Opublikowano 26 marca26 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Media Expert ogarnął na premierę, a w innych sklepach dopiero się pojawia wysyłka po 30 marca
Opublikowano 26 marca26 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 26 marca26 mar przez Wooyek
Opublikowano 27 marca27 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forumek namówił.Nie mieli zwykłych edycji, a ta kosztowała tyle samo.
Opublikowano 27 marca27 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. u mnie też gierka dotarła ale najpierw muszę przejść RE9, który czeka w kolejce xD
Opublikowano 27 marca27 mar 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Forumek namówił.Nie mieli zwykłych edycji, a ta kosztowała tyle samo.Ten art przypomina mi troche Gustava z Ekspedycji 33
Opublikowano 27 marca27 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wii JP Gry na GameCube CiBGry na Wii CiB
Opublikowano 27 marca27 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na urodzinowy prezent dla Brata jak znalazł, on uwielbia tego typu open worldy
Opublikowano 27 marca27 mar Jak uwielbia, to na pewno złapie bakcyla. My tu stare chuopy zajarane Crimsonem ;)
Opublikowano 27 marca27 mar Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę mi głupio tak spamić w tym temacie, ale to dopiero drugi preorder w moim życiu, pierwszy był na odświeżenie gier sprzed kilkunastu lat, czyli Galaxy 1&2, teraz na remaster 3-letniej gry, może trzeci preorder uda się na coś całkowicie nowego!
Opublikowano poniedziałek o 09:233 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @Amer pamiętasz tego byczka ?
Opublikowano poniedziałek o 09:573 dni Mega props za Shantae! Mam trzy gierki z tej rewelacyjnej serii na PS4 i to w edycji pudełkowej. Jeden z moich ulubionych pixelartowych chodzonych platformerów
Opublikowano poniedziałek o 10:023 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 2 minuty temu, SebaSan1981 napisał(a):Mega props za Shantae! Mam trzy gierki z tej rewelacyjnej serii na PS4 i to w edycji pudełkowej. Jeden z moich ulubionych pixelartowych chodzonych platformerów Też bardzo lubię i zebrałem kilka. Brakuje mi chyba części z Gameboy Advance. A ten rodzynek wyżej jest dość rzadki, stąd post do Amera.
Opublikowano poniedziałek o 10:123 dni Szkoda, że nie ma więcej które wyglądają jak Shantae Half Genie Hero.
Opublikowano poniedziałek o 15:073 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trylogia do postawienia na półeczce. Teraz trzeba jeszcze remastery dorwać.
Opublikowano wtorek o 06:433 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem nic nie kupować ale ciekawość wygrała, muszę sprawdzić czy faktycznie gra jest taka dobra
Opublikowano wtorek o 08:253 dni Zależy czego oczekujesz. Walka jest spoko, jako pierwsza duża gierka studia daje radę, ale nastawianie się na mesjasza to prosta droga do rozczarowania.