Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No jeśli nie będzie żadnego innego exa na tej konfie to trochę beka xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale zaczeli trailer tą taśmą w magnetofonie, już myślałem że to Mixtape 2
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, drozdu7 napisał(a):No jeśli nie będzie żadnego innego exa na tej konfie to trochę beka xdStawiam, że tak może być. Asia dostała approval zrobić test na popularnej marce i dalej to się zobaczy co to dało.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Pupcio napisał(a):Piękna personka Przecież persona jest co pokaz i zawsze wygląda tak samo
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Personka 4 dej fucking one oczywiście, ale dalej wierzę w Personę 6
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Just now, pawelgr5 said:Stawiam, że tak może być. Asia dostała approval zrobić test na popularnej marce i dalej to się zobaczy co to dało.No i wiadomo, ze sie chujowo sprzeda i za rok na psa
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. sod3 niezłe, szkoda, że postacie takie chujowe, bedzie jakis edytor czy trzeba grac murzynem albo baba?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja jebe już zapomniałem ze Sea of Thieves nadal istnieje. Po chuj to znowu pokazywać. Pierdolony GaaS
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czyli Ms stał się wydawca multiplatformowym. Z punktu widzenia konkurencji na rynku konsol to raczej słabe, bo Sony jeszcze bardziej będzie w ciula lecieć nic nie musząc, i tak obecnie ich kondycja w porównaniu z generacja PS4 to jest kupa śmiechu ale może być gorzej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jedne girsy nie sprzedadzą milionów xboxów ani nie pozyskają milionów subskrybentów game passa. Jak się skończy na jednym tytule to beka w chvj.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Ma_niek napisał(a):Przecież te girsy i tak wkoncu wyjdą na PS5. Zrobili test terazTak jak i Forza Horizon ale daj spokój czekać na takie gry jak jakieś zwierzę