Opublikowano 14 września 20222 l 4 godziny temu, Ukukuki napisał: Gameplay na razie mi się nie podoba. Było mówione coś o wersji PC? Będzie, grę wydaje Sony, więc nie spodziewałby się premiery w tym samym czasie co na PS5.
Opublikowano 14 września 20222 l 4 godziny temu, Ukukuki napisał: Gameplay na razie mi się nie podoba. Było mówione coś o wersji PC? Jak będzie mówione o PC to ci się spodoba?
Opublikowano 14 września 20222 l 29 minut temu, mugen napisał: Jak będzie mówione o PC to ci się spodoba? Napisałem na razie. Mało pokazali.
Opublikowano 15 września 20222 l 12 godzin temu, YETI napisał: Będzie, grę wydaje Sony, więc nie spodziewałby się premiery w tym samym czasie co na PS5. Niekoniecznie, bo było oznaczenie "console exclusive", więc może będzie jednoczesna premiera na PC jak KENA np.
Opublikowano 17 lutego 20232 l Jedna z najbardziej wyczekiwanych premier tego roku dla mnie Nie znam poprzednich gier twórców ale trzymam kciuki by dowieźli bo slasherki to jeden z moich najukochańszych konsolowych rodzajów gierek, no i poslady w lateksie zawsze na propsie
Opublikowano 6 stycznia 20241 r Okej, oni to robią specjalnie. Twórcy ogłosili że model bohaterki oparty jest na dość znanej modelce Shin Jae-Eun (Zennyrt na Insta... no co, sprawdziłem), oczywiście w taki sposób żeby fani tej gry zwrócili uwagę. Patrząc na to zdjęcie można spytać, po co jej te rękawy akurat nosić do tej sesji mdr
Opublikowano 31 stycznia 20241 r Nie wiedziałem, że to robi shift up, mają jedną z najlepiej zarabiających mobilek na rynku, wszystko dzięki cyckom
Opublikowano 31 stycznia 20241 r Premiera w kwietniu, i zapowiada się aż za dobrze. Graficznie kozak, cysie pięknie falują, oby tylko system walki nie zawiódł, a Sony wydało grę z jakąś figurką.
Opublikowano 31 stycznia 20241 r Cudownie się prezentuje Zebranie wszystkich strojów do Eve to powiem być obowiązek prawdziwego gracza
Opublikowano 31 stycznia 20241 r Wszystko spoko oprócz postaci dla graczy stulejarzy marzących o azjatkach
Opublikowano 31 stycznia 20241 r 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Wszystko spoko oprócz postaci dla graczy stulejarzy marzących o azjatkach Lepiej żeby była czarna kulturystka o męskiej twarzy? Tak?