Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

System reputacji

Czy jestes za calkowitym usunieciem reputacji na forumie? 114 użytkowników zagłosowało

1. 1. Usuwamy?

• Tak
      18%
    • Nie
      56%
    • Ograniczyc ilosc reakcji + wyrzucic licznik
      13%
    • Zostawic obecne reakcje + wyrzucic licznik
      12%

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 130
  • Wyświetleń 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ja nie wiem po co to This wprowadzono. Tak samo jak Dzieki (skoro jest plus) czy Serduszko dla pedauff.

• Kmiot
    Kmiot

Pupcio jest jaki jest, można mieć o nim różne zdanie, ale jest nasz na tyle długo, że przestaliśmy się nad tym zastanawiać. Poza tym w jego postach nie stwierdzono ingerencji Sztucznej Inteligencji, a

Opublikowano

Zostawcie mój guzik z mordką klauna w spokoju.

Opublikowano

NITROCHLOR aż tak się nie lubi z Emtebe?

DWOgMTW.jpeg

jXSwGjT.jpeg

wZi9K18.jpeg

Opublikowano

Gra na przeczekanie jak ofi. Udawanko że nic sie nie stało jakoś to będzie hehe

Opublikowano

Psychika z waty.

W dniu 7.05.2026 o 17:43, jakbu napisał(a):

Zostawcie mój guzik z mordką klauna w spokoju.

Dokładnie, zawsze chciałem pracować w cyrku, a tutaj tego namiastka :).

Opublikowano

A to w taki sposob chcecie obalic krola? Gdyby nie statusy nawet bym nie wiedzial o tym spisku! To niezla gra o tron

Opublikowano

Zostawcie jak jest. Dla spłakanych pipek klaun do dupy, bo beka z 40 letnich typów co się spłakali o plusiki na forum o grach xd

Opublikowano
Godzinę temu, Szwed napisał(a):

Tak forum śledzisz, ej :/

No do premiery ps6 powinienem zostac zdetronizowany przez Pupcia tak wynika z wyliczen specjalistow wiec nie wiem czemu chcecie odbierac to mlodemu :/

Opublikowano

Ja już chciałem oddać moje plusy dla figaro, ale władza nie chciała sie zgodzić. Nie interesuje mnie sława i plusikowe bogactwo!

Opublikowano
43 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Ja już chciałem oddać moje plusy dla figaro, ale władza nie chciała sie zgodzić. Nie interesuje mnie sława i plusikowe bogactwo!

@Square @Perez Pupcio ma sprawę.

Opublikowano

Rok 2026 a chłopy, którym już kolonoskopia puka do drzwi debatują o plusikach na forum.

Życie jest piękne.

Opublikowano

Zawsze jednak lzej z rurą w dupie jak mozesz zobaczyc na forumku smutne minki ze e kumple sa z toba

Opublikowano

Temat reakcji wraca co jakis czas na forum i najglosniej o nim mowia ludzie ktorzy probuja wszystkich przekonac ze nie ma ten system sensu i znaczenia. Nie mozecie po prostu olac skoro nie jest wam potrzebny?

Opublikowano

Myślę, że nie w tym problem. Na reputację można mieć wywalone, ale kolega Rafał dał dobry przykład tego, jak potrzeba wewnętrznego dowartościowania się niektórych jednostek przekłada się na niepotrzebne treści. Oczywiście na to też można mieć wywalone, jak na zdjęcia zakupów średnio dwa razy dziennie, albo częste statusy dla klików, ale akurat te recenzje AI to był hit nad hity. Przeczytałem kilka tych tekstów na początku i była to dla mnie strata czasu, bo waliło to AI na kilometr a o właściwych grach pisane były same ogólniki. Były wyjątki trochę "spersonalizowane", ale chyba najlepszym przykładem był tekst o Mass Effect. Typowy przykład "rozpisać się i nic przy tym nie napisać".

I potem ludzie się dziwią, że nikt nie chce czytać cudzych tekstów ("wypocin"), nad którymi spędzili mimo wszystko trochę czasu, bo chcieli od siebie o grze trochę przekazać.

Generalnie powtórzę, z samych reakcji bym nie rezygnował, bo to jest praktyczne, pomocne i wymowne, ale sam licznik bym wywalił.

Opublikowano

Ręce precz od moich jedynych dokonań życiowych [

Opublikowano
  • Autor
57 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Temat reakcji wraca co jakis czas na forum i najglosniej o nim mowia ludzie ktorzy probuja wszystkich przekonac ze nie ma ten system sensu i znaczenia. Nie mozecie po prostu olac skoro nie jest wam potrzebny?

No a kto ma mowic, ci ktorzy chca zeby zostalo? reggie

Tydzien wystarczajaco duzo na zebranie odpowiedniej probki. Wiekszoscia glosow zostaje po staremu. Ale teraz przynajmniej wiemy kto pisze posty dla walidacji swojego zdania i kolorowego smaczka leo

Opublikowano

Obstawiam, że to było tak. Wrócił po kasacji konta wszedł do tematu Userzy którzy odeszli, poczytał sobie co tam o nim piszecie i postanowił, że za to będzie was yebał na plusiki i całkiem sprawnie to wychodziło gdyby nie jeden user hehe

Opublikowano

Niesamowity biznes zrobił, niech sobie z tym do kantoru pójdzie i wymieni na złotówki.

Opublikowano

fajna ankieta, będzie jeszcze jakaś?

Opublikowano
4 godziny temu, Soban napisał(a):

Zostawcie jak jest. Dla spłakanych pipek klaun do dupy, bo beka z 40 letnich typów co się spłakali o plusiki na forum o grach xd

Kiedyś toczyłem wojnę minusikową z takim jednym typem, minusowalismy sobie 3 letnie posty nawzajem;)

Opublikowano
21 minut temu, GearsUp napisał(a):

Obstawiam, że to było tak. Wrócił po kasacji konta wszedł do tematu Userzy którzy odeszli, poczytał sobie co tam o nim piszecie i postanowił, że za to będzie was yebał na plusiki i całkiem sprawnie to wychodziło gdyby nie jeden user hehe

Chyba mnie to ominelio. Ktory to taki zaradny jest i jaki temat?

Opublikowano

RafaU aka N1C3L0R3 czy jakoś tak, główny przyczynek do tej dyskusji. TLDR: farmił plusiki recenzjami gierek skopiowanymi z AI i podpisanymi jako swoje wrażenia po ukończeniu. Zwykła parówa