Opublikowano czwartek o 15:145 dni A w czym wam ten licznik przeszkadza? Moim zdaniem powinno zostać tak jak jest.
Opublikowano sobota o 17:213 dni Gra na przeczekanie jak ofi. Udawanko że nic sie nie stało jakoś to będzie hehe
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Psychika z waty. W dniu 7.05.2026 o 17:43, jakbu napisał(a):Zostawcie mój guzik z mordką klauna w spokoju.Dokładnie, zawsze chciałem pracować w cyrku, a tutaj tego namiastka :).
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. A to w taki sposob chcecie obalic krola? Gdyby nie statusy nawet bym nie wiedzial o tym spisku! To niezla gra o tron
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Zostawcie jak jest. Dla spłakanych pipek klaun do dupy, bo beka z 40 letnich typów co się spłakali o plusiki na forum o grach xd
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Szwed napisał(a):Tak forum śledzisz, ej :/No do premiery ps6 powinienem zostac zdetronizowany przez Pupcia tak wynika z wyliczen specjalistow wiec nie wiem czemu chcecie odbierac to mlodemu :/
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja już chciałem oddać moje plusy dla figaro, ale władza nie chciała sie zgodzić. Nie interesuje mnie sława i plusikowe bogactwo!
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 43 minuty temu, Pupcio napisał(a):Ja już chciałem oddać moje plusy dla figaro, ale władza nie chciała sie zgodzić. Nie interesuje mnie sława i plusikowe bogactwo!@Square @Perez Pupcio ma sprawę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Rok 2026 a chłopy, którym już kolonoskopia puka do drzwi debatują o plusikach na forum.Życie jest piękne.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Zawsze jednak lzej z rurą w dupie jak mozesz zobaczyc na forumku smutne minki ze e kumple sa z toba
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Temat reakcji wraca co jakis czas na forum i najglosniej o nim mowia ludzie ktorzy probuja wszystkich przekonac ze nie ma ten system sensu i znaczenia. Nie mozecie po prostu olac skoro nie jest wam potrzebny?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Myślę, że nie w tym problem. Na reputację można mieć wywalone, ale kolega Rafał dał dobry przykład tego, jak potrzeba wewnętrznego dowartościowania się niektórych jednostek przekłada się na niepotrzebne treści. Oczywiście na to też można mieć wywalone, jak na zdjęcia zakupów średnio dwa razy dziennie, albo częste statusy dla klików, ale akurat te recenzje AI to był hit nad hity. Przeczytałem kilka tych tekstów na początku i była to dla mnie strata czasu, bo waliło to AI na kilometr a o właściwych grach pisane były same ogólniki. Były wyjątki trochę "spersonalizowane", ale chyba najlepszym przykładem był tekst o Mass Effect. Typowy przykład "rozpisać się i nic przy tym nie napisać".I potem ludzie się dziwią, że nikt nie chce czytać cudzych tekstów ("wypocin"), nad którymi spędzili mimo wszystko trochę czasu, bo chcieli od siebie o grze trochę przekazać.Generalnie powtórzę, z samych reakcji bym nie rezygnował, bo to jest praktyczne, pomocne i wymowne, ale sam licznik bym wywalił.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 57 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Temat reakcji wraca co jakis czas na forum i najglosniej o nim mowia ludzie ktorzy probuja wszystkich przekonac ze nie ma ten system sensu i znaczenia. Nie mozecie po prostu olac skoro nie jest wam potrzebny?No a kto ma mowic, ci ktorzy chca zeby zostalo? Tydzien wystarczajaco duzo na zebranie odpowiedniej probki. Wiekszoscia glosow zostaje po staremu. Ale teraz przynajmniej wiemy kto pisze posty dla walidacji swojego zdania i kolorowego smaczka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Obstawiam, że to było tak. Wrócił po kasacji konta wszedł do tematu Userzy którzy odeszli, poczytał sobie co tam o nim piszecie i postanowił, że za to będzie was yebał na plusiki i całkiem sprawnie to wychodziło gdyby nie jeden user hehe
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Niesamowity biznes zrobił, niech sobie z tym do kantoru pójdzie i wymieni na złotówki.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 godziny temu, Soban napisał(a):Zostawcie jak jest. Dla spłakanych pipek klaun do dupy, bo beka z 40 letnich typów co się spłakali o plusiki na forum o grach xdKiedyś toczyłem wojnę minusikową z takim jednym typem, minusowalismy sobie 3 letnie posty nawzajem;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 21 minut temu, GearsUp napisał(a):Obstawiam, że to było tak. Wrócił po kasacji konta wszedł do tematu Userzy którzy odeszli, poczytał sobie co tam o nim piszecie i postanowił, że za to będzie was yebał na plusiki i całkiem sprawnie to wychodziło gdyby nie jeden user heheChyba mnie to ominelio. Ktory to taki zaradny jest i jaki temat?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. RafaU aka N1C3L0R3 czy jakoś tak, główny przyczynek do tej dyskusji. TLDR: farmił plusiki recenzjami gierek skopiowanymi z AI i podpisanymi jako swoje wrażenia po ukończeniu. Zwykła parówa