Opublikowano środa o 22:184 dni Ta gra wygląda fatalnie. Dodatkowo obdarto ją z magii. Jak będzie w plusie, może.
Opublikowano czwartek o 04:024 dni Downgrad konkretny poleciał, miejscami na tym trailerze wygląda to komicznie źle
Opublikowano czwartek o 05:584 dni Wygląda kiepściutko, do day1 zachęca mnie tylko ta tłusta edycja Deluxe na półeczkę.
Opublikowano czwartek o 07:253 dni No trochę żałośnie to wygląda, straszny kontrast między całkiem ładną grafiką, a animacjami rodem z PS2, drętwota aż bije z ekranu. Zrobiliby pełnoprawny remake i rozbiliby bank (a może nie), a tak to mogą się wypchać. Rozumiem, że to będzie sprzedawane za 150zł max?
Opublikowano czwartek o 07:423 dni 16 minutes ago, Josh said:. Rozumiem, że to będzie sprzedawane za 150zł max?x2
Opublikowano czwartek o 07:463 dni Widać, że tego nie robili mistrzowie w swoim fachu. Do tego pewnie nie ogarniają Unreala, stąd teraz leci ostry downgrad, widze też, że trailer w 30 fps, resztę dopowiedzcie sobie sami xD.
Opublikowano czwartek o 07:473 dni Wygląda to kurwa po prostu, najmilej możliwie mówiąc, jak spierdolina.
Opublikowano czwartek o 08:003 dni Fajnie, że online będzie. W ostatnim MGO z phantom pain bawiłem się fantastycznie.
Opublikowano czwartek o 08:193 dni Multik to będzie chyba jedyny dobry powód, żeby to kupić. Uwielbiam takie PvP z zabawą z przyczajki.
Opublikowano czwartek o 23:443 dni Kurwa serio wygląda jak nie kupie na premierę. Dziękuje i kupie jak będzie poniżej 100.:/
Opublikowano piątek o 07:242 dni nie dosc, ze z samych zalozen to dosc leniwy remake (czyli te same lokacje, nawet z przejsciami, te same animacje itd) to jeszcze wyglada jak gowno.niech to konami juz zdechnie i odda licencje.
Opublikowano piątek o 07:472 dni 8 godzin temu, Mecenas napisał(a):Kurwa serio wygląda jak nie kupie na premierę. Dziękuje i kupie jak będzie poniżej 100.:/Mnie tylko online ciekawi ewentualnie ale gra przecież lepiej artystycznie wyglada oryginał także ten remake to jest typowy strzal pod excela od konami.
Opublikowano piątek o 08:172 dni Ten online zdechnie przecież w miesiąc. Jak nie zdechnie sam to na PC zabiją ich cheaterzy. Nie wiem co by sie musiało stać zeby Konami aktywnie pchało hajs w pilnowanie modułu sieciowego.
Opublikowano piątek o 08:542 dni Właśnie obejrzałem kolejny materiał z Metal Gear Solid Δ i… szczerze? Czuję autentyczne rozczarowanie. Miał być remake, a wygląda to coraz bardziej jak luksusowy remaster z podniesioną rozdzielczością, ray tracingiem i teksturami w 4K, ale bez duszy. Grafika? Spoko. Ale wszystko inne? Chłodne, plastikowe, martwe.I jeszcze to tłumaczenie twórców, że “nie mogli przebudować lokacji, bo zabiłoby to ducha gry Serio? Czyli mamy lata 2025 i nie można nic ruszyć, żeby przypadkiem nie dotknąć legendy? To nie jest wierność – to pójście po najmniejszej linii oporu, oszczędność przebrana za „szacunek dla oryginału”. Nie kupuje tego
Opublikowano piątek o 09:122 dni Jeden plus tego "remake'u" to jeszcze większe kudosy dla Bloobera, który nie tylko przełożył grafikę, ale i uczynił swojego klasyka po prostu lepszą grą na nowe czasy. Nawet Sony i Microsoft nie biorą tyle kasy za przełożenie grafiki na swój nowy silnik.
Opublikowano piątek o 09:472 dni TLOU Part 1 kosztuje oficjalnie 340zł czyli tyle samo co MGS Delta, MGS3 jest o wiele starszy więc przeniesienie na pewno wymagało więcej pracy. Dla mnie to jest ten sam poziom co Shadow of the Colossus Remake, gra z PS2 z grafiką jak na PS4, jak niczego nie skopią i będzie śmigać w 60 FPS to kupi się na promce. Nie przesadzał bym że to wygląda jak remaster bo jest przepaść między oryginalnym MGS3 a tym co prezentują trailery, a że animacja teraz średnio pasuje do bardziej realistycznych postaci to już inna sprawa, ważne żeby dobrze się grało.
Opublikowano piątek o 10:122 dni Gdyby tylko cena nie była z dupy. Nowe gry jak expedycja 33 potrafią kosztować mało jako nowości. Nawet inny Remake od tego samego wydawcy potrafił. Czemu akurat ten jebany Mgs musi chodzić ponad 3 stówy. Kupiłbym na premierę ale no nie lubię być dymany.
Opublikowano piątek o 10:132 dni 24 minuty temu, łom napisał(a):Dla mnie to jest ten sam poziom co Shadow of the Colossus Remake, gra z PS2 z grafiką jak na PS4, jak niczego nie skopią i będzie śmigać w 60 FPS to kupi się na promce.SotC był tańszy niż nowości. Ja chciałem brać deltę na premierę, ale teraz to chyba poczekam na promke.