Opublikowano piątek o 09:085 dni 8 godzin temu, rafanus2 napisał(a):jakie kurwa drewno xD mi się gra zajebiście, walka jest płynna jak skurwysyn, myk unik blok atak bruce lee karate mistrz, bardziej mi się podoba niż w kcd, ale może to tylko podjaranie po pierwszych godzinach. Co do poruszania to też nie wiem co tam macie drewnianego, Coen normalnie skacze, chodzi, biega, mi tu absolutnie nic nie przeszkadza.edit.aa no i co do ceny to też się zgadzam, że ich popierdoliło, około 230 pln bardziej by pasowałoNo drewno jest okrutne, a samo poruszanie się postacią jest irytujące w ch#j, bo gra gubi input wychylenia gałki w innym kierunku i jak skręcamy to Coen przestaje biegać.Tryb Performance na konsolach to wycinka lasów i zagrabienie leśnego runa, więc zmuszam się do grania w 30fps, ale i tak pop-up obiektów, doczytywanie tekstur, zwłaszcza przy nagłej zmianie kamery w cut-scenkach, sprawiają wrażenie trochę amatorskiej produkcji.W sumie całość wygląda trochę podobnie do pierwszej części KCD odpalonej na PS4, choć mam wrażenie, że jednak produkcja Czechów robiła lepsze wrażenie mimo dużo większej skali przecież.Graficznie nawet GOTHIC Remake robi większe wrażenie, a przecież ten sam silnik - jedynie modele postaci lepsze w polskim wampirku, ale jakość tekstur, oświetlenie, efekty cząsteczkowe, mgła - to wszystko GOTHIC robi lepiej, a do tego w lepszej płynności.W sumie właśnie do GOTHICa bym to porównał - duże nastawienie na fabułę, wybory, mały, skondensowany świat, eurojank...Oczywiście klimat, fabuła, postacie, a nawet nasz rodzimy dubbing (gdzie ja tylko w Wieśka po polsku grałem, resztę od razu zmieniam na angielski) dają radę - zwłaszcza Coen jest świetnie zagrany.Ja kupiłem pudełko na PS5 (steelbook) w cenie 172zł (Uniblo miało promocję na początku preorderowania), więc nie będę narzekał na stosunek jakość/cena.
Opublikowano piątek o 09:305 dni Nie wiem chłopaki to może odpuśćcie sobie te konsolowe wersje. W sumie Was rozumiem, jakby mi wycięli z gry 50% roślinności, rwane 40/60 klatek i jeszcze jakieś bugi to też byłbym zniesmaczony. Natomiast na pc to ja naprawdę jestem zadowolony.
Opublikowano piątek o 09:325 dni 1 minutę temu, rafanus2 napisał(a):Nie wiem chłopaki to może odpuśćcie sobie te konsolowe wersje. W sumie Was rozumiem, jakby mi wycięli z gry 50% roślinności, rwane 40/60 klatek i jeszcze jakieś bugi to też byłbym zniesmaczony. Natomiast na pc to ja naprawdę jestem zadowolony.Jak ktoś pisze, że gra wyglada gorzej niż Gothic, to mi jajca się kurczą z wrażenia xDD. PC to chyba jednak już inny świat.
Opublikowano piątek o 10:115 dni wszedlem na gg.dels i mam official a ponizej kody co sa od roznych sprzedawcow nie zawsze leggit, dobrze rozumiem?
Opublikowano piątek o 10:155 dni Chuj wie co to w ogóle są za sklepy. Nieraz zdarza mi się kupować klucze, ale żadnego z nich nie kojarzę poza Muve.
Opublikowano piątek o 10:165 dni moze ktos komus wykradl dane do karty debetowej/kredytowej i tak to dziala bo skad tyle roznicy w cenieKupie blood the dawwwalkera na promocji , wiec poczekam z zakupem
Opublikowano piątek o 10:255 dni Kup sobie stąd może za islandzkie korony z legalnego źródła https://www.xbox.com/is-is/games/store/the-blood-of-dawnwalker/9mvwt39j9r2c masz play anywhere i 250zł na nasze. Jak masz konto na ms store to możesz kupować z dowolnego regionu.
Opublikowano piątek o 10:285 dni 2 minuty temu, Czokosz napisał(a):Kup sobie stąd może za islandzkie korony z legalnego źródła https://www.xbox.com/is-is/games/store/the-blood-of-dawnwalker/9mvwt39j9r2c masz play anywhere i 250zł na nasze.Jak masz konto na ms store to możesz kupować z dowolnego regionu.poczekam i kupie na steam lub move, ale szukam wersji na PC
Opublikowano piątek o 10:485 dni Godzinę temu, rafanus2 napisał(a):Nie wiem chłopaki to może odpuśćcie sobie te konsolowe wersje. W sumie Was rozumiem, jakby mi wycięli z gry 50% roślinności, rwane 40/60 klatek i jeszcze jakieś bugi to też byłbym zniesmaczony. Natomiast na pc to ja naprawdę jestem zadowolony.Nie ma co odpuszczać. Zmęczyło się Cybera na PS4 to Dawnwalkera się nie zmęczy? XDPoprostu nie ma co zakłamywać rzeczywistości i udawać że super gra, że grafika to w sumie nienajgorsza a i 30 klatek nawet płynne jak tu niektórzy pisali Po przejściu płytka leci dalej. Studio kaske odemnie dostało, a gra suma sumarum wyniesie mnie parę dyszek i za tyle warto dla klimaciku i fabuły. Jak za rok czy dwa doprowadzą to do przyzwoitego stanu ( tak jak cybera po 3 latach) to się kupi cyfre w promocji i ogra grę dopracowaną i z jakimiś pewnie DLC. A wszystkim życzę dobrej zabawy. Dzisiaj wleci czerwone winko dla klimatu i chyba zarwę nockę jak za starych dobrych czasów z Wieśkiem :) Edytowane piątek o 10:505 dni przez Symeon_88
Opublikowano piątek o 10:545 dni Podobno sporo takich przypadków, bo sporo samych płytek na Vinted lata.Nic dziwnego, że chcą ubić fizyki, jak takie straty robią
Opublikowano piątek o 11:135 dni Pewnie jakaś partia, obstawiam że jak ludzie się dowiedzieli z którego to sklepu to już wszystkie wykupione
Opublikowano piątek o 11:235 dni 29 minut temu, Wredny napisał(a):Podobno sporo takich przypadków, bo sporo samych płytek na Vinted lata.Nic dziwnego, że chcą ubić fizyki, jak takie straty robiąPB lipa, sprzedają z jedną płytą.
Opublikowano piątek o 11:345 dni Godzinę temu, Czokosz napisał(a):Kup sobie stąd może za islandzkie korony z legalnego źródła https://www.xbox.com/is-is/games/store/the-blood-of-dawnwalker/9mvwt39j9r2c masz play anywhere i 250zł na nasze.Jak masz konto na ms store to możesz kupować z dowolnego regionu.Jak ktoś nie ma zielonej konsoli, to pewnie nawet przy wyraźnie wyższej cenie, woli zgarnąć edycję steamową.Obsługa platformy MS do ściągania gierek na piecu urąga wszelkiej godności.
Opublikowano piątek o 11:355 dni Znalazłem coś takiego, może się komuś przyda:Mapahttps://www.gry-online.pl/newsroom/grasz-w-the-blood-of-dawnwalker-nasz-poradnik-i-interaktywna-mapa/ze31a4ehttps://www.gry-online.pl/embed/map.asp?m=129 Edytowane piątek o 11:375 dni przez beardo0
Opublikowano piątek o 12:495 dni 3 godziny temu, Wredny napisał(a):Oczywiście klimat, fabuła, postacie, a nawet nasz rodzimy dubbing (gdzie ja tylko w Wieśka po polsku grałem, resztę od razu zmieniam na angielski) dają radę - zwłaszcza Coen jest świetnie zagrany.Chodzi i ci o tego bezimiennego goscia z głosem małolata i odrazu skip ?haha
Opublikowano piątek o 13:115 dni 2 godziny temu, Kangus napisał(a):Official stores są legit, keyshopy to już szara strefa.Z tej szarej strefy, tak na pograniczu, jest chyba Loaded (dawniej CDKeys) - poziom ryzyka to tylko 1.
Opublikowano piątek o 13:135 dni 1 minutę temu, Kuba0101 napisał(a):Z tej szarej strefy, tak na pograniczu, jest chyba Loaded (dawniej CDKeys) - poziom ryzyka to tylko 1.No taka róznica że to pojedynczy podmiot, a nie dziesiątki/setki tysięcy sprzedawców którzy się pojawiaja i znikają. W teorii powinni im się dobrać do tyłka po takim czasie jakby coś było nie tak, bo to co innego niż dobrać się do tyłka platformie(jak te wszystkie g2a, kinguiny i inne instagamingi) za to że ich sprzedawcy sprzedają lewy towar.Tym niemniej... ja kiedyś od nich dostałem zdjęcie paragonu z polskiego marketu :D. Ja bym obstawiał że mimo wszystko pozyskują towar w różny sposób, ale zwykle to czarna robota jest przez tego od kogo go wzieli. Edytowane piątek o 13:155 dni przez Kangus
Opublikowano piątek o 13:175 dni Taa, szczególnie gotowe gierki na kontach z ruskiego bazaru czy innego Tadżykistanu na Kinguinie za 120 zł.
Opublikowano piątek o 13:425 dni Nie ogarnialem na początku walki, ale jak załapałem o co biega to potyczki czyste złoto. Jestem świeżo po prologu, klimat miażdży. Wleciał jakiś patch i nie wiem czy na jakości nie chodzi płynniej.
Opublikowano piątek o 13:475 dni Zabawne gra mi wyświetla 24 dni do końca, 28 września wiadomo co wychodzi, nie ma przypadków, są tylko znaki.