Opublikowano 10 marca 20214 l Nie w sklepie, a zdjęcie jest z tego artykułu https://news.xbox.com/en-us/2021/03/10/discover-games-on-xbox-in-your-preferred-language/ Chyba lepiej się na razie nie napalać za bardzo, bo to może być photoshop. Ceny gier nie pasują.
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Wbijal jakis wariacik na 100% trofea z dodatkow wszystkich? No przyznam przy The Courtain Falls troszke rączki sie zatrzasly jak zostalo 3 mobkow do wbicia trofeum
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Mi brakuje 4 dzbanków, w tym właśnie tego, ale kusi, żeby wrócić, bo gierka wciąż pierwsza klasa. I jak to nadal wygląda na PS4.
Opublikowano 17 maja 20213 l fajny jest ten sezon pass? ciekawe misje, jakies historie ? Ostatnioo skonczylem Origins i chyba zagralbym jeszcze raz w Knighta (zakladam ze trzeba skonczyc podstawke aby moc uruchomi DLC)
Opublikowano 18 maja 20213 l Oczywiście! Season of Infamy to must have, bo fajnie zamyka kilka wątków z poprzednich odsłon. Jak lubisz tę serię i batmobil ci nie przeszkadza to bierz też dodatki z trasami i pojazdami. No i koniecznie mapy z wyzwaniami.
Opublikowano 13 września 20213 l RUMOR: Placeholder entries for an RTX Remaster of Batman Arkham Knight developed by Lightspeed Studios, Arkham Underworld, Gotham Knights & Batman Citybuilder (working title) by WBIE have been discovered on an unlocked NVIDIA GeForce NOW database.
Opublikowano 13 września 20213 l Super kurwa, ciekawe kiedys dojdziemy to tego momentu w historii jak juz nie bedzie nowych gier tylko remastery. Najpierw srali tymi Batmanami tasmowo az sie odbilo na jakosci serii a teraz jak juz najwyzszy czas na kontynuacje to oni beda robic remaster gry z generacji ktora jeszcze nawet dobrze nie przeminela.
Opublikowano 13 września 20213 l To bylo do przewidzenia. Na poprzedniej generacji tez zremasterowali i zrobili kolekcje.
Opublikowano 13 września 20213 l Chętnie bym przytulił nowego nietoperza, nawet ostatnio sobie sprawdzałem co klepie Rocksteady i wychodzi jakiś chłam o legionie samobójców w przyszłym roku. Szkoda, Batman to moim zdaniem najlepszy materiał na solidną gierkę i to co wyszło z tym bohaterem nie zawodziło a wręcz przeciwnie, uwielbiam ten klimat serii. Jest jeszcze coś o tytule Arkham Knights, ale to od gości stojących za Batman Origins więc nie ma co nawet komentować.
Opublikowano 13 września 20213 l 45 minut temu, 20inchDT napisał: To bylo do przewidzenia. Na poprzedniej generacji tez zremasterowali i zrobili kolekcje. Się chyba tego boosta nie doczekamy widzę
Opublikowano 14 września 20213 l Taki mroczny urealniony (w stylu Nolana) Batman by mógł powstać. Nawet w otwartym świecie- część Gotham w stylu Manhattanu. Batmobil zostawić do jazd/pościgów i zagadek. Cała reszta taka jak w Knighcie spokojnie by sprzedała tytuł. Łotrów nie brakuje, mechanike walki tylko ewentualnie poprawić. Batmobila osobiście bym chciał z BvS i JL, bo wygląda świetnie. A właśnie- mam płytową wersję na PS4 z dodatkami- jak pobiorę tą wersję z ps+collection to będę mógł je pobrać, czy muszę instalować z płyty? Edytowane 14 września 20213 l przez PiotrekP
Opublikowano 30 września 20213 l Miałem przeleciec przez fabułę aby przypomnieć co i jak się działo przed ograniem dodatkow...oczywiscie nic z tego nie wyszło i z przyjemnością zamknąłem prawie wszystkie sprawy (zostały te ubismieci i "?"). Nadal gierka robi wrażenie i gra się przyjemnie. No ale do cholery co oni robią od 2015 roku? Zagrałbym już w coś nowego w tym świecie. Widzę że dodatki i ich bohaterowie to taki przedsmak Gotham Knight. No i gra jakoś z 10 razy mi się freezowala na przerywnikach filmowych
Opublikowano 30 września 20213 l Gotham Knights robi inne studio (ci od Arkham Origins) i raczej będzie miało mało wspólnego z Arkhamverse. Widać to choćby po samej mechanice walki. Natomiast panowie odpowiedzialni za Arkham Asylum, Arkham City i oczywiście Arkham Knight od kilku lat pracują nad Suicide Squad: Kill the Justice League. Ta gra podobno jest osadzona w tym samym uniwersum, co trzy wyżej wymienione tytuły i już na dniach w ramach DC FanDome mają zaprezentować nowe materiały z tejże gry.
Opublikowano 1 października 20213 l 19 godzin temu, LukeSpidey napisał: Z tym wstępem to GK to chodziło mi różnorodność bohaterów i możliwość pogrania nimi. Batgirl wydaje się bardzo spoko natomiast moim ulubieńcem jest Red Hood . To jest Arkham Knight? No kozackie ma ruchy. Teraz jakoś przychylniej patrzę na GK
Opublikowano 21 maja 20222 l Forumki, czy gra dostała w końcu patch pod 60 klatek? Ściągnąłem wersję z PS+C i wyglądało jak surówka z PS4.
Opublikowano 31 października 20222 l Kurde, początkowo byłem mega podjarany, ale dziś zagrałem i chyba nie dam rady. Klimat i detale to mistrzostwo, ale ta ilość syfu najebana na mapie, a nawet nie tyle na mapie, co przed naszymi oczyma - miliony znaczników, jakieś AR Challenge wszędzie, punkty ulepszeń, no powiało ubiraczyskiem. Nie wiem, może to wina tego, że mam wszystkie DLC zainstalowane od razu i przez to tak wygląda, ale strasznie mi burzy immersje ten śmietnik i chaos na ekranie.
Opublikowano 1 listopada 20222 l Akurat w Batmanie wszystko mi się robiło tak jakby przyjemnie, chyba właśnie dzięki Gotham. W deszczu, nadal robi robotę. Dziwne, że Rocksteady nie zdecydowało się na remaster gierki.
Opublikowano 1 listopada 20222 l 4 minutes ago, Nemesis said: Akurat w Batmanie wszystko mi się robiło tak jakby przyjemnie, chyba właśnie dzięki Gotham. W deszczu, nadal robi robotę. Dziwne, że Rocksteady nie zdecydowało się na remaster gierki. Wystarczyłoby wypuszczenie patcha 60 fps. Bardzo mi się podobało na PS4 i pograłbym jeszcze raz na XSX ale nie chce mi się ze względu na klatkarz.
Opublikowano 1 listopada 20222 l Plus to, że gierka ma już tak dopięty system walki, że wszystko działa. Kontrowania, rzuty, używanie przedmiotów wroga, wzbijanie się ponad tarczę, gadżety. Można wyczyniać cuda.
Opublikowano 1 listopada 20222 l 3 godziny temu, Czoperrr napisał: Wystarczyłoby wypuszczenie patcha 60 fps. Bardzo mi się podobało na PS4 i pograłbym jeszcze raz na XSX ale nie chce mi się ze względu na klatkarz. Nie no rozdziałka też, albo chociaż jakiś porządny AA, bo ząbki i migotanie obiektów to masakra momentami. Ale i tak jest pięknie
Opublikowano 1 listopada 20222 l Też teraz ogrywam i nawet głupi patch pod Pro podbijający rozdzielczość do 1440p/4k CB by dużo dał, przy tym mocno kontrastowym oświetleniu widać ząbki. Do 30 fps-ów można się przyzwyczaić bo i tak gra się o wiele lepiej niż w niedorobioną edycję PC. Sam klimat i design miejscówek jest elegancki i świetnie to wszystko współgra z ambilightem w TV.