Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Samochód marzeń

Featured Replies

Opublikowano

Gurwa jeden alus to jak cała 80-tka.

• Odpowiedzi 571
  • Wyświetleń 140,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• HELENA MAM ZAWAŁ

• Nsx w jakiejś fajnej specyfikacji      Ew coś od oficjalnego tunera   

• Zgadza sie ale jak zalozmy wita nas na parkingu viper to napewno nie przed stodola 10km pod ostroleka tylko od razu zakladamy ze wiaze sie tez z nim cala otoczka zwiazana z tankowanie , ulicach adekwa

Opublikowano

jak 80tka to tylko na alusach, bieke mam z biedakow wozacych sie tym autem w jakims obsranym kolorze typu srebrny albo zielony i do tego na kołpakach hahaha

tylko bordowy, tylko kozak ku,rwa alusy

Opublikowano

bordowy jest zaje.bisty na nowych autach, ale w 80 wygląda jak sraka wiem, że czaisz to typie

Opublikowano

Typie nie kłam tak i się nie chwal, tylko wrzuć jakieś foty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

o jezusieńku co za machina, trochę przypomina mclarena, ale mówi się trudno, piękność

Opublikowano

O w koncu cos nieobciachowego i sportowego od japoncow. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Fiat-X1-9-1-3-1972-729x486-57a9a17d9147b

X19-shelby-650x485.jpeg

xweb-013.jpg

W ten weekend zachorowałem na to auto.

I te poczwórne końcówki, no roz,pier,dol

=D

Opublikowano

To auto jest pięknem motoryzacji lat 90 w pigułce.

Opublikowano

Mam ostatnio rozkminy na temat mocnych aut (pomijając sam fakt posiadania, spełnienia marzeń, kolekcji, itp.)  i zastanawiam się jak mógłbym tak naprawdę je wykorzystać, pomijając wypady na tor czy zabawy na autostradzie. Z głupim 1.6 TDI potrzebuję mocnego opanowania żeby nie wyczyniać głupot, a jeżdżąc na pusto i bawiąc się biegami najczęściej i tak siedzę ludziom na ogonie. Zawieszenie nawet w górach pozwala na średnio przepisową jazdę. Na autostradach powyżej 160 brakuje mi mocy, ale raz, powyżej 116 koni jest jeszcze sporo rozsądnych opcji, dwa kiedy przejeżdżałem ostatnio przez całe Niemcy i tak wyprzedziły mnie jakieś pojedyncze auta - mało kto tak naprawdę jeździ powyżej 180.

Daje się jakoś skorzystać z możliwości tego ST czy w sumie gaz wciskasz do oporu od święta?

@mozi

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

@Mustang od święta bym tego nie nazwał ale często bo zachęca do tego :> Zależy w sumie co chcesz kupić bo każdy samochód to inny wymiar zabawy. Przejedź się testowo rs'em albo np mercedesem amg A45 czy golfem R potem poproś kogoś kto ogarnia żeby Cię "przewiózł" i obadaj temat. Takie auto to nie tylko ponad 2 paki na autostradzie albo jazda z kreski. Mniejszy komfort i wyższe koszty eksploatacji np. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mialem stluczke i z ubezpieczenia sprawcy mam naprawe w aso + samochod zastepczy.

dostalem bmw 520 z 2017 roku. m pakiet i xdrive. zakochalem sie. z boza pomoca moze podobnego sobie sprawie za rok.

Opublikowano

Ja dostałem nową Insignie. O ile zakup takiego auta jeszcze można sfinansować i to przeżyć tak koszta utrzymania samochodu tej klasy jest przerażający. Nie na moją kieszeń.

Opublikowano

Chodzi o spalanie i części, czy coś jeszcze?

co do BMW 5, jechałem jako pasażer modelem z 2016 roku i byłem nieco zawiedziony wykonaniem w środku.

Opublikowano

Miałem w temacie wrzucić Lexusa LFA, ale uświadomiłem sobie, że niezależnie od tego jakbym nie  był bogaty to zakupiłbym Brerę.Piękno absolutne ;)

Opublikowano

Ostatnio byl zlot starych samochodow. Byl stingray, ten samochod miazdzy jaja na zywo, cud motoryzacji.

corvette__c3_stingray_t_top_asi_storica_

Opublikowano
W dniu 16.11.2018 o 14:00, adi napisał:

Miałem w temacie wrzucić Lexusa LFA, ale uświadomiłem sobie, że niezależnie od tego jakbym nie  był bogaty to zakupiłbym Brerę.Piękno absolutne ;)

Gdyby tylko tam wstawili 3.2 Busso, a nie ta srake od GM.... (która tez siedzi w Grand Vitara xD)

Opublikowano
2 godziny temu, Pajda napisał:

Gdyby tylko tam wstawili 3.2 Busso, a nie ta srake od GM.... (która tez siedzi w Grand Vitara xD)

Ale jest też 1.7 Tbi które jest idealne do tego wozu ;)

Busso, cóż....najlepsze lata w chwili premiery Brery miało już za sobą.

Mam 166 z 3.0 Busso-autko jest magiczne i wciąż się nim zachwycam jakbym właśnie je kupił-ciary na plecach przy każdym odpaleniu i mocniejszym wciśnięciu gazu, ale niestety osiągi mogą zachwycać tylko jeśli porównamy je z innym ,równie starym autem ;)

Opublikowano

Dla mnie Brera z innym silnikiem niż V6 trochę traci sens i urok.