Opublikowano 25 lutego25 lut Gdyby mieli za grosze ofertę bez gier, to nikt by tego od dawna nie opłacał.
Opublikowano 25 lutego25 lut Wolałbym był fajnego indora z top50 z ostatnich 3 lat niż jakąkolwiek gre sportową w tym abo.
Opublikowano 25 lutego25 lut Od tygodnia nie mam plusa i polecam taki styl życia. Tylko save'ów szkoda
Opublikowano 26 lutego26 lut Też mam do maja i koniec. Załaduje ewentualnie jak będzie jakaś promka solidna. Jeszcze czekam na jakąś podwyżkę bo w tym roku jeszcze nie było
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ponoć w extraAstronee (PS3)Madden NFL 62 (PS4)Metal Eden (PS4)Persona 5 Royal (PS3 / PS5)The Lord of the Rings: Return to Moria (PS5)Warhammer 40,000: Space Marine 2 (PS5)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. E, wolałem tą plotę z Dragon’s Dogma 2 - akurat mam na liście życzeń Z tego może ten Metal Eden i Władcę sprawdził.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 31 minut temu, Shankor napisał(a):Warhammera miałem kupować, dobrze że wpadnie.Też się nad nim zastanwiałem, jakaś promka w store była na 159, do tego znajomy z pracy kupil i zadowolony namawiał. Dobrze ze się wstrzymałem.