Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Wolverine to była jedna z pierwszych gier jakie platynowałem na PS3. Jest sentyment.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):Data premiery to jest żart czy błąd?W sensie?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 7 minut temu, Badus napisał(a):Wygląda jak solidny rimejk X-Men Origins: Wolverine.Też w sumie takie odczucie. Zobaczymy tylko jak długie to będzie. Aż bym znowu tamtą produkcję ograł.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 9 godzin temu, Shen napisał(a):Jest Omega Red, jeden z moich ulubionych złych, ciekawe kogo tam jeszcze dorzucąSzkoda tylko, że w tym trailerze bez swojej ikonicznej czerwonej opaski nie wygląda jak Omega Red tylko jak jakiś villain z Metal Gear Rising Revengeance 2 :/
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 12 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):No w takim sensie, że trochę długo im ta robota idzie4 gry w 6 lat to bardzo dobry wynik. Można napisać że ewenement w studiach robiących gry AAA.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 4 minuty temu, PiotrekP napisał(a):A tego Venoma to w końcu też robią czy nie?Wątpię w to. Myślę, że po Volverine cała para pójdzie w SP3.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 20 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):No w takim sensie, że trochę długo im ta robota idzieZarówno Rift Apart jak i SM2 by sporo zyskały na dodatkowym roku w produkcji, więc niech robią.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 6 minut temu, PiotrekP napisał(a):A tego Venoma to w końcu też robią czy nie?Niby tak ale większy priorytet położyli na Wolverine'a i Venom wstępnie wypadł na 2027, więc Venom to pewnie będzie coś większego niż rozbudowane DLC a może to tytuł startowy na PS6 jak SM: MM?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 16 minut temu, łom napisał(a):4 gry w 6 lat to bardzo dobry wynik. Można napisać że ewenement w studiach robiących gry AAA.No zarzucanie nieróbstwa Insomniacom to już wyższy poziom odklejki.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Brutalność na duży plus, ale fall 2026. To to już pewnie na ps6 wyjdzie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. PS6 to raczej 2028. Nawet przy premierze PS5 Pro Cerny mówił, że to półmetek dla PS5 (2020-2024-2028).
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Przy premierze ps6 to juz zakola nam sie zrobia dwa razy dookola glowy
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nie no ciekawe rzeczy tu czytam, że Wolverine to nie jest jakaś super popularna postać Marvela. Wejdziesz na jakiekolwiek gównozestawienie w internecie i prawie zawsze Wolverine jest na drugim miejscu, zaraz za pajączkiem. W dodatku premiera gry będzie na kilka tygodni przed nowymi Avengers w kinach, na który na pewno, mimo ogólnie słabszej kondycji superbohaterów, będzie spory hajp. Ta gra to prawdopodobnie będzie sprzedażowo jeden z najlepszych ekskluzywów PS5. Będę zdziwiony, jeśli się mylę. Chociaż osobiście wolałbym, żeby to Saros zrobił takie wyniki
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dobrze ten Wolverine się prezentuje, czekam z niecierpliwością!Jest mięsiście i brutalnie!
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Hype mi totalnie opadł po tym co zobaczyłem. Wszystko wygląda jakoś strasznie sztucznie i plastikowo, a z ułamków rozgrywki wygląda jak bezmyślne ciachanie przeciwników prostymi combosami. Nie uważam też że w kwestii historii gra nadrobi.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ale w sumie czego więcej oczekiwać? To ma być krwawa sieczka. Historia pewnie też niczym specjalnym nie powali, ot Logan albo chce kogoś dorwać, albo/i ktoś jego ściga.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Wątpienie w tą grę po tym co dostarcza Insomniac to zwykłe czepialstwo i szukanie dziury w całym. Na tym polega ich kunszt, że te gry są fenomenalne, nawet jak komuś trailer się nie spodoba. Po prostu 100% pewności że dadzą serducho by gra była jak najlepsza.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Z trailera i opisów wynika że to będzie coś między GoW 2018/Ragnarok a Uncharted więc dla mnie ok. Tylko żeby nie zrobili gry zbytnio rozwleczonej. 15h na główny wątek, 25-30 na wymaksowanie w zupełności wystarczy. Ciekawi mnie jak sobie poradzą z poziomem trudności i AI przeciwników bo jeśli będzie szybka regeneracja zdrowia to przeciwnicy też będą musieli być odpowiednio agresywni.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ja bym widział czas regeneracji zależny od poziomu trudności, albo zrobienie dodatkowo czegoś w stylu "apteczki", jak w SM, że nabijamy atakami jakiś pasek i korzystamy z tego do leczenia.