Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 55 minut temu, GearsUp napisał(a):Piękny downogorad na prosiaku względem PS5. Migotanie i wycięte tryby Performance i Quality z bazowej PS5. Perf na PS5 zablokowane 60fps, na prosiaku szarpie. Uuuu bananaKlasyczna implementacja Pissar na UE5. 5 rzeczy lepiej, trawa gorzej itp. jak zwykle wyciąłeś te gorsze rzeczy.Minus na pewno, że zrobili jeden "konsolowy tryb", a na PS5 Amator masz wybór perf/quality 30 i 60. No i nie ma toggle'a na PSSR, jak w większości gier ostatnio, bo nie każdy to lubi i je klatki, takie rzeczy powinny być na premierę, może w day1 patchu dodadzą.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. TTS jest wycięta z muzyki, akcenty ludzi nagle poznikały w rozmowach (ktoś chyba był rasistą?) i cała masa innych rzeczy gdzie oryginalny MGS po prostu robi lepiej.Dość poważna gra, która przekazywała jakieś wartości została sprowadzona do żartu i pokazuje to nawet ostatnia scena z otaconem (nawet ktoś dźwięk dodał):Przestańcie w końcu bronić tej abominacji. To powinno byc zakopane razem z E.T na pustyni.Anyway,Te 45FPS jest akceptowalne moim zdaniem w remake. Ale opcji graficznych mogli dodać więcej. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Square rozjechany filmik
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dziwne pomysły Kojimy zawsze mi bardziej przeszkadzały niż imponowały, ale przymykałem oko, bo jednak fajnie się w te MGSy grało. Recenzje widzę bardzo dobre, udało się swego czasu zamówić w dobrej cenie na Amazonie, więc z przyjemnością sobie odświeżę trójeczkę.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):Piękny downogorad na prosiaku względem PS5. Migotanie i wycięte tryby Performance i Quality z bazowej PS5. Perf na PS5 zablokowane 60fps, na prosiaku szarpie. Uuuu bananaNapisał ten co mu nie przeszkadza, że Eldena na Switchu 2 będzie można ogrywać jedynie w trybie: pokaz slajdów.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 14 minut temu, Szermac napisał(a):Niezłego kasztana wydali, ciekawe czy da się to jakoś połatać Czemu kasztana?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 29 minutes ago, wrog said:Dziwne pomysły Kojimy zawsze mi bardziej przeszkadzały niż imponowały, ale przymykałem oko, bo jednak fajnie się w te MGSy grało. Recenzje widzę bardzo dobre, udało się swego czasu zamówić w dobrej cenie na Amazonie, więc z przyjemnością sobie odświeżę trójeczkę.O dokładnie. Mi też MGSy podobały się mimo tych dziwactw, a nie za nie. Najmniej ich było w 1 i 3, więc to są najlepsze części. Dwójka mocno wydziwiała, ale to przy czwórce wyjebało w stratosferę. Mieszają się fantastyczne momenty jak powrót na wyspę, mikrofalówka czy walka ostatnia z Ocelotem z totalnymi debilizmami jak srający Johnny, albo bezwłosa małpa z papierosem. Eh
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. A to tylko leniwie zrobiony remake, który bardziej podchodzi pod remaster.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nie wiem po co wy to kupujecie skoro jest oryginalny MGS 3 do ogrania na PS2, PS3, PS4 i PS5 w różnych wydaniach.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Słabe postaranko i optymalizacja. Najgorsze jest to że devi mimo tego że wiedzą że te wszelkie upscalery na PS5/Pro nie radzą sobie z niskimi rozdzielczościami (Sony/Cerny gadał że minimum dla PSSR to powinno być ~1080p a tutaj jest 720p) to ich używają a i tak nie ma stałych 60 FPS. Bluepoint więcej osiągnęło z PS4 w przypadku remake'u SotC niż Konami z MGS 3.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. To było wiadome. Ale warto poczekać na tego Bluepointa. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez k0ntra
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. I ludzie mają zamiar kupić taką niedorobioną grę? Podobna sytuacja jak z GTA trylogią na premierze.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Qur.wa.. slabo, naprawde slabo sie to czyta i oglada. Nawet technikalia leza na takim potworze jakim jest PS5. Karygodne
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jak jest się fanem serii to obowiązek olać ten półprodukt na premierę, bo żerowanie na nostalgii za te pieniądze to jak naplucie w mordę. To, że Delta choćby nie ma na przykład wywalonych loadingow pomiędzy lokacjami, dobrze wyjaśnia jakim nakładem pracy Konami chciało zarobić pieniążki . Po ponad 20 latach trzeba dać więcej i tyle, więc chuy z nimi
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 6 minutes ago, wojtas011 said:To remaster jak ostatni Oblivion nałożony unreal na orginałZ taką różnicą, że Obliviona można sprawdzić za 4 zl, a to kosztuje 3 bomby.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zajebista jest ta branża dzisiaj. Taki kupsztal techniczny i 86% metacritic.Ide sobie popatrzeć na moje pudełeczko po PS5 z dojebanym 8K w prawym górnym rogu.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 minuty temu, l33t napisał(a):Zajebista jest ta branża dzisiaj. Taki kupsztal techniczny i 86% metacritic.Trochę to już trwa, najlepszy przykład to Cyberpunk i same 9 i 10.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 minuty temu, Shen napisał(a):Trochę to już trwa, najlepszy przykład to Cyberpunk i same 9 i 10.Faktycznie. Niefortunnie użyłem przysłówka: "dzisiaj"
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Tutaj te 86% to z automatu za zajebistą grę samą w sobie pewnie.Ciężko coś takiego normalnie ocenić, bo żeby było uczciwie to powinno być coś w stylu - "oryginał znacie, wiecie, że jest 10/10, a ta wersja to jego popsuta podróba z nieco lepszą oprawą, ale gorszą rozdzielczością" i sama ocena jakości tej wersji, skoro tak niewiele się zmieniło.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Na steamie 370 zł i do tego gra bez polskiej wersji językowej W dodatku nie nowa gra tylko remake Konkretna odklejka, ładnie tam komuś się w główce poprzewracało.