Opublikowano 16 lipca 20195 l 4 minuty temu, krupek napisał: One S za 1800? To co on miał w zestawie? to jest X
Opublikowano 16 lipca 20195 l Moja pierwsza reakcja była podobna, tylko myślałem że to edycja digital, ale potem dopatrzyłem się że to S. Ale zmyłka dobra.
Opublikowano 16 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wlazłem sobie na geek store i dopełniłem komplet CTR. Ciekawostka, że do tego karta można wsadzić kadzidło i po jego zapaleniu z rur wydechowych leci dym! Problem w tym, że te kadzidła je.bią niemiłosiernie. Ogólnie i z gry i z figurki i z koszulki jestem niesamowicie zadowolony, jakość każdego z tych produktów to 10/10.
Opublikowano 17 lipca 20195 l 11 godzin temu, Mirumoto napisał: Wlazłem sobie na geek store i dopełniłem komplet CTR. Ciekawostka, że do tego karta można wsadzić kadzidło i po jego zapaleniu z rur wydechowych leci dym! Problem w tym, że te kadzidła je.bią niemiłosiernie. Ogólnie i z gry i z figurki i z koszulki jestem niesamowicie zadowolony, jakość każdego z tych produktów to 10/10. Mam ta sama koszulke i w cale nie jest tak przepocona na pachach, jak ta twoja. Co ty, grasz w niej ? xD
Opublikowano 17 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kilka gierek kupionych tu i ówdzie. Skromnie, ale ostatnio nie widzę powodów żeby szaleć. Furwindów klepnęli tylko 1500 sztuk, Raging Justice coś koło 3000.
Opublikowano 17 lipca 20195 l 10 minut temu, ragus napisał: Ale te furry kure,stwo to mam nadzieję odliczysz od paragonu Ayyyyy, kolega widzę nie lubi dobrych pixel-art giereczek. 9 minut temu, Fanek napisał: ABC Murders ograj dobry tytuł Ograne na klocu, ale przecież nie będę kupował do kolekcji gier na XO Faktycznie dobra giera, choć wolę Sherlocków od Frogwares.
Opublikowano 17 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy: EDIT: Doszło coś jeszcze Edytowane 19 lipca 20195 l przez Ins
Opublikowano 22 lipca 20195 l Patrząc przez pryzmat ostatnich growych "dokonań" Konami, to taka trochę smutna rocznica, jako temat okładki, w nowym Retro Gamerze.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 20.06.2019 o 17:08, stoodio napisał: Po blisko 10 latach przesiadłem się z 32″ SHARPa Aquosa Full HD* na: No jest moc - HDR w Sekiro robi robotę * - za(pipi)isty zakup swojego czasu, skubaniec nie chciał zdechnąć - teraz jeszcze posłuży mojej Matuli. Bardzo mi się ta wypowiedź podoba. Minusa jeszcze nikomu nie dałem. To znaczy raz, omyłkowo, jak kursor zjechał, ale udało się to poprawić. Z resztą reakcji na forumku jest różnie. Ktoś wrzuci coś interesującego (ciekawa wypowiedź, niezła platyna/zakup), smutnego, zabawnego, pomocnego, dziwnego - od tego jest stosowna reakcja. "Super" zarezerwowane jest na szczególne posty, bowiem ciężko obojętnie przejść w tym temacie obok Dark Souls w kolekcjonerskim wydaniu, czy Elite Controller dla Xboksa. Tutaj jednak wstawiłbym jakiś znak dobrej flaszki, ale, że takowej brak, to daję serce. Już tłumaczę dlaczego. Mianowicie lata temu sam przeszedłem z kombo CRT + PS Drugie na nową generację i olbrzymi (taki się wówczas wydawał) LCD o przekątnej trzydzieści dwa cale. I tak, był to Sharp Aquos, z którego byłem szalenie zadowolony. Nie korzystałem z niego aż tak długo co ty, bowiem po roku zmieniłem na 40" (również Sharp Aquos), a mniejszy podarowałem Mamie. Co ciekawe, sam telewizor po dziś dzień ma się dobrze. No i za ogromny szacunek do rodzicielki. Niechaj wam się wiedzie. Wracając do zakupów growych. Nieco zielonego, jak i niebieskiego dobra. Najnowszy zakup. To mój 4ty Wolfestein na tę generację. The New Order, The Old Blood, jak i Wolfenstein II: The New Colossus bardzo mi się podobały (stara szkoła) i liczę, że Youngblood będzie trzymał wysoki poziom. Kolekcję eksów wzbogaciły również Kolosy. Nie jestem miłośnikiem odgrzewanych dań, ale umówmy się, niektóre smakują fantastycznie. Pamiętam jakie olbrzymie wrażenie wywarło na mnie spotkanie z pierwszym Kolosem. Było to niemal 14 lat temu na wspomnianym odbiorniku (trzydzieści dwa cale). Kombinacja godny rimejk + OLED 65 cali zapewne zagwarantuje efekt łał. Uwielbiam tę serię, ale idąc śladami jakie wyznacza kolega @ping , gra będzie miała charakter czysto kolekcjonerski. Jakimś cudem lata temu nie kupiłem, więc nadrabiam. I na koniec New Dawn. Tak, wiem, żadna to rewelacja, ale gram w serię Far Kraj od pierwszej odsłony. Ulubiony FC, to trójka (Vaas ) i od niej mam zdobytą w każdej kolejnej części, więc i tutaj wypada osiągnąć 100%. Pograłem już kilkanaście godzin. Jest całkiem nieźle (o ile ktoś lubi serię). Graficznie prezentuje się bardzo dobrze. Od kilku tygodni do kupienia w RTV AGD za 69zł, więc warto. P.S. @_daras_ dziękuję za kooperację
Opublikowano 23 lipca 20195 l 19 minut temu, Sylvan Wielki napisał: Uwielbiam tę serię, ale idąc śladami jakie wyznacza kolega @ping , gra będzie miała charakter czysto kolekcjonerski. Jakimś cudem lata temu nie kupiłem, więc nadrabiam. Jak grać to tylko na aktualnej generacji.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze zakupy u @Dave Czezky W końcu porządne słuchawki, teraz mi już nic więcej do szczęścia nie trzeba. ME przy okazji, mam dziwny sentyment do pierwszej części, więc w końcu nadrobie sequel :)
Opublikowano 23 lipca 20195 l 14 minut temu, Dave Czezky napisał: sluchaweczki bardzo dobre, beat saber wchodzi na nich elegancko Jak takie słuchawy na łeb założyć przy goglach??
Opublikowano 23 lipca 20195 l Goldy tak samo. Ogólnie wiele słuchawek pasuje (mam jakieś stare Creativy do PC i też pasują), bo obręcz VR leci tuż nad muszlami, a tam zazwyczaj jest przestrzeń, bo pałąk w tym miejscu nie przylega do głowy. Do VR tylko takie. W Beat Saber grałem raz u kolegi na pchełkach i to nie to samo, co podkręcony volume na Goldach czy Platiniumach. Minusem jest, że w tym czasie ktoś może Ci się wje'bać do mieszkania/chaty, wynieść najcenniejsze przedmioty. A skoro już zawędrowałem do tematu, to szybki drop foty. Dzisiejsza przesyłka, oczywiście od @Dave Czezky
Opublikowano 23 lipca 20195 l 36 minut temu, Dave Czezky napisał: sa zrobione pod PS VR Normalnie wchodza na cymbal. Hmmm próbowałem moje Steelseries włożyć i było niewygodnie Więc gram tylko na pchełkach z zestawu. Wygodne ale teraz mi się dźwięk zepsuł w prawym kanale i dupa - serwis.
Opublikowano 24 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne rzeczy się wysypały z worka kuriera poczty polskiej. Sześć turborzadkich gierek na Switcha (wszystko ma limitowane print runy). Do tego Atelier na PS4 - uwielbiam tę serię i z każdą odsłoną bawię się wyśmienicie. Dwa Classici, żeby sobie leżały - do emulacji mam RPI, a do poważnego grania prawdziwy hardware zapięty pod CRT-ka. Pady są świetnie wykonane i bez problemu działają z pecetem. Oprócz tego jedno z moich drobnych marzeń, które zawsze odkładałem na później - w pełni funkcjonalna stacja dysków do Famicoma. Karton nieco podniszczony, ale sam sprzęt w miętowym stanie, instrukcje nadal są w oryginalnych folijkach. A tutaj trochę paszy na Famicoma, kupowanej w większym zestawie, bo po co się rozdrabniać. Magiczne są te carty, choć trochę drażni fakt, że nie mają uniwersalnych rozmiarów - tutaj akurat śmieć pegazus wygrywał :). Edytowane 24 lipca 20195 l przez ping
Opublikowano 25 lipca 20195 l W jedynkę nabilem ponad 100 godzin, mam nadzieję że w tym przypadku będzie podobnie