schabek 5 297 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 No ja tam tez fanem FF nie jestem ale podoba mi sie w jaka strone idzie PS Plus. I jeszcze Farpointa sie doda do biblioteki w oczekiwaniu na PSVR2. Najs Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Farpoint fajna gierka ale tylko na ten smieszny karabinek a w plusie tego nie dostaniesz. Grałem na padzie i żałuję, że przyżydziłem na karabinku ale z drugiej strony pewnie bym go nigdy więcej nie użył. Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 A ten Remnant to coś ciekawego? Bo mi się tylko kojarzy, że soulslike z karabinami. Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Chujowe Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Farpointa już mam ale oferta GRUBA. Obadam ff7 na bank Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Teraz, Cedric napisał: A ten Remnant to coś ciekawego? Bo mi się tylko kojarzy, że soulslike z karabinami. ta i Rougelite coś jak ma być w Returnalu, z @suteq pograliśmy z 5h i poleciało z dysku Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Mi się podobał Remnant. Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 No i teraz nie wiem, dali darmowego FF gdzie miałem ograć na XSX, a jak pomyślę o odkurzaczu PS4 to się trochę odechciewa. Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 PS Plus od wyjścia PS5 jest naprawdę elegancki. Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Fakt, trochę terazstrach kupować gierki z backlogu PS4 bo mogą w każdej chwili do Plusa wrzucić. Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 3 godziny temu, Figuś napisał: Chuj, może się w końcu przekonam do tych fajnali Same here. Od kulek materii odbiłem się za czasów psx i to tak mocno, że nigdy nie skończyłem VII i też więcej żadnego jrpga nie dotknąłem. 1 Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 6 godzin temu, Figuś napisał: ta i Rougelite coś jak ma być w Returnalu, z @suteq pograliśmy z 5h i poleciało z dysku Aj tak byczq +1 Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Ten Roguelike przypomina mi swoją drętwą animacją tę grę o górniku na ps3, Red Faction Armageddon chyba to było. Swoją droga spoko to gierka była. Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Remnant From the Ashes Na ps5 w 60fps smiga? Czy to wersja bez upgradu z ps4 smigajaca w 30? Odnośnik do komentarza
Tomekps4 0 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam. Mam pytanie, jestem nowy w konsolach, kupilem uzywane ps4 (bylo przywrocone do ustawien fabrycznych) i juz od miesiaca moge grac online we wszystkie gry (gta 5, fifa, pes2020, minecraft) mimo ze nie mam psplus, nie rozumiem tego fenomenu, czy ktos wie o co chodzi? i jak dlugo to potrwa? nie zebym narzekal ale sytuacja dziwna, moi koledzy doswiadczeni w ps4 nie maja pojecia. Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 W dniu 26.02.2021 o 13:34, Figuś napisał: ta i Rougelite coś jak ma być w Returnalu, z @suteq pograliśmy z 5h i poleciało z dysku przez pierwsze 5h też miałem kiepską opinie o tej grze i miałem to olać (solo), ale pograłem dłużej i........kończę platynę i kupuje oba dlc. mimo średniej prezentacji ta gra zyskuje im bardziej się wgłębimy, a do coopa jest mega. wszędzie dudnią, że to "dark souls ze strzelaniem" ale dla mnie to bardziej przypomina diablo jako całość, choć kradnie z soulsów sporo pomysłów. świetny gameplay, dużo contentu i dobry balans rozwoju postaci i ekwipunku - wszystko w tej grze viab le. trzeba jednak przełknąć momentami naprawde kiepską grafikę i dropy (we 3ech w coopie momentami jest slideshow). Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 fajnie że dali Ratcheta za free. w ranch Play at Home ... ... niefajnie że nie można go odhaczyć jeśli mamy już gre z Plusa no chyba że można ? Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Na PS5 normalnie przeklikałem i się dodał na stałe. Na PS4 też powinno się dać, a jak nie to spróbuj przez aplikację. 1 Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 9 godzin temu, Kazub napisał: fajnie że dali Ratcheta za free. w ranch Play at Home ... ... niefajnie że nie można go odhaczyć jeśli mamy już gre z Plusa no chyba że można ? Ja go pierwszy raz pobrałem za frikaczu z PS4 Collection (czyli w sumie z Plusa) i tez drugi raz go juz odhaczyc do biblioteki nie mogłem w tej wersji free. Był tylko do pobrania. edit o przez przeglądarkę na mobilce pozwolił mi dodać ponownie do biblioteki. 1 Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 3 godziny temu, _Red_ napisał: o przez przeglądarkę na mobilce pozwolił mi dodać ponownie do biblioteki. pobierz apkę mobilną, tam tam można dodawać nawet gry z ps5 @Kazub też obczaj apkę PS App 1 Odnośnik do komentarza
bobi_88 31 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Ktoś może miał podobnie, pobrałem z plusa chyba w grudniu Just cause 4, z jakiś miesiąc temu wywaliłem z braku laku i teraz nie mogę tego ściągnąć na nowo, w bibliotece nie ma, szukając na psnie pisze, że produkt niedostępny. Ki chu. Sprawdzałem w apce i jest w bibliotece ale również niedostępne. Ktoś może zna rozwiązanie? Płacę uśmiechem Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Gdy przeszukuje biblioteke z poziomu przeglądarki internetowej i klikam w JC4 to faktycznie kieruje mnie na stronę "nie znaleziono". Ale kliknięcie w strzałkę pobierania uruchamia download. Na PS5 wszystko smiga, w sekcji Biblioteka \ PlaystationPlus mam JC4, mogę podejrzeć opis i ściągnąć. Odnośnik do komentarza
bobi_88 31 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 10 minut temu, _Red_ napisał: Gdy przeszukuje biblioteke z poziomu przeglądarki internetowej i klikam w JC4 to faktycznie kieruje mnie na stronę "nie znaleziono". Ale kliknięcie w strzałkę pobierania uruchamia download. Na PS5 wszystko smiga, w sekcji Biblioteka \ PlaystationPlus mam JC4, mogę podejrzeć opis i ściągnąć. Ok dzięki udało się przez przeglądarkę, nie wiem dlaczego sony utrudnienia takie robi, podobnie miałem ostatnio z tomb raider, dodane do biblioteki a musiałem pobierać przez shop, w ps+ juz nie dodało. Japanese method Dziękować Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 W dniu 11.03.2021 o 23:58, Kazub napisał: fajnie że dali Ratcheta za free. w ranch Play at Home ... ... niefajnie że nie można go odhaczyć jeśli mamy już gre z Plusa no chyba że można ? dodam tylko, że odhaczyło mi tego raczeta jako free przez kliknięcie na przeglądarce PC (zwykłej nie mobilnej) Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ej, to prawda że ludziom zostaną zablokowane gry, które kupili w wersji cyfrowej na PS3, PSP i Vitę? Podobno wyłączają PS store dla tych systemów, co ma się wiązać z zablokowaniem możliwości pobierania swoich cyfrowych wersji gier. Prawda to czy fake? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi