Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, krupek napisał:

One S za 1800? To co on miał w zestawie?

to jest X :P

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Moja pierwsza reakcja była podobna, tylko myślałem że to edycja digital, ale potem dopatrzyłem się że to S. Ale zmyłka dobra.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

aT8TkuY.jpg

Wlazłem sobie na geek store i dopełniłem komplet CTR.  

Ciekawostka, że do tego karta można wsadzić kadzidło i po jego zapaleniu z rur wydechowych leci dym! Problem w tym, że te kadzidła je.bią niemiłosiernie. 

Ogólnie i z gry i z figurki i z koszulki jestem niesamowicie zadowolony, jakość każdego z tych produktów to 10/10. 

Opublikowano
11 godzin temu, Mirumoto napisał:

aT8TkuY.jpg

Wlazłem sobie na geek store i dopełniłem komplet CTR.  

Ciekawostka, że do tego karta można wsadzić kadzidło i po jego zapaleniu z rur wydechowych leci dym! Problem w tym, że te kadzidła je.bią niemiłosiernie. 

Ogólnie i z gry i z figurki i z koszulki jestem niesamowicie zadowolony, jakość każdego z tych produktów to 10/10. 

Mam ta sama koszulke i w cale nie jest tak przepocona na pachach, jak ta twoja. Co ty, grasz w niej ? xD

Opublikowano

Kilka gierek kupionych tu i ówdzie.

vcSSoWy.jpg

Skromnie, ale ostatnio nie widzę powodów żeby szaleć. Furwindów klepnęli tylko 1500 sztuk, Raging Justice coś koło 3000.

Opublikowano

Ale te furry kure,stwo to mam nadzieję odliczysz od paragonu

Opublikowano

ABC Murders ograj dobry tytuł

Opublikowano
10 minut temu, ragus napisał:

Ale te furry kure,stwo to mam nadzieję odliczysz od paragonu

Ayyyyy, kolega widzę nie lubi dobrych pixel-art giereczek.

9 minut temu, Fanek napisał:

ABC Murders ograj dobry tytuł

Ograne na klocu, ale przecież nie będę kupował do kolekcji gier na XO :/

Faktycznie dobra giera, choć wolę Sherlocków od Frogwares.

Opublikowano

Ostatnie zakupy:

KGnngLL.jpg

EDIT:

Doszło coś jeszcze :)

ffRx3VZ.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

gQuzWTk.jpg

Dotarła prasa z tego miesiąca i fajne gierki twórców Burnouta.

Opublikowano

Patrząc przez pryzmat ostatnich growych "dokonań" Konami, to taka trochę smutna rocznica, jako temat okładki, w nowym Retro Gamerze.

Opublikowano
W dniu 20.06.2019 o 17:08, stoodio napisał:

Po blisko 10 latach przesiadłem się z 32 SHARPa Aquosa Full HD* na:

E6oLhLC.jpg

No jest moc - HDR w Sekiro robi robotę :banderas:

* - za(pipi)isty zakup swojego czasu, skubaniec nie chciał zdechnąć - teraz jeszcze posłuży mojej Matuli.

Bardzo mi się ta wypowiedź podoba.:good2:
Minusa jeszcze nikomu nie dałem. To znaczy raz, omyłkowo, jak kursor zjechał, ale udało się to poprawić. :sweat: Z resztą reakcji na forumku jest różnie. Ktoś wrzuci coś interesującego (ciekawa wypowiedź, niezła platyna/zakup), smutnego, zabawnego, pomocnego, dziwnego - od tego jest stosowna reakcja. "Super" zarezerwowane jest na szczególne posty, bowiem ciężko obojętnie przejść w tym temacie obok Dark Souls w kolekcjonerskim wydaniu, czy Elite Controller dla Xboksa. Tutaj jednak wstawiłbym jakiś znak dobrej flaszki, ale, że takowej brak, to daję serce. Już tłumaczę dlaczego. Mianowicie lata temu sam przeszedłem z kombo CRT + PS Drugie na nową generację i olbrzymi (taki się wówczas wydawał) LCD o przekątnej trzydzieści dwa cale. I tak, był to Sharp Aquos, z którego byłem szalenie zadowolony. :yahoo:Nie korzystałem z niego aż tak długo co ty, bowiem po roku zmieniłem na 40" (również Sharp Aquos), a mniejszy podarowałem Mamie. Co ciekawe, sam telewizor po dziś dzień ma się dobrze. No i :drinks:za ogromny szacunek do rodzicielki. Niechaj wam się wiedzie.

Wracając do zakupów growych. Nieco zielonego, jak i niebieskiego dobra.

zA78A1B.jpg

Najnowszy zakup. To mój 4ty Wolfestein na tę generację. The New Order, The Old Blood, jak i Wolfenstein II: The New Colossus bardzo mi się podobały (stara szkoła) i liczę, że  Youngblood będzie trzymał wysoki poziom. :shotgun:

tn5J2vP.jpg

Kolekcję eksów wzbogaciły również Kolosy. Nie jestem miłośnikiem odgrzewanych dań, ale umówmy się, niektóre smakują fantastycznie. Pamiętam jakie olbrzymie wrażenie wywarło na mnie spotkanie z pierwszym Kolosem. :shok: Było to niemal 14 lat temu na wspomnianym odbiorniku (trzydzieści dwa cale). Kombinacja godny rimejk + OLED 65 cali zapewne zagwarantuje efekt łał.

8leJkvO.jpg

Uwielbiam tę serię, ale idąc śladami jakie wyznacza kolega @ping , gra będzie miała charakter czysto kolekcjonerski. Jakimś cudem lata temu nie kupiłem, więc nadrabiam.

NUvahbt.jpg

I na koniec New Dawn. Tak, wiem, żadna to rewelacja, ale gram w serię Far Kraj od pierwszej odsłony. Ulubiony FC, to trójka (Vaas :diablo:) i od niej mam zdobytą :platinum: w każdej kolejnej części, więc i tutaj wypada osiągnąć 100%. Pograłem już kilkanaście godzin. Jest całkiem nieźle (o ile ktoś lubi serię). Graficznie prezentuje się bardzo dobrze.
Od kilku tygodni do kupienia w RTV AGD za 69zł, więc warto.

P.S. @_daras_ dziękuję za kooperację :lapka:

Opublikowano
19 minut temu, Sylvan Wielki napisał:

Uwielbiam tę serię, ale idąc śladami jakie wyznacza kolega @ping , gra będzie miała charakter czysto kolekcjonerski. Jakimś cudem lata temu nie kupiłem, więc nadrabiam.

Jak grać to tylko na aktualnej generacji.

Opublikowano

Pierwsze zakupy u @Dave Czezky :good2: W końcu porządne słuchawki, teraz mi już nic więcej do szczęścia nie trzeba. ME przy okazji, mam dziwny sentyment do pierwszej części, więc w końcu nadrobie sequel :)

zGHGxUU.jpg

Opublikowano

sluchaweczki bardzo dobre, beat saber wchodzi na nich elegancko :banderas:

Opublikowano
14 minut temu, Dave Czezky napisał:

sluchaweczki bardzo dobre, beat saber wchodzi na nich elegancko :banderas:

Jak takie słuchawy na łeb założyć przy goglach??

Opublikowano

sa zrobione pod PS VR :potter:

Normalnie wchodza na cymbal.

Opublikowano

Goldy tak samo. Ogólnie wiele słuchawek pasuje (mam jakieś stare Creativy do PC i też pasują), bo obręcz VR leci tuż nad muszlami, a tam zazwyczaj jest przestrzeń, bo pałąk w tym miejscu nie przylega do głowy. 

Do VR tylko takie. W Beat Saber grałem raz u kolegi na pchełkach i to nie to samo, co podkręcony volume na Goldach czy Platiniumach. Minusem jest, że w tym czasie ktoś może Ci się wje'bać do mieszkania/chaty, wynieść najcenniejsze przedmioty.

A skoro już zawędrowałem do tematu, to szybki drop foty. Dzisiejsza przesyłka, oczywiście od @Dave Czezky

zdG9xXx.jpg

Opublikowano

nie abla ;<

Opublikowano
36 minut temu, Dave Czezky napisał:

sa zrobione pod PS VR :potter:

Normalnie wchodza na cymbal.

Hmmm próbowałem moje Steelseries włożyć i było niewygodnie :( Więc gram tylko na pchełkach z zestawu. Wygodne ale teraz mi się dźwięk zepsuł w prawym kanale i dupa - serwis.

Opublikowano

Kolejne rzeczy się wysypały z worka kuriera poczty polskiej.

tJ4Zbx4.jpg
Sześć turborzadkich gierek na Switcha (wszystko ma limitowane print runy). Do tego Atelier na PS4 - uwielbiam tę serię i z każdą odsłoną bawię się wyśmienicie.

Blf2mGj.jpg
Dwa Classici, żeby sobie leżały - do emulacji mam RPI, a do poważnego grania prawdziwy hardware zapięty pod CRT-ka. Pady są świetnie wykonane i bez problemu działają z pecetem.
Oprócz tego jedno z moich drobnych marzeń, które zawsze odkładałem na później - w pełni funkcjonalna stacja dysków do Famicoma. Karton nieco podniszczony, ale sam sprzęt w miętowym stanie, instrukcje nadal są w oryginalnych folijkach.

RcdujaB.jpg
3es3OCL.jpg
CZlui1m.jpg
nYYJAVk.jpg
8Y1zVrX.jpg

A tutaj trochę paszy na Famicoma, kupowanej w większym zestawie, bo po co się rozdrabniać. Magiczne są te carty, choć trochę drażni fakt, że nie mają uniwersalnych rozmiarów - tutaj akurat śmieć pegazus wygrywał :).

Edytowane przez ping

Opublikowano

87xsvc0.jpg

W jedynkę nabilem ponad 100 godzin, mam nadzieję że w tym przypadku będzie podobnie 

Opublikowano

VfxOUjy.jpg

GOTY :lapka: