Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Kurde, fajnie to wygląda. Trzeba będzie kupić normalnego Xboxa dla tej gierki, bo na Series S, to raczej nie będzie miało sensu
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. To nie ta gra dziadku. Nabrali Cię tym, że Markus w brązowej kurteczce idzie na posterunek.Ale serio był vibe outbreaku z serii RE
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 godziny temu, ASX napisał(a):może to kontrowersyjna opinia, ale nie interesuje mnie czy ktoś identyfikuje się jako ona, on czy helikopter bojowy ale jakie gry robi.a jeśli ktoś trochę interesuje się trochę branżą ten wie że akurat Rayner to najważniejsza osoba w Coalition odpowiedzialna za techniczną warstwę Gearsów od czasów czwartej części. A Gearsy pod względem technikaliów zawsze były topowe, więc trudno do czegoś się przyczepić.Ja się nie czepiam, tylko potwierdziłem przypuszczenia e-kolegi @Słupek Z dwóch GoWów to akurat ten na PlayStation wygląda, jakby go robiły transy
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Fajny klimacik, ładna graficzka. Seria chyba wraca na odpowiednie tory. Szkoda że dla mejma sie nie podoba, może jak ogra na swoim ps5 to zmieni zdanie
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 29 minut temu, ASX napisał(a):Ale wiesz że ona pracuje przy Gearsach od ponad 10 lat? Czy miałeś w Gearsach 4, 5 czy hivebusters jakieś wątki lesbijskie?Czuć to, Gears 4 i 5 byłby najgorszymi odsłonami serii. Ekipa zamiast nabitych chamów to były jakieś małolaty z seriali dla nastolatek . No ale jak zajmuje się technikaliami to gość ogarnia chociaż silnik.@Figaro Oczywiście że tak, zwalczanie choroby mentalnej poprzez uświadamianie im że trzeba to leczyć to walka w dobrej wierze ale to nie temat do drążenia w chorobach psychicznych.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 14 minut temu, jimmy napisał(a):Świetne te Gearsy, kolekcjonerka zamówionagdzie i za ile jeśli można wiedzieć?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Czwórkę ograłem i było okej, piątki mi się nie chciało kończyć, natomiast powtórka dwójki chyba w ubiegłym roku dała mi masę frajdy, więc przychylam się raczej do tego, że nowe gry są odczuwalnie gorsze od starej trylogii. Na E-Day ostrożnie czekam, do premiery pewnie sobie jeszcze trójkę odświeżę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja tam się nie martwię ani o gameplay ani tym bardziej o klimat.Myślę że udźwigną ciężar e day, będą ludzkie dramaty i beznadziejność sytuacji. Czekam w chuj
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 21 minut temu, Słupek napisał(a):gdzie i za ile jeśli można wiedzieć?Za w chuj: https://eu.shop.xboxgamestudios.com/products/gears-of-war-e-day-collectors-editionAle liczę jeszcze, że pojawi się taniej w polskich marketach
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 53 minuty temu, devilbot napisał(a):Ja tam się nie martwię ani o gameplay ani tym bardziej o klimat.Myślę że udźwigną ciężar e day, będą ludzkie dramaty i beznadziejność sytuacji. Czekam w chujNa Direct sporo pokazali tych urywków z singla. Powinno być nieźle przytłaczająco, sporo potężnych maszkaronów, chyba nawet jakieś nowe, a Boomerom dodali 2 mln kalorii żeby budzili większą grozę.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jedyna obawa, że tylko jedna miejscówka (miasto) i jakoś podświadomie mam zawsze obawy na kolejne Seattle z tlou2, ale kurwa no - na razie to takie z dupy obawy bo to co widzę jest wyjebane.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Mnie sie to miasto zajebiscie spodobalo. Wycieczka do jakiejs jaskini pewnie bedzie. Najwazniejsze ze pozbyto sie chujowych motywow typu strzelanie do robotow.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Miejsko-industrialne Gearsy to najlepsze Gearsy. Ja się cieszę na powrót klimatów z jedynki, zwłaszcza że każda kolejna odsłona coraz bardziej odchodziła od tego typu otoczenia
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. niektórzy chyba serio zapomnieli że baby w Gearsach były już 15 lat temu.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wślizgi, skoki, ogólnie zmieniony movement. Ciekawe, czy fani starych Gearsów nie będą zaraz narzekać ;)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jakoś wielkim fanem tej serii nie byłem, przeszedłem dwie części (ale jakoś po łebkach, bo niewiele pamiętam i planuję znowu zacząć wszystko od początku) natomiast przyznać trzeba, że wygląda bardzo ładnie. Lokacje, klimat, gameplay - wszystko się zgadza.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mnie najbardziej cieszy pokazna destrukcja bo od geow3 to była lipa - murek stał jak z amelinium.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nigdy nie byłem fanem tej serii (bo ogólnie nie lubię strzelanek) ale nie da się ukryć że wygląda to bardzo spoko. Graficzka top, czysta adrenalina, zero jakiejś nachalnej propagandy - normalnie jak gry za starych dobrych czasów. Xbox mocno zapunktował.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To będzie pierwsza gra w tym roku jaka wlatuje Day-One. Piękny pokaz, giera zapowiada się tak jak mialo być: jako rozpierdalator
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 11 godzin temu, MaZZeo napisał(a):Cale szczęście ze melodia jest znana, w przeciwieństwie do innego GoWa z którego zrobili symulatora tatuśka a w najnowszej części teraz zamiast Kratosem będziemy grać soccer mom z przedmieść Nie rozumiałeś. Różnica jest taka, że GoW z 2018 przemeblował zupełnie całą serię, Laufey wprowadza kosmetyczne zmiany, ale za to oglądając E-Day widzimy grę która nie zmieniła się nic od 2006 roku. Gameplayow kopiuj wklej, zero zmian, idziemy po poziomym poziomie, przyklejamy się do murku, flankujemy, cały gameplay, zupełnie jak 20 lat temu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. no i dobrze, Girsy jak Ratchet, mogą trwać latami i nie zmieniać się specjalnie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 11 minut temu, Moldar napisał(a):To słabo oglądałeś pokazAle że dodali ślizg? Niesamowita zmian w ciągu 20 lat. Nawet broń tak samo przyklejona do pleców, o animacjach nie wspomnę.