Opublikowano 20 września 20213 l Niestety, w przyszłym roku trochę trzeba będzie przereorganizować pokój żeby wstawić biurko. Większość zabawek pójdzie do pokoju dziewczynek, co powinno wpłynąć na ogólną estetykę ale też uszczknąć trochę z chaotycznego klimatu.
Opublikowano 22 września 20213 l On 9/19/2021 at 12:58 PM, Dud.ek said: W końcu mam aparat który jest w stanie uchwycić większość na jednym ujęciu. O panie. Do takiego pokoiku niewstyd zaprosić koleżankę na blołdżoba
Opublikowano 22 września 20213 l No, jeśli Twoje dzieci dzielą pasję, to kącik gracza jak marzenie. Na co dzień wesołe miasteczko, a po latach ogromny sentyment zapewne.
Opublikowano 28 września 20213 l W dniu 19.09.2021 o 12:58, Dud.ek napisał: W końcu mam aparat który jest w stanie uchwycić większość na jednym ujęciu. Super pokój dla dziecka między 10, a 16tym rokiem życia
Opublikowano 28 września 20213 l też tak trochę pomyślałem Przecież ten pokój wygląda obrzydliwie, wizualny hałas bez ładu i składu no ale w nastoletnich latach pewnie bym oddał się księdzu żeby tam zamieszkać
Opublikowano 28 września 20213 l To jest pokój 6 latka, w przyszłym roku idzie do szkoły więc będzie przemeblowanie. Większość rzeczy została z czasów przed dziećmi jak to był tylko game room. Obecnie ja wpadam tylko na wieczorno nocne sesje.
Opublikowano 28 września 20213 l Ja jak miałem 6 lat to dzieliłem pokój z bratem i nie mięliśmy nawet TV. Na Pegasusie grało się z pokoju rodziców ze ścisłym limitem żeby za dużo czasu nie marnować przed TV. Kiedyś to nie było a teraz to jest. Bardzo ładnie to wygląda jak dla takiego dzieciaka. Gratki.
Opublikowano 16 października 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Było LCD HDR 10 i soundbar dolby digital 5.1. Jest OLED dolby vision i soundbar 5.1.4 dolby atmos. Nie jest to może zmiana generacji, ale czuć różnicę.
Opublikowano 16 października 20213 l Sam oled juz robote robi. Zacne gniazdko Sam fakt, ze przewodow nie widac juz na duzy plusik Bardzo mi sie to podoba. Edytowane 16 października 20213 l przez sajmon34
Opublikowano 16 października 20213 l Miałem w miarę dobry telewizor i nawet bym zaryzykował stwierdzenie, że w HDR i jasnych scenach świecił lepiej, ale w ciemniejszych czarny i z nim związany kontrast robi robotę na oledzie. Przykładowo film grawitacja to zupełnie inny odbiór. Edytowane 16 października 20213 l przez creatinfreak
Opublikowano 12 listopada 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie bez większych zmian, tylko Xboxów trochę przybyło i przestaję się mieścić ze sprzętem
Opublikowano 12 listopada 20213 l Quake przewidział inflację i zabezpieczył majątek w konsolach i gierkach.
Opublikowano 13 listopada 20213 l 13 godzin temu, Quake96 napisał: U mnie bez większych zmian, tylko Xboxów trochę przybyło i przestaję się mieścić ze sprzętem Dobra pokaż gniazdko bo parę osób zrobiło zakłady
Opublikowano 27 listopada 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardziej HC salon bo mój HC room bardziej militaria w końcu udało się urządzić więc wrzucam
Opublikowano 27 listopada 20213 l 4 godziny temu, Lord Protector napisał: Bardziej HC salon bo mój HC room bardziej militaria w końcu udało się urządzić więc wrzucam Tak patrzę na to zdjęcie i widzę potencjał Poniższe zdjęcia nie są moje tylko mojego kumpla, który ma fioła na temat militariów i bierze udział w Oldtown Festiwal. może Cię zainspirują.
Opublikowano 29 listopada 20213 l @Lord Protector ściereczkę od Zelda G&W jest w szufladzie a gdzie masz samo urządzonko?