Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Risk of Rain 2 na wejście Indie World, grubo ! Wyjdzie jeszcze tego lata 

Oprócz tego z ciekawszych:

Skater XL - 2020

Superhot - dzisiaj 

The Touryst (nowa gra Shin’en) - listopad 2019

Hotline Miami Collection - dzisiaj 

Trine 4 - 8 października

Northgard - 26 września 

Ori and The Blind Forest DE - 27 września 

Edytowane przez funditto

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Ori :banderas:

• Added difficulty modes - Play through the game on a new easy mode or, if seeking a greater challenge, tackle the new hard and single life difficulty modes.
  • New story content - Discover the origins of Ori's adoptive parent Naru.
  • New environments - Explore two new areas of Nibel, Black Root Burrows and Lost Grove, each with a new visual presentation and play mechanics.
  • Two new abilities - Dash and Light Burst.
  • Additional music tracks - New tracks by the original game's composer Gareth Coker.
  • Gameplay/technical Improvements - Fast travel, improved backtracking, ability to continue to playing after completing the game and full 21:9 widescreen support for PC.
  • New making of video content.
Opublikowano

Niech mnie chuy, ile zmian na lepsze :obama: a ja myślalem że to zwykły port

Nie ma co Moon Studio i Microsoft dowalili do pieca

Opublikowano

No patrzac po ostatnich kilku portach na Pstryka to powiedzialbym, ze mam nawet duze watpliwosci. Mam nadzieje, ze bedzie git bo nie mialem okazji pograc w Ori, a zawsze chcialem.

Opublikowano

mimo ze ori ogralem to kusi kupno xd Hotline miami wjezdza jak zloto :banderas:

Opublikowano
2 godziny temu, estel napisał:

No patrzac po ostatnich kilku portach na Pstryka to powiedzialbym, ze mam nawet duze watpliwosci. Mam nadzieje, ze bedzie git bo nie mialem okazji pograc w Ori, a zawsze chcialem.

Może masz na myśli jakieś crapy od Capcomu ale tutaj wtopy nie będzie. Zbyt dobra giera. 

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Napisali już że HH 720p 60 fps, dock 1080p 60 FPS.

Pytanie - jest tam dopisek Definitive Edition i taka wersja też jest na PC. Czy te wersje będą się różnić?

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj to Indie World i poziom gierek mocno mnie zaskoczył. Zawsze chciałem zagrać w Ori, ale PC i X u mnie odpadają, więc w przyszłości nadrobie na Switchu. Pare innych gier przykuło moją uwagę głównie za sprawą klimatu. Muszę przestać oglądać takie rzeczy, bo i tak nie ma teraz czasu na drugą konsolę :( 

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał:

ciekawe czy dwójka też wyjdzie na Switcha

Nie widzę powodu czemu miałaby nie wyjść. Pewnie nie na premierę, ale późniejsza edycja de/goty już jak najbardziej. Z tego co m$ ostatnio mówił to oni nie mają przeciwwskazań, żeby ich "pomniejsze" tytuły (typu właśnie ori czy cuphead) wyszły na wszystkie możliwe platformy (w domyśle nawet playstation). 

Opublikowano
6 minut temu, MBeniek napisał:

Nie widzę powodu czemu miałaby nie wyjść. Pewnie nie na premierę, ale późniejsza edycja de/goty już jak najbardziej. Z tego co m$ ostatnio mówił to oni nie mają przeciwwskazań, żeby ich "pomniejsze" tytuły (typu właśnie ori czy cuphead) wyszły na wszystkie możliwe platformy (w domyśle nawet playstation). 

Powodem moze byc np. to ze MS po prostu otwarcie mówi ze idą w exy dla swojego ekosystemu xboxa:

http://www.nintendolife.com/news/2019/08/microsoft_has_no_plans_to_bring_more_first-party_exclusives_to_other_consoles

"The past year has been an exciting time for us as we have more than doubled the internal creative teams making up Xbox Game Studios. As these new studios transitioned in, we were aware of some existing commitments to other platforms and will honor them. However, going forward these new studios will focus on making games for our platforms. We have no plans to further expand our exclusive first party games to other consoles. We continue to believe deeply in cross play and progression of games with the right flexibility for developers to insure a fair and fun experience"

Oczywiscie jest nadzieja, że z czasem te starsze gierki (jak teraz np. Ori) będą konwertowane ale na tę chwilę bym sie nie nastawiał na dwójkę jakoś szybko.

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Jest cena srp - 999 zl

Nie ma opcji zejsc do 899, bo nawet w zakupie kosztuje wiecej xd

Opublikowano

Frosti nie kłam, na plaży przecież nic nie widać na tym gównianym ekraniku

Opublikowano

Nawet i nie tylko, w pokoju z odsłoniętymi roletami też uja widać XD

Opublikowano

Ja nawet w samolocie miałem problemy z NBA , ledwo co piłkę widziałem :(

Opublikowano

Ten ekran w dzień to rzeczywiście bieda, niby handheld a potrzeba szczególnych warunków aby grać komfortowo.