Opublikowano wczoraj o 09:32 1 dzień 55 minut temu, GearsUp napisał(a):Piękny downogorad na prosiaku względem PS5. Migotanie i wycięte tryby Performance i Quality z bazowej PS5. Perf na PS5 zablokowane 60fps, na prosiaku szarpie. Uuuu bananaKlasyczna implementacja Pissar na UE5. 5 rzeczy lepiej, trawa gorzej itp. jak zwykle wyciąłeś te gorsze rzeczy.Minus na pewno, że zrobili jeden "konsolowy tryb", a na PS5 Amator masz wybór perf/quality 30 i 60. No i nie ma toggle'a na PSSR, jak w większości gier ostatnio, bo nie każdy to lubi i je klatki, takie rzeczy powinny być na premierę, może w day1 patchu dodadzą.
Opublikowano wczoraj o 09:40 1 dzień TTS jest wycięta z muzyki, akcenty ludzi nagle poznikały w rozmowach (ktoś chyba był rasistą?) i cała masa innych rzeczy gdzie oryginalny MGS po prostu robi lepiej.Dość poważna gra, która przekazywała jakieś wartości została sprowadzona do żartu i pokazuje to nawet ostatnia scena z otaconem (nawet ktoś dźwięk dodał):Przestańcie w końcu bronić tej abominacji. To powinno byc zakopane razem z E.T na pustyni.Anyway,Te 45FPS jest akceptowalne moim zdaniem w remake. Ale opcji graficznych mogli dodać więcej. Edytowane wczoraj o 11:11 1 dzień przez Square rozjechany filmik
Opublikowano wczoraj o 10:34 1 dzień Dziwne pomysły Kojimy zawsze mi bardziej przeszkadzały niż imponowały, ale przymykałem oko, bo jednak fajnie się w te MGSy grało. Recenzje widzę bardzo dobre, udało się swego czasu zamówić w dobrej cenie na Amazonie, więc z przyjemnością sobie odświeżę trójeczkę.
Opublikowano wczoraj o 10:55 1 dzień 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):Piękny downogorad na prosiaku względem PS5. Migotanie i wycięte tryby Performance i Quality z bazowej PS5. Perf na PS5 zablokowane 60fps, na prosiaku szarpie. Uuuu bananaNapisał ten co mu nie przeszkadza, że Eldena na Switchu 2 będzie można ogrywać jedynie w trybie: pokaz slajdów.
Opublikowano wczoraj o 10:59 1 dzień 14 minut temu, Szermac napisał(a):Niezłego kasztana wydali, ciekawe czy da się to jakoś połatać Czemu kasztana?
Opublikowano wczoraj o 11:07 1 dzień 29 minutes ago, wrog said:Dziwne pomysły Kojimy zawsze mi bardziej przeszkadzały niż imponowały, ale przymykałem oko, bo jednak fajnie się w te MGSy grało. Recenzje widzę bardzo dobre, udało się swego czasu zamówić w dobrej cenie na Amazonie, więc z przyjemnością sobie odświeżę trójeczkę.O dokładnie. Mi też MGSy podobały się mimo tych dziwactw, a nie za nie. Najmniej ich było w 1 i 3, więc to są najlepsze części. Dwójka mocno wydziwiała, ale to przy czwórce wyjebało w stratosferę. Mieszają się fantastyczne momenty jak powrót na wyspę, mikrofalówka czy walka ostatnia z Ocelotem z totalnymi debilizmami jak srający Johnny, albo bezwłosa małpa z papierosem. Eh
Opublikowano wczoraj o 11:11 1 dzień A to tylko leniwie zrobiony remake, który bardziej podchodzi pod remaster.
Opublikowano wczoraj o 11:18 1 dzień Nie wiem po co wy to kupujecie skoro jest oryginalny MGS 3 do ogrania na PS2, PS3, PS4 i PS5 w różnych wydaniach.
Opublikowano wczoraj o 11:19 1 dzień Słabe postaranko i optymalizacja. Najgorsze jest to że devi mimo tego że wiedzą że te wszelkie upscalery na PS5/Pro nie radzą sobie z niskimi rozdzielczościami (Sony/Cerny gadał że minimum dla PSSR to powinno być ~1080p a tutaj jest 720p) to ich używają a i tak nie ma stałych 60 FPS. Bluepoint więcej osiągnęło z PS4 w przypadku remake'u SotC niż Konami z MGS 3.
Opublikowano wczoraj o 11:21 1 dzień To było wiadome. Ale warto poczekać na tego Bluepointa. Edytowane wczoraj o 11:25 1 dzień przez k0ntra
Opublikowano wczoraj o 11:23 1 dzień I ludzie mają zamiar kupić taką niedorobioną grę? Podobna sytuacja jak z GTA trylogią na premierze.
Opublikowano wczoraj o 11:24 1 dzień Qur.wa.. slabo, naprawde slabo sie to czyta i oglada. Nawet technikalia leza na takim potworze jakim jest PS5. Karygodne
Opublikowano wczoraj o 11:29 1 dzień Jak jest się fanem serii to obowiązek olać ten półprodukt na premierę, bo żerowanie na nostalgii za te pieniądze to jak naplucie w mordę. To, że Delta choćby nie ma na przykład wywalonych loadingow pomiędzy lokacjami, dobrze wyjaśnia jakim nakładem pracy Konami chciało zarobić pieniążki . Po ponad 20 latach trzeba dać więcej i tyle, więc chuy z nimi
Opublikowano wczoraj o 11:48 1 dzień 6 minutes ago, wojtas011 said:To remaster jak ostatni Oblivion nałożony unreal na orginałZ taką różnicą, że Obliviona można sprawdzić za 4 zl, a to kosztuje 3 bomby.
Opublikowano wczoraj o 11:58 1 dzień Zajebista jest ta branża dzisiaj. Taki kupsztal techniczny i 86% metacritic.Ide sobie popatrzeć na moje pudełeczko po PS5 z dojebanym 8K w prawym górnym rogu.
Opublikowano wczoraj o 12:04 1 dzień 3 minuty temu, l33t napisał(a):Zajebista jest ta branża dzisiaj. Taki kupsztal techniczny i 86% metacritic.Trochę to już trwa, najlepszy przykład to Cyberpunk i same 9 i 10.
Opublikowano wczoraj o 12:08 1 dzień 2 minuty temu, Shen napisał(a):Trochę to już trwa, najlepszy przykład to Cyberpunk i same 9 i 10.Faktycznie. Niefortunnie użyłem przysłówka: "dzisiaj"
Opublikowano wczoraj o 13:06 1 dzień Tutaj te 86% to z automatu za zajebistą grę samą w sobie pewnie.Ciężko coś takiego normalnie ocenić, bo żeby było uczciwie to powinno być coś w stylu - "oryginał znacie, wiecie, że jest 10/10, a ta wersja to jego popsuta podróba z nieco lepszą oprawą, ale gorszą rozdzielczością" i sama ocena jakości tej wersji, skoro tak niewiele się zmieniło.
Opublikowano wczoraj o 13:27 1 dzień Na steamie 370 zł i do tego gra bez polskiej wersji językowej W dodatku nie nowa gra tylko remake Konkretna odklejka, ładnie tam komuś się w główce poprzewracało.