Opublikowano 26 listopada 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tak spędzam kwarantannę Edytowane 26 listopada 20204 l przez polaki899
Opublikowano 27 listopada 20204 l Dwa next geny pod strzechą, a kolega ogrywa grę z poprzedniej generacji. Symbole naszych czasów: "rimejk" i "wsteczna" - jakże często ostatnio powtarzane. Gdzie startowe hity? Gdzie zalew nowości? Kupić te dwie interesujące mnie gry po 300 za sztukę?
Opublikowano 27 listopada 20204 l Tak ogrywam "Stare" gry. Swoją ps4 sprzedałem w 2015 r. i przez pięć lat nie miałem konsoli. Żeby nie było ps3 miałem na premierę i ps4 też miałem na premierę. Ale przez te lata nie ograłem takich hitów jak God of War, Days Gone, Last Guardian, więc dla Mnie taka oferta z PS Collections jest bardzo dobrą ofertą. Po nadrabiam zaległości i wtedy kupie tego pająka next-gen jak stanieje. A w miedzy czasie odkrywam super gry z Xboxa. Teraz naprawdę mam ból głowy od nadmiaru gier i wyboru. Mnie osobiście podobają się 2 oferty przygotowane dla graczy. Oba sprzęty są świetne, nic tylko grać
Opublikowano 27 listopada 20204 l Mój Xbox Series X też nie ma żadnej gry promującej zakup tej konsoli ale dla kogoś kto nie miał poprzednich generacji taki zakup jak PS5 czy Xbox Series X to strzał w 10. Wsteczna ratuje sytuacje do czasu gdy pojawią się nowe tytuły. Kiedyś piraciłem PSX'a chyba jak każdy i miałem każdą grę w cenie płyty Verbatima, i efekt był tego taki że nie miałem w co grać. Im więcej gier tym trudniej coś wybrać w gąszczu Game Passa.
Opublikowano 27 listopada 20204 l 23 minuty temu, polaki899 napisał: Ale przez te lata nie ograłem takich hitów jak God of War, Days Gone, Last Guardian, więc dla Mnie taka oferta z PS Collections jest bardzo dobrą ofertą. To oczywiście zmienia postać rzeczy.
Opublikowano 27 listopada 20204 l 36 minut temu, u55r napisał: Kiedyś piraciłem PSX'a chyba jak każdy i miałem każdą grę w cenie płyty Verbatima, i efekt był tego taki że nie miałem w co grać. Im więcej gier tym trudniej coś wybrać w gąszczu Game Passa. Czytam to. W głowie widze to Spoiler
Opublikowano 1 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe konsole, nowa aranżacja. Dziś pobawiłem się w elektryka i takie coś mi wyszło. Kiedyś było kolorowo, ale po pierwsze się popsuło, a po drugie jestem już stary o wolę stonowanie i klimacik.
Opublikowano 2 grudnia 20204 l 38 minut temu, Wredny napisał: Przypominam, że @creatinfreak jest osobnikiem tzw "słusznego wzrostu" I gra na stojąco ?
Opublikowano 3 grudnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Swojego game roomu jeszcze nie wrzucałem, zatem nadrabiam
Opublikowano 3 grudnia 20204 l Widzę również materiał do "Pokaż swoją twarz", a także "Wyrywanie prawilnych"