Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Jesteśmy prawdziwymi twardzielami! Jemy duże bułki i płaczemy tylko jak szampon szczypie w oczka!

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 572,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano
19 minut temu, MaZZeo napisał:

Ja po tym podwójnym mógłbym wciągnąć też drugiego drwala normalnego, a wcale spaślakiem nie jestem.

Po prostu masz głęboki żołądek.

Opublikowano

Kwestia picia dużej ilości wody. Teraz jak jestem z kulturą fizyczną za pan brat i pije dużo wodiczki w ciągu dnia to potrafię zjeść więcej na raz niż jak byłem grubolem.

Opublikowano

Kiedyś oglądałem program o zawodowych wpierdalaczach, co startują w konkursach i jedne na kolację codziennie żarł jakieś chore ilości sałaty z oliwą, właśnie, żeby uczucie sytości przyszło późno i żeby żołądek się rozszerzał. Wody też dużo pili.

Opublikowano

Moze wiecej jestescie w stanie zjesc bo od picia tylko tej wody jestescie po prostu glodni xD

Opublikowano
W dniu 30.11.2020 o 09:18, Rudiok napisał:

Ser + żurawina zawsze się spina :sir:

Tego mi tłumaczyć nie trzeba. Bardziej chodziło o to, że to jest wepchnięte do buły, w której jest też prażona cebula i sos na bazie majonezu. No nic, jutro spełnię swój polski obowiązek, to się dowiem.

Opublikowano
11 minut temu, Tokar napisał:

Tego mi tłumaczyć nie trzeba. Bardziej chodziło o to, że to jest wepchnięte do buły, w której jest też prażona cebula i sos na bazie majonezu. No nic, jutro spełnię swój polski obowiązek, to się dowiem.

No w sensie takim, że żurawina do sera jest generalnie zawsze na plus. A w drwali daje trochę kwasowości, która przełamuje tłustość sera i mięsa. 

Opublikowano

No i nadal nie wiem, bo zamówiłem z żurawiną, a dostałem zwykłego. Nie bardzo było jak zainterweniować, bo dopiero w połowie zorientowałem się, że tej żurawiny to jednak tam nie włożyli, a poza tym trwała wojna podjazdowa z ochroną, która zapraszała do konsumpcji na mrozie xd

Opublikowano

No właśnie nie, cena ta sama. Pewnie dlatego uznali, że jak wyszła, to nie ma sensu mnie o tym informować, bo i tak dostanę to, za co zapłaciłem.

Opublikowano

Ke, w moim maku zurawinowy byl niewiele (ale jednak) droższy. To franczyza, wiec powinna mieć standard cenowy wszedzie (może poza lotniskami).

Opublikowano
9 godzin temu, _Red_ napisał:

Ke, w moim maku zurawinowy byl niewiele (ale jednak) droższy. To franczyza, wiec powinna mieć standard cenowy wszedzie (może poza lotniskami).

Na MOPach na autostradach i ekspresówkach chyba też drożej.

Opublikowano

Teraz sprawdziłem i te kurwy przekręciły mnie jednak na 50 groszy :[

Opublikowano

I zamierzasz to tak zostawić?

Opublikowano

Ja bym bez wahania dzisiaj tam wrócił i zabrał papier toaletowy z kibla.

Opublikowano

Tam kible w ogóle czynne?

ostatnio brałem drwala w mcdrajwie: klimat jedzenia w aucie tej buły z sypiącą się sałatą po spodniach, przy zaparowanych szybach - no brakowało mi tego.

Opublikowano

Kible otwarte. Nie zdziwiłnym się, gdyby ktoś zdesperowany w poszukiwaniu spokoju i schronienia przed patrolami ochrony zdecydowałby się na konsumpcję na tronie. 

Opublikowano

No to już byłby akt mocnej desperacji :D

Walić kloca jedząc drwala, brzmi poetycko. 

Opublikowano

Pojepało was z tymi zachwytami nad drwalem. Zjadłem PODWÓJNEGO i większych ochów nie odnotowałem. Wolę podwójnego wieśka. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W końcu nadarzyła mi się dzisiaj okazja i zjadłem w końcu w Max Burgers i powiem, że doznania organoleptyczne sprostały oczekiwaniom i hype’owi. :) 

Podwojny burger + frytki z sosem chilli (mega chrupkie!). Sosu nie żałowano w żadnym, bułka raczej standardowa, ale smakowo świetnie. Cena dość wysoka, bo jak za burgera w burgerowni, ale mi te z sieciówek smakują często lepiej. :reggie:

Generalnie dziękuje za polecenie. :lapka: