Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Niestety nie jestem w stanie się WCZUĆ i odczuć IMMERSJI, jak gram babą w grze o samurajach i mieczach.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Jak wiemy z historii tego roku mogło być jeszcze gorzej więc cieszmy się że baba hehe
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Żeby tylko, to pół biedy. Tu się chodzi pamperkiem po planszy. Drugi Pac-Man, nic nowego. Nawet duchy są w tytule.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi No i ta Kusarigama szlachtująca wrogów, będzie niezła sieka i krew na śniegu xd
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi 46 minut temu, Szermac napisał(a):Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.U mnie, po obejrzeniu trailera, pierwsze skojarzenie z Kill Billem.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Godzinę temu, Szermac napisał(a):Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.Premiera szybciej, niż się spodziewałem, pytanie tylko jedno - czy Saros będzie na początku 2026, czy coś innego.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Fajnie. Zabijanie kolejnych celów. Coś jak w assassynach.Akurat trafione w punkt bo w Shadows Spoiler też chodzi o zemstę dziewczyny na grupie zamaskowanych morderców jej ojcaTo wręcz nieprawdopodobny przypadek, że dwie równolegle tworzone gry w podobnym settingu mają niemal identyczne zawiązanie akcji. Tu jednak na pewno będzie brutalniej, poważniej i z fajnym vibem dzikiego zachodu. Ciekaw jestem i czekam mocno.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Tu przede wszystkim będzie dobra gra z poszanowaniem historii a nie guwno z murzynem.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi 6 minutes ago, Faka said:Mam nadzieję, że w październiku będzie GTA VI XDDI Yotei mówi papapa.Ghost of Tsushima sprzedał się w ilości 13 milionów kopii, to nie jest jakaś giereczka typu Assassin's Creed Shadows, która wypieprza się na pysk sama z siebie i nie jest nawet podana sprzedaż, bo nie chcą się ośmieszać. Ghost of Yotei będzie sukcesem i finansowym, bo ludzie chcący pograć w grę o średniowiecznej Japonii z otwartym światem rzucą się jak szczerbaty na suchary. Bo od czasów Ghost of Tsushima takiej gry nie było. Nie licząc jakiś totalnie śmieciowatych gierek typu AC Shadows, ale to z litości pominę. Oraz będzie sukcesem artystycznym, bo jest od renomowanego i godnego zaufania developera, a nie od jakiś nieudaczników. Jak Ubisoft, na przykład. Ale rozumiem, wydałeś pieniądze na śmiecia, czas zmarnowałeś i ze zgryzoty życzysz innym jak najgorszego losu. Może terapeuta?
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi 28 minut temu, Faka napisał(a):Mam nadzieję, że w październiku będzie GTA VI XDDI Yotei mówi papapa.Nie zdziwię się, jeśli takie Sony czy Microsoft dostało wewnętrznie jakieś info od rockstara o dacie wydania GTAVI i stąd dzisiejsze ujawnienie premiery GoY, bo początek października okazał się bezpieczny.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi 1 minutę temu, Pix napisał(a):Nie zdziwię, jeśli takie Sony czy Microsoft dostało wewnętrznie jakieś info od rockstara o dacie wydania GTAVI i stąd dzisiejsze ujawnienie premiery GoY, bo początek października okazał się bezpieczny.To raczej oczywiste.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Elegancko, że premiera w tym roku - day one jak nic. Jestem przekonany, że Sucker Punch dostarczy konkretny produkt
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Widocznie albo celują z GTA VI w listopad, przed Black Friday. Albo powitamy go dopiero w 2026.Chyba 15 maja to ma się wyjaśnić na earnings call Take-Two?
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Granie babą jest w porządku, o ile jest to fajna s00ka. :)Prawda. No niestety, kobieta w tej grze po raz kolejny pokazuje że ma aparycje baby z warzywniaka. Do cięcia pietruszki pasuje, a nie do cięcia hord wrogów kataną. Typowy materiał na npc. Edytowane 23 kwietnia23 kwi przez Observer
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Obym się mylił ale dla mnie to na razie wygląda jak powtórka z drugiego Horizona który był miałki, bez pomysłu i w sumie troszkę na siłę. Szczerze wolałbym żeby Sucker Punch zrobiło coś innego no ale z racji że jedynka była sukcesem to Sony nie pozwoliło.Ale bym takiego nowego InFamousa przygarnął ehhhhh
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi 2 godziny temu, suteq napisał(a):Obym się mylił ale dla mnie to na razie wygląda jak powtórka z drugiego Horizona który był miałki, bez pomysłu i w sumie troszkę na siłę. Szczerze wolałbym żeby Sucker Punch zrobiło coś innego no ale z racji że jedynka była sukcesem to Sony nie pozwoliło.Ale bym takiego nowego InFamousa przygarnął ehhhhhJa bym chciał to co miało być oryginalnie robione przez nich zamiast GoT - gra o piratach.
Opublikowano 23 kwietnia23 kwi Fabuła zapowiada się bardzo Assassinowo, będzie eliminacja celów plus zdobywanie broni po nich ( już gdzieś to widziałem) no nic czekamy na jakiś konkretny gameplay.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Jako, że w GoT grało mi się wyśmienicie a później jeszcze wpadło Legends za friko i pożarło mi kolejne kilkadziesiąt godzin to GoY ma u mnie opcję day 1.
Opublikowano 24 kwietnia24 kwi Się waham czy robić nowe przejście GoT, aby się nie znudziło jak już GoY wleci.13 minut temu, giger_andrus napisał(a):później jeszcze wpadło LegendsFajnie jakby na start były Legendy dostępne.