Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To jest właśnie rodzaj gry jakiego oczekuje od Sony także day one.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Michu_M napisał(a):Męczą bułę z tym God of War. Wolałbym Intergalactic.Dobra, nieważne. Wygląda zajebiście.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. kurde, podoba mi się ten świat, jest na tyle dziwny, że ciągle cie będzie zaskakiwał.ale nie tego oczekiwałem od Barloga, nie kolejnego GoWa 2018 ale z babą.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zajebiecie wygląda. Szkoda tylko, że znowu na jednym ujęciu kamery chyba
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. no ten sześcian to będzie ten kompan który będzie ci pierdolił całą grę ;////
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Mejm napisał(a):No klimat fajny, switasna jaszczurka i dziarski kompan szescian.Brzmi jak streszczenie ostatniego filmu z Predatorem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ten God of War to jeden z najbardziej żenujących pokazów gry jakie widziałem ostatnio. Wciśnij R3 żeby kontynuować film.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, drozdu7 napisał(a):@Pupcio jak widzisz ten GAMEPLAY reveal?Jako fan klasycznych odsłon czuję się obrażony tym co widzę, pozdrawiam drozdu