Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W kwestii cyfry wystarczy spojrzeć co dziś miało miejsce z filmami kupionymi w sklepie Sony. ;) Taka przyszłość nas niestety czeka

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 372,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

Opublikowano

do sony jeszcze dzisiaj ea dołączyło i usunęło anthema z bibliotek użytkowników w ea app, razem ze zdobytymi osiągnieciami i innymi statystykami, więc nawet nie można sobie na profilu zobaczyć gry którą się kiedyś kupiło i ograło xd

Opublikowano
7 godzin temu, MEVEK napisał(a):

Podobnie jest z karta platnicza dzisiaj. Za kadym razem kiedy placisz karta udostepniasz swoje zakupy do banku i stajesz sie jego niewolnikiem. Tylko kasa i pudełka daja nam wolnosc i swobode ktora powoli bezpowrotnie tracimy.

W jaki sposób płatność kartą ma mnie uczynić niewolnikiem banku? To chyba za duże uproszczenie. Zbierają te dane, przetwarzają i jakoś wykorzystują ale raczej nie w kontekście jednostki tylko zbioru danych. Ewentualnie aby proponować lepsze treści reklamowe. Ciasteczka w necie też na śledzą i algorytmy wiedzą czasem o nas więcej niż my sami.

6 godzin temu, suCCHy96 napisał(a):

W kwestii cyfry wystarczy spojrzeć co dziś miało miejsce z filmami kupionymi w sklepie Sony. ;) Taka przyszłość nas niestety czeka

Co Sony zrobiło dziś z filmami kupionymi w sklepie Sony? Jakiś link?

1 godzinę temu, wojtas011 napisał(a):

do sony jeszcze dzisiaj ea dołączyło i usunęło anthema z bibliotek użytkowników w ea app, razem ze zdobytymi osiągnieciami i innymi statystykami, więc nawet nie można sobie na profilu zobaczyć gry którą się kiedyś kupiło i ograło xd

Póki co to dotyczy chyba tylko gaasów więc dopóki nie będą zabierać ludziom gier singleplayer, to wśród graczy jakoś to się rozejdzie. Nie wyobrażam sobie tego aby R* zrobiło coś takiego z GTA.

Opublikowano
23 minuty temu, Elitesse napisał(a):

Co Sony zrobiło dziś z filmami kupionymi w sklepie Sony? Jakiś link?

Sony kasuje dostęp do 551 filmów kupionych w PlayStation Store. To brutalne przypomnienie, czym naprawdę są cyfrowe zakupy - GRYOnline.pl https://share.google/JZK2e7TsjuThh6Wat

Opublikowano

Jebać korpo.

Opublikowano

Czy biorąc pre order za 100$ dostanę się do Kościoła Rockstara? Zamawianie cyfrowego pre ordera bez zobaczenia nawet sekundy gameplayu podchodzi pod jakiś kult.

Opublikowano
3 godziny temu, wojtas011 napisał(a):

Oj sprawdź dobrze bo w apce EA i Ubi zazwyczaj jak gra nie jest dostępna już to ląduje w osobnej kategorii 'Gry niedostępne' czy coś takiego.

Opublikowano

Niby GTA 6 promowane jako ps5 główna platforma a samochód w wersji ultimate ma lampy w kształcie Xboxa hmm... Wyczuwam przekręt

Screenshot_2026-06-27-23-46-09-348_com.android.chrome-edit.jpg

Opublikowano

10 godzin temu, suCCHy96 napisał(a):

Co to za pierdolenie w ogóle? Mam gry kupione na Steamie 20 lat temu które do tej pory mi działają i mogę je odpalić w każdej chwili, to samo z niektórymi grami cyfrowymi które kupiłem jeszcze na X360 za Microsoft points kiedy jeszcze istniały. Te gadki o „nabywaniu licencji” niektórych to chyba pisane pod wpływem wdychania oparów z plastikowych pudełek na których punkcie zafiksowani jesteście.

Opublikowano

Tak jakby na płytach była zawsze kompletna gra xD

Przecież w większości przypadków trzeba robić update bo tytuł jest nie grywalny. To co dostaliśmy na płycie w Crimson Desert nie ma nic wspólnego z tym co mamy teraz po dziesiątkach paczy.

Często jest zdawkowa ilość gry i tak większość ściąga się na dysk. Pudełka to ja mam w piździe. Na ilu będzie to GTA? Na 3? XD 2026 a ja mam wachlować się płytami.

Niektórzy to nadal dupa w średniowieczu i hur dur ratujmy gierki dafuq

Opublikowano
Godzinę temu, II KoBik II napisał(a):

Tak jakby na płytach była zawsze kompletna gra xD

Zupełnie nie o to chodzi. Np na game key cardach ze switcha nie ma w ogóle gry ale nadal możesz taki kartridż odsprzedać.

Opublikowano
6 godzin temu, MaZZeo napisał(a):

Co to za pierdolenie w ogóle? Mam gry kupione na Steamie 20 lat temu które do tej pory mi działają i mogę je odpalić w każdej chwili, to samo z niektórymi grami cyfrowymi które kupiłem jeszcze na X360 za Microsoft points kiedy jeszcze istniały. Te gadki o „nabywaniu licencji” niektórych to chyba pisane pod wpływem wdychania oparów z plastikowych pudełek na których punkcie zafiksowani jesteście.

A ja mam miałem the crew na launcherze ubi i nawet nie mogę sobie już pobrać żeby odpalić menu i oglądać informację o wyłączonych serwerach, na xbox 360 mam kilka pozycji w historii konta których pobrać nie mogę bo pisze, ze nieznana zawartość

Is there a way to re-download delisted games that don't appear in your download history? : r/xbox360

9 godzin temu, suteq napisał(a):

Oj sprawdź dobrze bo w apce EA i Ubi zazwyczaj jak gra nie jest dostępna już to ląduje w osobnej kategorii 'Gry niedostępne' czy coś takiego.

w przypadku ea nie Origin/EA Desktop/EA app - temat ogólny - Strona 67 - Łowcy Gier

Opublikowano
9 godzin temu, Chewie napisał(a):

Czy biorąc pre order za 100$ dostanę się do Kościoła Rockstara? Zamawianie cyfrowego pre ordera bez zobaczenia nawet sekundy gameplayu podchodzi pod jakiś kult.

Brak:

-gameplayu

-informacji o ilości wyświetlanych klatek,

-płyty w fizycznym wydaniu

+ w bonusie wycięta zawartość.

Brakuje tylko 2 dniowego wczesniejszego dostępu.

Opublikowano
Godzinę temu, wojtas011 napisał(a):

A ja mam miałem the crew na launcherze ubi i nawet nie mogę sobie już pobrać żeby odpalić menu i oglądać informację o wyłączonych serwerach, na xbox 360 mam kilka pozycji w historii konta których pobrać nie mogę bo pisze, ze nieznana zawartość

Is there a way to re-download delisted games that don't appear in your download history? : r/xbox360

w przypadku ea nie Origin/EA Desktop/EA app - temat ogólny - Strona 67 - Łowcy Gier

Piszesz o grach online only a zansz przypadek że zabrali komuś normalną grę offline?

Opublikowano

Na końcu R* może nawet nasrać do tego pudełka a i tak rozbiją bank tą grą i pewnie niejeden z tego forum kupi ją 3 razy, a te internetowe krucjaty o nie kupowaniu to powodują u mnie tylko uśmiech politowania.

I ten też dobry jak się zesrał o GIERKĘ KONSOLOWĄ

Opublikowano
2 minuty temu, devilbot napisał(a):

Piszesz o grach online only a zansz przypadek że zabrali komuś normalną grę offline?

The Crew, Driveclub, PT, Babylons Fall. A od rockstara chyba nadal nie można kupić klasycznych GTA3/VC/SA, tylko wersje robione przez pijanych hindusów.

Opublikowano

Ale kupsztal! pawel

46 minut temu, Patapon napisał(a):

Brak:

-gameplayu

-informacji o ilości wyświetlanych klatek,

-płyty w fizycznym wydaniu

+ w bonusie wycięta zawartość.

Brakuje tylko 2 dniowego wczesniejszego dostępu.

I nie trzeba szukac po sieci. Wystarczy spojrzec co sie tu na forum wyrabia. To jest żenada. Sami sobie gotujecie ten los zamawiajac cyfre w poplochu. Kto musi ukrecic te zlotej kurze leb i to powinnismy byc my. Ale jak skoro wszyscy sie juz rzucili na tego kasztana facepalm

Opublikowano
42 minuty temu, Rooofie napisał(a):

The Crew, Driveclub, PT, Babylons Fall. A od rockstara chyba nadal nie można kupić klasycznych GTA3/VC/SA, tylko wersje robione przez pijanych hindusów.

Ale jak masz tego DC to możesz ściągnąć, razem z wszystkimi patchami i dodatkami. Nikt ci tego nie zabrał.

The Crew to chyba było always online? Tu chujnia, bo powinien być patch. Babilon nie wiem.

I zawsze klasyk na tych listach, czyli demo.

Opublikowano

Oprócz tych, którzy kupili i których jednak kogoś. Poza tym czy gra dobra, średnia czy wujowa, to żadna różnica. Ktoś kupił i ma prawo włączyć kiedy chce. No, ale ty chyba masz problem ze zrozumieniem.

Opublikowano

Niektórzy dzisiaj odkryli zbroje dla konia, a wychodzi w końcu gierka, która kolejny raz wytyczy standardy nieosiągalne dla większości (wolałbym żeby to były konie3, ale i tak się jaram). Jest niemal pewne, że dostaniemy topke tego, co możemy zobaczyć w naszym hobby. A kurwa marudy, najebali 20 stron o niczym i w sumie smutno się robi, bo fajnie byłoby poczytać o oczekiwaniach i przewidywaniach. Dostajemy jednak pierdolenie jakby za 300 zl im matke rockstar gwałcił analnie, bo przecież TO RUCHANIE W DUPE MAMY ZMIENI BRANŻE NA ZAWSZE. Wyruchana mama już dawno nie jest taka sama, ale niektórzy wylewu dostali po 20 latach dopiero. Pierdolcie się, bo staremu chujowi jak ja odbieracie radość i za każdym razem jak tu klikam to muszę przełykać pawia. To tylko gra. Nie martwcie się pudełka nadal będą. Jeśli pare stówek w obecnych czasach na gierkę bez możliwości odsprzedaży sprawia, że świat się komuś wali na pizdę, to warto przeszeregować sprawy w swoim życiu, albo hopsa ze świerku w lasku zrobić w dół.

Opublikowano
9 minut temu, Luqat napisał(a):

Oprócz tych, którzy kupili i których jednak kogoś. Poza tym czy gra dobra, średnia czy wujowa, to żadna różnica. Ktoś kupił i ma prawo włączyć kiedy chce. No, ale ty chyba masz problem ze zrozumieniem.

Michu już ci napisał. To tylko jebane gierki wideo a wy robicie dalej z tego chuj wie co XD.

Opublikowano

Coś w tym jest, można przez kolejne naście stron yebac o fatalnej zagrywce korpo, i wiele w tym słuszności, ale nic się w tej materii nie zmieni. Ja aż tak tego nie rozkminiam. Preferuję nośnik fizyczny, zawsze, ale nie widzę innej opcji niż nie wziąć cyfry na premierę. W przypadku każdej innej giereczki nie mógłbym pewnie przeboleć wywalenia prawie czterech stów na cyfrę, ale to są właśnie te wyjątki.