Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

@Wredny ten wątek jest kontynuowany w następnej części i ma jakieś tam zakończenie

• Odpowiedzi 310
  • Wyświetleń 51,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

U mnie takie kombo. Polecam. Bawię się bardzo dobrze. Dziękuję panie Spancer.

• Mam nowego "klocucha" (młoda dupa, z 16.10.2020), więc póki co testowanko gier, które sprawiały problemy poprzedniemu. Na pierwszy ogień poszła pierwsza Forza Horizon i kurde, jakie to jest cudeńko,

• Skończyłem pierwsze Gearsy w edycji Ultimate (zayebista gierka, choć spory niedosyt - krótka, urwana i dość uboga fabularnie), a teraz zacząłem pierwsze Ori (jak to cudownie wygląda, brzmi i się rusza

Opublikowano

Trójce baty należą się za wprowadzenie infinite respawnów na poziomach niższych niż szalony. Przez to nie grało się już tak zachowawczo jak w poprzedniczce, a trudniejsze sceny po prostu cheesowałem (ostatni boss, no niech mnie chuy co za mordęga).

Opublikowano

Czyli będzie grane na Normalu, jak dotychczas.

Wczoraj skończyłem dwójeczkę i już nie mogę się doczekać trójki.

Opublikowano

No właśnie, jak to jest z Gearsami?

Kusi mnie, bo ponoć dobra historyja, ale łażenie napakowanymi, futurystycznymi marines mnie odrzuca jakoś od czasów, gdy znudziło mi się G.I.Joe. Czy to tylko kijowe opakowanie jak w Halo? 

Opublikowano

W Gearsach dobra historia? To jest tylko wymówka do mielenia przeciwników. Ta seria stoi dobrym gameplayem a nie jakąś głęboką fabułą, ona jest i nie przeszkadza w rozgrywce.

Opublikowano

No dobry gameplay to często dobra historia, tyle że trzeba ją oceniać na miarę konwencji ;) Przecież trudno, żeby problemy psychologiczne, wielowątkowość i inne takie miały być charakterystyczne dla napakowanych kolesi z wielkimi spluwami. Chociaż... różnie to bywa w grach ;)

Opublikowano

Jedynka fabularnie jest słabiutka - jedynie nasze ziomki są fajnie zarysowane, walą fajne teksty i ogólnie da się chłopaków lubić (no, może Cole jest zbyt żenujący).
Cała reszta jednak to tylko wymówka do mielenia Locustów - brak tu chociażby jakiegoś backgroundu tego konfliktu, co to za stwory, skąd itp - wszystko jest takie z dupy i bez większej rozkminy - podobnie jak w Halo zresztą - dopiero dwójka zaczęła cokolwiek wyjaśniać.
I tak jest też tutaj - dwójeczka dużo lepiej wszystko tłumaczy, plus dorzuca kilka fajnych scen, więc w ogólnym rozrachunku fabularnie oceniam ją dobrze (jak na konwencję oczywiście) i zdecydowanie fajnie buduje napięcie przed trójką.

Opublikowano

Czy ktos ma problem z cod mw 2019? Gram na ps5, tu gdzie mieszkam mam nie za szybki internet wiec te cale go**ne aktualizacje sciagalem dosc dlugo, gdy w koncu pobralem wszystkie pliki, pogralem w multi kilka h i skonczylem grac, dzis wieczorem wlaczylem ponownie coda, i co? I znow pojawil sie komunikat, ze nie mam pobranych plikow do gry online, patrze ktore to pliki i sa to te same ktore juz pobralem... czy ktos mial podobny problem bo mam juz ochote wy**c plyte przez okno.

ps

niczego ani celowo ani przypadkiem nie kasowalem.

Opublikowano
14 minut temu, kamilpolpak napisał:

Czy ktos ma problem z cod mw 2019? Gram na ps5, tu gdzie mieszkam mam nie za szybki internet wiec te cale go**ne aktualizacje sciagalem dosc dlugo, gdy w koncu pobralem wszystkie pliki, pogralem w multi kilka h i skonczylem grac, dzis wieczorem wlaczylem ponownie coda, i co? I znow pojawil sie komunikat, ze nie mam pobranych plikow do gry online, patrze ktore to pliki i sa to te same ktore juz pobralem... czy ktos mial podobny problem bo mam juz ochote wy**c plyte przez okno.

ps

niczego ani celowo ani przypadkiem nie kasowalem.

Tak na SX jest identyczny problem. 

Opublikowano

Dzisiaj grałem i wszystko było okej, oprócz tego ze warzone wyszukuje mi dość długo 

Opublikowano

Rozgrzebałem Nier Automata, codziennie kilka wyścigów w Dirt 5, ostatnio zassał mnie Control, w kolejce czeka Godrizon 4, Forza 7 i massa innych dobroci z gamepassa.

Opublikowano

Jako, że mam za mało rozgrzebanych gier (5) zastanawiając się w co zagrać ściągnąłem kolejna grę. Dead Space 2 i powiem Wam, że nic się nie zestarzała. Prócz ząbków bo w końcu natywna rozdzielczość to 720p nie ma się do czego przyczepić. Designe i ogólny klimat gry na najwyższym poziomie. Gameplay jest ciągle miodny i ucinanie kończyć jest tak samo satysfakcjonujące co kiedyś. No chyba to będzie ta gra, którą skończę przed rozgrzebaniem kolejnej.

Opublikowano

Dead Space Dwójeczka, co za gra <3

Ja aktualnie cioram w Hollow Knight, Zombie Army 4, Wreckfest oraz Pain (PS3).

Opublikowano

U mnie przed Village klimat mocno skręcił w stronę RE - 6, 7, CV... Jak leci, łykam jak pelikan rybkę.

Opublikowano

Judgement i NieR Replicant - w Redmond pewnie czerwony alarm bo ktoś gra na Xboksie w chińskie gierki na premierę

Opublikowano

yakuza 4 w końcu obrałem sobie za cel dokończenie całego cyklu. :)

Opublikowano

Rain on your Parada - cakiem spoko indyk i kilka bajer sekwencji nawiązujących do innych gierek. Tak na dwie godziny gry, ale w sam raz do GP/

Opublikowano

Nier Replicant, przynerdziłem wczoraj 9 godzin.

Opublikowano
6 minut temu, Yap napisał:

Co to jest to cale CodeVein? Dobre to to?

Mangowe chińskie soulsy, jest w gp to sam sprawdź. Ja grałem kiedyś w demo i tak średnio mi podeszło stylistycznie ale gameplay jak ktoś lubi soulsy to spoko. 

Opublikowano

Tez grałem w demo/bete i zupełnie mi się nie podobało. Podobnie sie czułem grajac w lords of the fallen.

Opublikowano

Ok, dzieki. Odpale bo souls-like’i uwielbiam.

Opublikowano

Po informacji, że zabierają nam Alanka, wybór mógł być tylko jeden. Jeszcze jedno przejście. Następne mam nadzieje, że już w dwójce!

ps auto hdr daje radę!

57774BEB-1618-43AD-8B0D-6B52236B029A.jpeg