konsoli w porównani pakietów opisane. Premium miał mieć klasyki i streaming. Na PS4 w sklepie widzę, że dla Premium mają zakładkę Zremasterowane i trafiły tam gry, które wyszły na PS3, ale zostały odnowione na PS4.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Autor 2 minuty temu, Czoperrr napisał: No jak nie można uff całe szczęście przemoc tylko umiarkowana
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Pamiętam jak przed rekolekcjami we wtorek wpadłem na pocztę, żeby sprawdzić czy tekken 2 już przyszedł. Nie przyszedł. Na wszelki wypadek wpadłem jeszcze po rekolekcjach i juz jebaniutki czekal Ale nakurwialem deathfisty dla Pana Jezusa Kiedyś to było.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 24 minuty temu, messer88 napisał: nie dawało mi to spokoju więc właśnie zrobiłem - ulepszyłem do extra zwykłego ps+ wbiłem roczna zdrapkę i mam 219 dni extra. thx, reakcje juz dziś wyczerpane. Czemu chujki z Sony nie napisali jasno, ze trzeba mieć wpierw dany tier aktywny (np. Extra), aby zdrapka zadzialala wyłącznie dla niego. Ja tu rozkminialem co będzie jak wbije kod ps+ mając zwykły essential i czy zamieni mi to na 219 dni extra.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Hmm na swoim głównym polskim koncie kiedyś kupiłem RE1 na PSX i mogę sobie pobrać. Naromiast na drugim koncie na US mam zakupionego Tekken 2 i pobrać nie mogę ...
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Doładowałem też do extra za 273 dni policzyło mi 119zł więc nie ma biedy
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, Square napisał: No będą wylatywać i wpadać nowe pozycje. Takie RDR2 jest do września tylko. Gdzie jest info jakie gry są do kiedy? Już sprawdziłem i niektóre np. Shadow Warrior 3 wypada w lipcu. Tak średnio bym powiedział Edytowane 23 czerwca 20222 l przez BRY@N
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Oczywiście Sony aktualizowało te katalogi i labelki dupą, bo rzeczy pomieszane i np. na takim God of War 1 i God of War 2 jest dopisek "premium" ale jak wejdziesz w ich katalogi klasyki to nijak nie znajdzie. Już mówiąc o tym, że taka odnowiona Mafia czy God of War 3 Remastered co wyszedł na PS4 jest w katalogu klasyki dopisany do "premium". Ktoś to po datach w Wikipedii sprawdzał czy jak?
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 36 minut temu, Snake_Plissken napisał: widzę, że dla Premium mają zakładkę Zremasterowane i trafiły tam gry, które wyszły na PS3, ale zostały odnowione na PS4. No nie do końca, bo np Mafia 1 nie wyszła na PS3 (no ale fakt że na PS2).