Opublikowano 13 godzin temu13 godz. A z Ragnaroka wiemy, że babka ma też niezły charakterek, bo przecież razem z Thorem rozwalili całą krainę praktycznie.Także nie ma tu żadnej podmianki tylko po prostu rozwinięcie postaci, wokół której kręcił się GoW2018. Dodatkowo, pewnie będzie to płynne przejście do następnej części. Świat będzie pełen różnych sprzecznych rzeczy, bo chyba w to celują mieszając wszystkie mitologie.A słuchając wywiad Barloga z ta babka co reżyseruje można wyciągnąć, że to był właśnie jego pomysł i ona to po prostu przejęła od niego. Moim zdaniem wiedzą co robią i będzie ciekawie tutaj.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jednego nie do końca rozumiem, Faye de facto nie żyła w GoW? To jej opłakiwanie trochę traci sens jak się buja w zaświatach i z kwadratowym Haribo popitala.Toż to równie dobrze Kratos mógłby poprzednią rodzinkę też odśmigać. Ale by się cieszyły z tego co robi w oryginalnej trylogii
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 23 minuty temu, Wojtq napisał(a):Tak jakby kolejny Harry Potter skupiał się na jakiejś przygodzie Ginny Weasley i jakby kolejny Tomb Raider był z jakimś typkiem w roli głównej.Dokładnie, wyobraź sobie jakby w grze WIEDŹMIN główną bohaterką była jakaś siwa baba.Same złote myśli w temacie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Chodzą ploty, że w następnym Tomb Raiderze po Catalyst głównym bohaterem będzie ziomek z The Angel of DarknessFani TRa nie mogą się doczekać. Wszyscy trzej.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Oczywiście Figaro już z ideologiczną krucjatą, ty spałeś w ogóle czy od konfy obrałeś sobie odpowiadać na każdy post w którym komuś się bohaterka nie podoba? Tak jak pisałem moim zdaniem w grze są większe problemy niż bohaterka, ale wcale się nie dziwię że jak w serii która zawsze miała Kratosa nagle "gramy babom", to ludziom przyzwyczajonym do Kratosa ta zmiana może się nie podobać. To raczej wydaje się logiczne. Porównanie do Tomb Raidera jest idealne.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Wygląda ok, trochę jak Greta. Lekkość poruszania się lekko przypomina oryginalne GOW z trylogii. Później już widać bardziej GOW 2018. Jak na moje oko, jest trochę nazbyt kolorowo ale całościowo grafika wygląda w końcu należycie, a nie jak PS4 w 4K. Mieszanka różnych mitologii daje cień nadziei na epickość trylogii z wieloma spektakularnymi starciami z epickimi bossami, a nie takie meh jak 2018 i Ragnarok, gdzie raptem 2 momenty zapadły mi w pamięć - Baldur i Tor.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 29 minut temu, Basior napisał(a):Jednego nie do końca rozumiem, Faye de facto nie żyła w GoW? To jej opłakiwanie trochę traci sens jak się buja w zaświatach i z kwadratowym Haribo popitala.Toż to równie dobrze Kratos mógłby poprzednią rodzinkę też odśmigać. Ale by się cieszyły z tego co robi w oryginalnej trylogii Kratos w starych GoWach też ganiał po zaświatach więc to normalny element lore gier.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):W sony nie robią już gier z chłopami, dlatego ich dwie duże tegoroczne gry to Saros i Wolverine, gdzie głównymi bohaterami są kobiety. A nie, poczekaj...No z rosomaka ciężko by było zrobić kobitkę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, GSPdibbler napisał(a):No z rosomaka ciężko by było zrobić kobitkę.Uważaj
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, GSPdibbler napisał(a):No z rosomaka ciężko by było zrobić kobitkę.Już dawno zrobili, nazywa sie X-23
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Fajnie jakby ta Laufey okazala sie jakas popierdolona psychiczna psychopatka, trzymam kciuki, no i super, ze nadal jest jedno ujecie kamerkowe
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 minuty temu, Shen napisał(a):Już dawno zrobili, nazywa sie X-23Fajna.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ten niebieski sześcian to mega wybijające z klimatu gówno. A po tym skrawku gameplayu Control Resonant zesrał się w gacie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 37 minut temu, Figaro napisał(a):Dokładnie, wyobraź sobie jakby w grze WIEDŹMIN główną bohaterką była jakaś siwa baba.Same złote myśli w temacie.Piszesz to tak jakby społeczność graczy ochoczo przywitała Ciri jako główną bohaterkę Wiedźmina 4.Ciri jest super w książkach i w Wieśku 3, ale i tak uważam, że lepszym rozwiązaniem byłby edytor postaci.EDIT.Zresztą, nawet moja dziewczyna, która ostatnio przeszła W3 z wszystkimi dodatkami nadal nie może przeboleć, że Ciri będzie bohaterką W4, więc nawet kobietom przeszkadzają takie zmiany. To trochę inna sprawa, ale przypomina mi się też koleżanka z dawnych lat, która dowiedziawszy się, że nowi Ghostbusters będą tym razem kobietami spytała tylko: "i kto to będzie chciał oglądać?". Także tak się sprawy mają w tym równiutkim, kolorowym światku. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Wojtq
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 minuty temu, Shankor napisał(a):Ten niebieski sześcian to mega wybijające z klimatu gówno- Hej Cory, mamy problem. Cały budżet poszedł na włosy Faye, nie stać nas już, żeby stworzyć model i animacje jej pomocnika.- To zróbcie po prostu żelkowy sześcian, który odbija się od obiektów jak jebana piłeczka kauczukowa. - Hehehe... co?- WYKONAĆ
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 minuty temu, Wojtq napisał(a):Ciri jest super w książkach i w Wieśku 3Ło jezu, co ja przeczytałem
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 7 minut temu, Shen napisał(a):Już dawno zrobiliZa ładna i za młoda, zgodnie z Nowoczesną Szkołą Dezajnu Gier AAA powinna wyglądać tak:
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Bohaterka to nie problem tym bardziej że ładna aktoreczka ale na chłodno raz jeszcze to obejrzałem i mam wrażenie jakby nasrano wszystko co się dało i wyszedł z tego te dziwactwo. Pomysł mieli fajny natomiast jakby zrobić to samo z Kratosem, dać 3 odsłonę teraz nordycką gdzie Kratos umiera następnie trafia tam gdzie ta Feflunia i morduje kolejnych Bogów a gdy tylko dowiadują się Bogowie Greccy uciekają w popłochu i przerażeniu byłoby świetne. Takie zejście diabła do piekła gdzie każdy by czuł przerażenie na same jego imię.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 17 minut temu, Josh napisał(a):- Hej Cory, mamy problem. Cały budżet poszedł na włosy Faye, nie stać nas już, żeby stworzyć model i animacje jej pomocnika.- To zróbcie po prostu żelkowy sześcian, który odbija się od obiektów jak jebana piłeczka kauczukowa.- Hehehe... co?- WYKONAĆWydaje mi się że ten żelek to dosyć zaawansowany jest jeżeli chodzi o fizykę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 5 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):Bohaterka to nie problem tym bardziej że ładna aktoreczka ale na chłodno raz jeszcze to obejrzałem i mam wrażenie jakby nasrano wszystko co się dało i wyszedł z tego te dziwactwo. Pomysł mieli fajny natomiast jakby zrobić to samo z Kratosem, dać 3 odsłonę teraz nordycką gdzie Kratos umiera następnie trafia tam gdzie ta Feflunia i morduje kolejnych Bogów a gdy tylko dowiadują się Bogowie Greccy uciekają w popłochu i przerażeniu byłoby świetne. Takie zejście diabła do piekła gdzie każdy by czuł przerażenie na same jego imię.Cokolwiek sprowadza tam tych bogow, to by musiało mieć myśli samobójcze, żeby wpuścić tam Kratosa.