Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Risk of Rain 2 na wejście Indie World, grubo ! Wyjdzie jeszcze tego lata Oprócz tego z ciekawszych: Skater XL - 2020 Superhot - dzisiaj The Touryst (nowa gra Shin’en) - listopad 2019 Hotline Miami Collection - dzisiaj Trine 4 - 8 października Northgard - 26 września Ori and The Blind Forest DE - 27 września Edytowane 19 sierpnia 20195 l przez funditto
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Ori Added difficulty modes - Play through the game on a new easy mode or, if seeking a greater challenge, tackle the new hard and single life difficulty modes. New story content - Discover the origins of Ori's adoptive parent Naru. New environments - Explore two new areas of Nibel, Black Root Burrows and Lost Grove, each with a new visual presentation and play mechanics. Two new abilities - Dash and Light Burst. Additional music tracks - New tracks by the original game's composer Gareth Coker. Gameplay/technical Improvements - Fast travel, improved backtracking, ability to continue to playing after completing the game and full 21:9 widescreen support for PC. New making of video content.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Niech mnie chuy, ile zmian na lepsze a ja myślalem że to zwykły port Nie ma co Moon Studio i Microsoft dowalili do pieca
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Oby Ori było na premierę też w pudełku. Chętnie to kupię drugi raz i postawię na półce.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Teraz, estel napisał: Ciekawe jak Ori bedzie dzialac. Jak złoto. Masz jakieś wątpliwości?
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l No patrzac po ostatnich kilku portach na Pstryka to powiedzialbym, ze mam nawet duze watpliwosci. Mam nadzieje, ze bedzie git bo nie mialem okazji pograc w Ori, a zawsze chcialem.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l mimo ze ori ogralem to kusi kupno xd Hotline miami wjezdza jak zloto
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, estel napisał: No patrzac po ostatnich kilku portach na Pstryka to powiedzialbym, ze mam nawet duze watpliwosci. Mam nadzieje, ze bedzie git bo nie mialem okazji pograc w Ori, a zawsze chcialem. Może masz na myśli jakieś crapy od Capcomu ale tutaj wtopy nie będzie. Zbyt dobra giera. Edytowane 19 sierpnia 20195 l przez giger_andrus
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Napisali już że HH 720p 60 fps, dock 1080p 60 FPS. Pytanie - jest tam dopisek Definitive Edition i taka wersja też jest na PC. Czy te wersje będą się różnić?
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Obejrzałem wczoraj to Indie World i poziom gierek mocno mnie zaskoczył. Zawsze chciałem zagrać w Ori, ale PC i X u mnie odpadają, więc w przyszłości nadrobie na Switchu. Pare innych gier przykuło moją uwagę głównie za sprawą klimatu. Muszę przestać oglądać takie rzeczy, bo i tak nie ma teraz czasu na drugą konsolę
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, zdrowywariat napisał: ciekawe czy dwójka też wyjdzie na Switcha Nie widzę powodu czemu miałaby nie wyjść. Pewnie nie na premierę, ale późniejsza edycja de/goty już jak najbardziej. Z tego co m$ ostatnio mówił to oni nie mają przeciwwskazań, żeby ich "pomniejsze" tytuły (typu właśnie ori czy cuphead) wyszły na wszystkie możliwe platformy (w domyśle nawet playstation).
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l 6 minut temu, MBeniek napisał: Nie widzę powodu czemu miałaby nie wyjść. Pewnie nie na premierę, ale późniejsza edycja de/goty już jak najbardziej. Z tego co m$ ostatnio mówił to oni nie mają przeciwwskazań, żeby ich "pomniejsze" tytuły (typu właśnie ori czy cuphead) wyszły na wszystkie możliwe platformy (w domyśle nawet playstation). Powodem moze byc np. to ze MS po prostu otwarcie mówi ze idą w exy dla swojego ekosystemu xboxa: http://www.nintendolife.com/news/2019/08/microsoft_has_no_plans_to_bring_more_first-party_exclusives_to_other_consoles "The past year has been an exciting time for us as we have more than doubled the internal creative teams making up Xbox Game Studios. As these new studios transitioned in, we were aware of some existing commitments to other platforms and will honor them. However, going forward these new studios will focus on making games for our platforms. We have no plans to further expand our exclusive first party games to other consoles. We continue to believe deeply in cross play and progression of games with the right flexibility for developers to insure a fair and fun experience" Oczywiscie jest nadzieja, że z czasem te starsze gierki (jak teraz np. Ori) będą konwertowane ale na tę chwilę bym sie nie nastawiał na dwójkę jakoś szybko. Edytowane 21 sierpnia 20195 l przez pawelgr5
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l Jest cena srp - 999 zl Nie ma opcji zejsc do 899, bo nawet w zakupie kosztuje wiecej xd
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Jak ja kocham ta konsole, siedze wlasnie na plazy, jest ponad 20 stopni i gram w YSVIII, jest super
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Frosti nie kłam, na plaży przecież nic nie widać na tym gównianym ekraniku
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Nawet i nie tylko, w pokoju z odsłoniętymi roletami też uja widać XD
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Ja nawet w samolocie miałem problemy z NBA , ledwo co piłkę widziałem
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Ten ekran w dzień to rzeczywiście bieda, niby handheld a potrzeba szczególnych warunków aby grać komfortowo.
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Bawi mnie ten płacz na ekran. Jak wy w generacji gameboya wytrzymywaliście, wtedy słońce swieciło tak samo xd