Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Awaryjność Xbox Series S/X

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

_20210205_171744.thumb.JPG.8d2d15792caebd92095a55e0b0466144.JPG

_20210205_171019.JPG

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 230,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Amer wrzuć proszę do pierwszego posta jako okładka tematu.    

• Daj znac jak ja znowu podlaczysz do pradu.

• Nie "podczas grania" - całą noc konsola pobierała gierki tylko. Jak gram to normalnie się nagrzewa i dmucha ciepłym powietrze (i nie - ciepło nie jest pojęciem subiektywnym, jak niektórzy tu sugerują

Opublikowano

Dobrze że w przypadku Xboxa to można dziś wyjść z Marketu z nową konsolą. Bo sony to wiadomo, czekamy do końca 2021 zanim sytuacja może się unormuje z dostawami. 

Opublikowano

No tak nie do końca. 

Po robocie poszedłem do najbliższego Euro i tylko XSS na półce.

Gołego XSX nie ma prawie wcale i fartem kierownik namierzył jedną sztukę, która "właśnie weszła do magazynu centralnego". 

Zaklepał, przekierował na swój sklep i niby w poniedziałek mam odbiór. 

Opublikowano

Borze wreszcie koniec.

Opublikowano
19 minut temu, Wredny napisał:

No tak nie do końca. 

Po robocie poszedłem do najbliższego Euro i tylko XSS na półce.

Gołego XSX nie ma prawie wcale i fartem kierownik namierzył jedną sztukę, która "właśnie weszła do magazynu centralnego". 

Zaklepał, przekierował na swój sklep i niby w poniedziałek mam odbiór. 

Znam typów, którzy twierdzą, że mase Series X’ów zalega na półkach :kaz:

Opublikowano

no np. wczoraj w mm w forum w Gdańsku, pełne półki series x (golasy )i series s. dla porównania z ps5 tylko pady i gry.

Opublikowano
51 minut temu, Słupek napisał:

no np. wczoraj w mm w forum w Gdańsku, pełne półki series x (golasy )i series s. dla porównania z ps5 tylko pady i gry.

I co teraz Wredny ma jechać do marketu w Gdańsku żeby wymienili mu konsole? Co twoje wczorajsze obserwacje z media marketu wnoszą do tematu?

Opublikowano

Pewnie nic nie wnosi ale oprócz "odklejeńców z CW" też mieszkańcy z Gdańska widzą xsx na półkach (i na paletach). :lapka:

5 godzin temu, Szymek napisał:

@Wredny i sciagaj te Tytany bo ilez mozna czekac do chooia xD 

TFall 2? Multi dobre?

Opublikowano
51 minut temu, ASX napisał:

I co teraz Wredny ma jechać do marketu w Gdańsku żeby wymienili mu konsole? Co twoje wczorajsze obserwacje z media marketu wnoszą do tematu?

Akurat Wredny jest z trójmiasta, więc jakby nie to że kupił w Euro to mógłby tam jechać :Coolface:

Opublikowano
58 minut temu, LiŚciu napisał:

Pewnie nic nie wnosi ale oprócz "odklejeńców z CW" też mieszkańcy z Gdańska widzą xsx na półkach (i na paletach). :lapka:

TFall 2? Multi dobre?

Jedynka lepsza. 

Opublikowano
40 minut temu, lpcl napisał:

Jedynka lepsza

A w życku. Jedynka ma inną kolorystykę. Ale pod względem Tytanów i mobilności pilotów to jest dużo gorzej. Reszta kwestia gustu.

No i kampania z BT :)

@LiŚciu no troche miesiecy tam zostawilem na serwerach. Nie zaluje ani minutki. Nadal grywam. W sumie po wykasowaniu Destiny to jedyne multi w ktore gram ;) Jest fun z latania po mapie, wyniki sa, mecze wyszykuje szybciutko. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
15 minut temu, Szymek napisał:

A w życku. Jedynka ma inną kolorystykę. Ale pod względem Tytanów i mobilności pilotów to jest dużo gorzej. Reszta kwestia gustu.

No i kampania z BT :)

No jak dla mnie to w dwójce te tytany to takie cieniutkie w porównaniu do jedynki. 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

No jak dla mnie to w dwójce te tytany to takie cieniutkie w porównaniu do jedynki. 

Tak multi zdecydowanie w jedynce wpierw na pc a potem po roku na Xbox one spędziłem że 40 h a dla mnie to dużo w multi. W 2 kampania single świetna ale mutli już nie 

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

ma calkiem odwrotnie ;) mimo ze mam dopiero 24h i dobijam regeneracje to ani razu nie dalem rady chyba przezyc w Tytanie do konca meczu. Gdzie nie raz robilem to w dwojce. 

Opublikowano

Multi w tf2 to kolorowe gówno bez pomysłu, ze zjebanymi mapami 

Przejść singla i zapomnieć 

Statystyki z pierwszej części 

Screenshot_20210206-022732.png

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano
7 godzin temu, balon napisał:

Akurat Wredny jest z trójmiasta, więc jakby nie to że kupił w Euro to mógłby tam jechać :Coolface:

A to nie wiedziałem, więc może faktycznie to była jakaś porada. Z tym że z tego co pamiętam Wredny zamawiał z Euro i to tym sklepie ma być wymiana, więc informacje co widział słupek w media markt niewiele mu pomogą

Opublikowano
7 godzin temu, balon napisał:

24 minuty temu, ASX napisał:

A to nie wiedziałem, więc może faktycznie to była jakaś porada. Z tym że z tego co pamiętam Wredny zamawiał z Euro i to tym sklepie ma być wymiana, więc informacje co widział słupek w media markt niewiele mu pomogą

W Euro i tak napisałem, co nie zmienia faktu, że nawet w PL nie jest łatwo o XSX. Wczoraj byłem w gorzowskim MM i zero konsol.

Opublikowano

ehhhh, panie microsoft polska, to nie miała być porada a nawiązanie do poprzednich postów. że walajace się z xboxy to nie tylko wymysł klapow.

no i Wredny po raz kolejny miał pecha, że wybrał euro. tyle i aż tyle

Opublikowano
13 minut temu, Słupek napisał:

ehhhh, panie microsoft polska, to nie miała być porada a nawiązanie do poprzednich postów. że walajace się z xboxy to nie tylko wymysł klapow.

moim zdaniem problemy z dostępnością konsol to nic pozytywnego (pewnie gdyby xboxy zalegały na pólkach Wrednemu znacznie łatwiej byłoby wymienić konsole tak jak chciał od początk i nie musiałby na nią tyle czekać) 

Dużo ludzi, przeważnie fani jednej słusznej marki przesiąkli narracją, że to fajnie że często nie da się normalnie kupić konsol, trzeba na nie polować w internecie, albo kupować od scalperów srogo przepłacając, domyślam się że może chodzić o podświadome poczucie dziwnie rozumianej "elitarności".  A fakt że jakąś konsole można czasami normalnie jak człowiek zdjąć z półki i podejść do kasy to coś złego i oznacza to że konsole się "walają" i się nie sprzedają - idiotyczne, prawda?

Moim zdaniem należy raczej krytykować i jebać producentów konsol (zarówno Sony jak i Micro$oft), a także producentów kart graficznych, za to że nie dali rady wyprodukować wystarczającej ilości sprzętów.

Opublikowano

Z drugiej strony tak mało tego nie wyprodukowali. Chyba podobnie jak nie więcej jak w przypadku 8 generacji na start? To popyt jest szalony i ludzie przez izolację i HO kupują na potęgę elektronikę.