Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Na xboxie przecież można zrobić preload legancko z poziomu apki. Kto kupuje gry w płycie i instaluje po włożeniu to 2008? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Dzisiaj rano nawet nie wiedziałem, że kupię Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Godzinę temu, jimmyyy8 napisał: A gdzie Ci się tak śpieszy kolego? Masz piękną grę na własność, na półeczkę. Docenisz dopiero jak to "średniowiecze" zniknie na dobre Rozumiem że w razie apokalipsy zombie i wyłączenia całkowitego sieci, te 17 GB pozwoli w pełni cieszyć się grą z płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 36 minutes ago, drozdu7 said: Rozumiem że w razie apokalipsy zombie i wyłączenia całkowitego sieci, te 17 GB pozwoli w pełni cieszyć się grą z płytki? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 (edytowane) 39 minutes ago, drozdu7 said: Rozumiem że w razie apokalipsy zombie i wyłączenia całkowitego sieci, te 17 GB pozwoli w pełni cieszyć się grą z płytki? Nie, bo z tego co się orientuję ta gra wymaga dostępu do sieci, a informacja o tym jest na okładce Edytowane 15 Czerwca 2023 przez jimmyyy8 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 PlayStation? Zawsze szanowałem 2 3 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 W czarnym worze, jak na trupa przystało. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Dobry pomysł z tym sprzedawaniem od razu w worku na śmieci 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Taki zestaw do mnie "wleciał" Bo ostatnie tygodnie za kierownicą już mnie trochę zmęczyło, więc zaraz siadam latać Quote Why do pilots say Fox 2 or Fox 3? Fox One - Indicates launch of a semi-active radar guided missile (such as the AIM-7 Sparrow). Fox Two - Indicates launch of an infrared-guided missile (such as the AIM-9 Sidewinder). Fox Three - Indicates launch of an active radar guided missile (such as the AIM-120 AMRAAM and AIM-54 Phoenix) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 W końcu jedna z gier wrzechczasów w mojej kolekcji Nie było łatwo i nie było tanio 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 2 minuty temu, MichAelis napisał: W końcu jedna z gier wrzechczasów w mojej kolekcji Nie było łatwo i nie było tanio Czym się rozni od wersji na vite? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Wydanie czy gra? Gra jest taka sama na PS4, Vite i Switcha. PC cos tam sie rozni. A wydanie to nie wiem, bo tylko Switchowe chciałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 1 minutę temu, MichAelis napisał: Wydanie czy gra? Gra jest taka sama na PS4, Vite i Switcha. PC cos tam sie rozni. A wydanie to nie wiem, bo tylko Switchowe chciałem. gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 446 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 A niech ten XBOX też ma u mnie coś od życia I tak miałem kiedyś wreszcie kupić drugiego pada, więc fajnie, że się ten Starfield napatoczył. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 821 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 W dniu 16.06.2023 o 08:31, Wredny napisał: A niech ten XBOX też ma u mnie coś od życia I tak miałem kiedyś wreszcie kupić drugiego pada, więc fajnie, że się ten Starfield napatoczył. Gdzie kupowałeś ? Sam chętnie kliknę Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jimmy 1 163 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Kolekcjonerka na którą jakiś czas polowałem, wreszcie siadło na ebayu u szwaba. Komplecik w idealnym stanie. Różne są opinie o Asasynach, ale moim zdaniem kolekcjonerki zawsze mają świetne 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 8 godzin temu, Assassins_78 napisał: Gdzie kupowałeś ? Sam chętnie kliknę MediaExpert, ale już się chyba skończyły, bo online nie kupisz, tylko rezerwacja w wybranych sklepach - https://www.mediaexpert.pl/gaming/kontrolery-pady/kontroler-microsoft-bezprzewodowy-xbox-starfield-limited-edition Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Nie da się kupić w Xbox marketplace to chociaż używkę w dobrej cenie udało się zdobyć .Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Ta cyrilica Straszna wersja, jeszcze bundle, całe szczęście mam normalną (choć tę również za parę groszy od ziomka z pracy kupiłem, żeby zboostować parę aczików sam ze sobą): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Przydałoby się jakieś mroczne alter ego Wrednego, ale miałby fioła nie na punkcie pudełeczek ale cyfróweczek i wrzucałby prawilne, kupowane z polskiego sklepu cyfrowe wydania przy każdej okazji w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Moje cyfrowe alterego pochodzi z Turcji więc ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Cyfra to cyfra - bezduszny plik, obojętnie skąd pochodzi A pudełeczka i okładki mogą być estetyczne lub nie bardzo. Zresztą to paskudne z cyrilicą to chyba właśnie jest to "prawilne polskie wydanie" Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Kupiłeś atomic hearts to ruski wyczuły entuzjastów cyrilicy, proste wredny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 21 minut temu, Wredny napisał: Cyfra to cyfra - bezduszny plik, obojętnie skąd pochodzi No pewnie można tak to ująć, ale pudełka powyżej ery PS3/360 to już tak no nie ma w tym seksu jakoś, nawet mimo że nieraz okładki ładne się trafią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Obecnie pudełka to tylko nośnik instalki, do której i tak trzeba będzie pobrać patcha, żeby granie miało sens. W skrajnych przypadkach nawet nie pograsz w niektóre gry, jeśli wydawca postanowi np. wyłączyć serwery, albo wprowadzić jakiś chory wymóg always-online zależny od aktualnej wersji gry. Nie wspominając o tym, że nie pamiętam, kiedy ostatni raz widziałem jakąkolwiek drukowaną instrukcję, czy jakiekolwiek ciekawe uzupełnienie pudełka. No chyba właśnie skończyło się to po siódmej generacji. Czasem jakieś niszowe gierki dorzucą bonus w postaci pocztówki, czy naklejki, ale to też wyjątek, nie reguła. Co nie zmienia faktu, że nadal lubię mieć jakieś fizyczne wydanie gierek, które darzę sentymentem, lub które bardzo lubię. W skrajnych przypadkach potrafię grę kupić dwa razy, cyfrowo i w pudle (ostatnio cyfra na PC, pudło PS5). Tak, fanaberia. Ale język okładki już nie ma dla mnie AŻ takiego znaczenia, co kiedyś. Teraz ważne, żeby nie było niemieckiego oznaczenia wiekowego na froncie, oraz żeby grzbiet był estetyczny. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi