Opublikowano środa o 12:501 dzień Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.
Opublikowano środa o 12:551 dzień Niestety nie jestem w stanie się WCZUĆ i odczuć IMMERSJI, jak gram babą w grze o samurajach i mieczach.
Opublikowano środa o 12:561 dzień Jak wiemy z historii tego roku mogło być jeszcze gorzej więc cieszmy się że baba hehe
Opublikowano środa o 13:241 dzień Żeby tylko, to pół biedy. Tu się chodzi pamperkiem po planszy. Drugi Pac-Man, nic nowego. Nawet duchy są w tytule.
Opublikowano środa o 13:281 dzień No i ta Kusarigama szlachtująca wrogów, będzie niezła sieka i krew na śniegu xd
Opublikowano środa o 13:371 dzień 46 minut temu, Szermac napisał(a):Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.U mnie, po obejrzeniu trailera, pierwsze skojarzenie z Kill Billem.
Opublikowano środa o 13:511 dzień Godzinę temu, Szermac napisał(a):Wjeżdża Day One, motywik fabularny mnie zachęcił, z wybijaniem klanu i ich szefów, a'la Sifu, motywik zemsty. Gicio.Premiera szybciej, niż się spodziewałem, pytanie tylko jedno - czy Saros będzie na początku 2026, czy coś innego.
Opublikowano środa o 14:041 dzień Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Fajnie. Zabijanie kolejnych celów. Coś jak w assassynach.Akurat trafione w punkt bo w Shadows Spoiler też chodzi o zemstę dziewczyny na grupie zamaskowanych morderców jej ojcaTo wręcz nieprawdopodobny przypadek, że dwie równolegle tworzone gry w podobnym settingu mają niemal identyczne zawiązanie akcji. Tu jednak na pewno będzie brutalniej, poważniej i z fajnym vibem dzikiego zachodu. Ciekaw jestem i czekam mocno.
Opublikowano środa o 14:361 dzień Tu przede wszystkim będzie dobra gra z poszanowaniem historii a nie guwno z murzynem.
Opublikowano środa o 14:451 dzień Mam nadzieję, że w październiku będzie GTA VI XDDI Yotei mówi papapa.
Opublikowano środa o 15:041 dzień 6 minutes ago, Faka said:Mam nadzieję, że w październiku będzie GTA VI XDDI Yotei mówi papapa.Ghost of Tsushima sprzedał się w ilości 13 milionów kopii, to nie jest jakaś giereczka typu Assassin's Creed Shadows, która wypieprza się na pysk sama z siebie i nie jest nawet podana sprzedaż, bo nie chcą się ośmieszać. Ghost of Yotei będzie sukcesem i finansowym, bo ludzie chcący pograć w grę o średniowiecznej Japonii z otwartym światem rzucą się jak szczerbaty na suchary. Bo od czasów Ghost of Tsushima takiej gry nie było. Nie licząc jakiś totalnie śmieciowatych gierek typu AC Shadows, ale to z litości pominę. Oraz będzie sukcesem artystycznym, bo jest od renomowanego i godnego zaufania developera, a nie od jakiś nieudaczników. Jak Ubisoft, na przykład. Ale rozumiem, wydałeś pieniądze na śmiecia, czas zmarnowałeś i ze zgryzoty życzysz innym jak najgorszego losu. Może terapeuta?
Opublikowano środa o 15:161 dzień 28 minut temu, Faka napisał(a):Mam nadzieję, że w październiku będzie GTA VI XDDI Yotei mówi papapa.Nie zdziwię się, jeśli takie Sony czy Microsoft dostało wewnętrznie jakieś info od rockstara o dacie wydania GTAVI i stąd dzisiejsze ujawnienie premiery GoY, bo początek października okazał się bezpieczny.
Opublikowano środa o 15:181 dzień 1 minutę temu, Pix napisał(a):Nie zdziwię, jeśli takie Sony czy Microsoft dostało wewnętrznie jakieś info od rockstara o dacie wydania GTAVI i stąd dzisiejsze ujawnienie premiery GoY, bo początek października okazał się bezpieczny.To raczej oczywiste.
Opublikowano środa o 15:201 dzień Elegancko, że premiera w tym roku - day one jak nic. Jestem przekonany, że Sucker Punch dostarczy konkretny produkt
Opublikowano środa o 15:251 dzień Widocznie albo celują z GTA VI w listopad, przed Black Friday. Albo powitamy go dopiero w 2026.Chyba 15 maja to ma się wyjaśnić na earnings call Take-Two?
Opublikowano środa o 15:591 dzień 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Granie babą jest w porządku, o ile jest to fajna s00ka. :)Prawda. No niestety, kobieta w tej grze po raz kolejny pokazuje że ma aparycje baby z warzywniaka. Do cięcia pietruszki pasuje, a nie do cięcia hord wrogów kataną. Typowy materiał na npc. Edytowane środa o 16:001 dzień przez Observer
Opublikowano środa o 16:241 dzień Obym się mylił ale dla mnie to na razie wygląda jak powtórka z drugiego Horizona który był miałki, bez pomysłu i w sumie troszkę na siłę. Szczerze wolałbym żeby Sucker Punch zrobiło coś innego no ale z racji że jedynka była sukcesem to Sony nie pozwoliło.Ale bym takiego nowego InFamousa przygarnął ehhhhh
Opublikowano środa o 18:281 dzień Założymy maskę na tą twarz i będziemy się świetnie bawić. Gdzie wady?
Opublikowano środa o 18:301 dzień 2 godziny temu, suteq napisał(a):Obym się mylił ale dla mnie to na razie wygląda jak powtórka z drugiego Horizona który był miałki, bez pomysłu i w sumie troszkę na siłę. Szczerze wolałbym żeby Sucker Punch zrobiło coś innego no ale z racji że jedynka była sukcesem to Sony nie pozwoliło.Ale bym takiego nowego InFamousa przygarnął ehhhhhJa bym chciał to co miało być oryginalnie robione przez nich zamiast GoT - gra o piratach.
Opublikowano środa o 20:101 dzień Fabuła zapowiada się bardzo Assassinowo, będzie eliminacja celów plus zdobywanie broni po nich ( już gdzieś to widziałem) no nic czekamy na jakiś konkretny gameplay.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Jako, że w GoT grało mi się wyśmienicie a później jeszcze wpadło Legends za friko i pożarło mi kolejne kilkadziesiąt godzin to GoY ma u mnie opcję day 1.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Się waham czy robić nowe przejście GoT, aby się nie znudziło jak już GoY wleci.13 minut temu, giger_andrus napisał(a):później jeszcze wpadło LegendsFajnie jakby na start były Legendy dostępne.