Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 hour ago, Faka said:Nie sądzę.No za bardzo bym na twojego ukochanego Assassin's Creed Shadow nie liczył3 minutes ago, Hanza71 said:Dobry news moze uda mi sie przed premiera V skonczyc.Jak 13 lat Ci nie starczyło to i 1 rok niczego nie zmieni
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 minutę temu, Homelander napisał(a):No za bardzo bym na twojego ukochanego Assassin's Creed Shadow nie liczyłPudło.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 4 minutes ago, Faka said:Pudło.W sensie sama gra? No i to nie małe. Ale, bez ironii, szanuję głosowanie portfelem, a nie tylko językiem
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 minutę temu, Homelander napisał(a):W sensie sama gra? No i to nie małe. Ale, bez ironii, szanuję głosowanie portfelem, a nie tylko językiemW sensie, że pierdolisz głupoty.Wszyscy jednogłośnie mówią, że goty to tylko Claire Obscure, reszta do zaorania.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 4 minutes ago, Faka said:W sensie, że pierdolisz głupoty.Wszyscy jednogłośnie mówią, że goty to tylko Claire Obscure, reszta do zaorania.Jeszcze wyjdzie maupa, metroid i baba samuraj. Do rozstrzygniecia goty droga daleka
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dowiedzieli sie o premierze Half Life 3 na jesieni tego roku i sie wydygali
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Fajnie ja się cieszę. Dwie stówki wygrałem bo założyłem się z ziomkiem, że w tym roku nie wyjdzie. Ale szkoda bo długo każą czekać. A ostatnio czytałem, że Borderlands 4 ucieka przed premierą GTA VI.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W połowie 2026 to mam wrażenie że za pasem będzie już kolejna generacja konsol. Nic chyba lepiej nie świadczy o tym jak potwornie wydłużył się developing gier AAA jak to że Naughty Dog i Rockstar wypuszczą przez całą generację konsol jedną grę i to pod koniec ich żywota.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 minutes ago, ASX said:W połowie 2026 to mam wrażenie że za pasem będzie już kolejna generacja konsol.Nic chyba lepiej nie świadczy o tym jak potwornie wydłużył się developing gier AAA jak to że Naughty Dog i Rockstar wypuszczą przez całą generację konsol jedną grę i to pod koniec ich żywota.Akurat z Naughty Dog jest inna sprawa, bo w tym studio alkoholik Ryan zrobił burdel, a potem geniusze z Bungie go tylko powiększyli. Gdyby nie to to może albo byśmy już coś od Naughty Dog dostali, albo byłoby blisko
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. dobra wydłużony developing gier to raz ale w wypadku nd i rockstar to dolicz stracony czas i siły na frakcje. a w przypadku rockstar - gtav gdyby nie online i dojenie jak nigdy dotąd. to już dawno mielibyśmy gta6 i dodatki fabularne do piątki
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Byłem prawie pewien że wyleci na następny rok, ale obstawiałem jednak max marzec. No nic, do tego czasu się przypomni RDR2, czyli ostatnią grę w tej branży która zrobiła wrażenie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Jak już tak przesunęli premierę gry, to mogli już chociaż wydać patcha 60 fps do RDR2. Chociażby ostudzić zapał graczy.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Akurat wczoraj mówiłem kumplowi, że na PC pewnie 2027 bo przełożą. Ja nie rozumiem jak można mieć jeszcze hajp po 14 latach, gra pewnie wleci day 1 ale od lat nie czekam i mam wywalone na serię skoro mają nas w dupie. Wolą klepać hajs z autek do online. Na pewno jeszcze znajdą się psychofani którzy będą ich bronić bo przecież gierki się robi teraz 20 lat to nie to co kiedyś! Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Chewie
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Kumpel mi wyslal wiadomosc, ze GTA 6 jest przesuniete na maj 2026. W pierwszych sekundach po przeczytaniu tej wiadomosci mialem nadzieje, ze tylko mnie wkreca, ale szybko dotarlo, ze to jednak nie zart.Oczywiscie na poczatku smutek i zal do Rockstar, ze az tyle trzeba czekac. Wiedzialem, ze gra moze wyleciec na 2026 rok, ale zakladalem gora marzec.Teraz nawet juz mi to obojetne. Tyle juz czekam, ze przestalo to wywolywac emocje, jakby GTA 6 juz mialo nigdy nie nadejsc. Czuje nawet ugle, ze bede mial wiecej czasu na inne hity z tego roku i pare zaleglosci. Spokojnie ogram chocby gry Nintendo na Switchu 2 i nadrobie gry MS, ktore w tym roku wychodza na PS5. Znalazlo sie takze miejsce na GOTY tego roku, czyli Kingdom Come II. A Rockstar niech juz sie wali z tym GTA 6 - nawet screena nie dostalismy. Nie musieliby zadnego wysilku wlozyc, by opublikowac jakies screeny. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Patrząc na to, że struktura w Rockstar się zmieniła przez przeróżne programy wewnątrz korpo, to i nie ma crunchu przed planowaną premierą i widać, że im tak bardzo nie zależy - szczególnie, że GTA V nadal zbiera kokosy. Nie zdziwię się, jak data premiery na maj 2026 nie wypali i finalnie przesuną na wrzesień/październik 2026, tak jak było z GTA V i RDR2, które zostały wydane w okresie jesiennym. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez KrossOver
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Stało sie to, czego chyba każdy się spodziewał, ale w co nikt nie chciał wierzyć. Mnie to nawet cieszy, bo na ten rok i tak jest już sporo gierek, w tym Cronos, Reanimal, Sword of the Sea, Mafia 4, a może nawet Silent Hill f? Czekam na falę dat premier w najbliższym czasie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Szkoda, że te online jest dla nich aż tak dochodowe, bo po prostu mają wywalone na tworzenie większej ilości gier. Ja tam się tego spodziewałem, ale nawet nie robi mi to różnicy, bo po tylu latach to dla mnie hajp już dawno umarł. Szkoda tylko że tak zdolni ludzie nie wydają więcej gier tylko skupiają się na tworzeniu molocha, z którego będą doić kasę przez następne 15 lat. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez agst
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. A teraz poważnie: naprawdę ktoś wierzył w premierę w październiku 2025??! Po jednym jedynym opublikowanym trailerze z brodą, bez choćby cienia jakiegokolwiek oficjalnego screena , nie mówiąc o filmiku z minutowym gejplejem z przecieku?? Jeśli tak to...