Skocz do zawartości

Horizon: Zero Dawn

Featured Replies

Opublikowano

dobra, nie będę kombinował.

do platyny zostały mi te zbierajki typu kwiatki, manekiny etc i chyba nie będzie mi się chciało :/

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 537,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ech, unikam pisania o tym tytule tutaj, bo nie można normalnie o nim rozmawiać (co jest absurdalne do kwadratu). Niestety tak jest od samej zapowiedzi, jak nie "obrona Częstochowy", to trolling, jak n

• MaiorZero
    MaiorZero

CDP Red klasa  

• Pierwszy ex w tym roku, ktorego chyba nawet nie dam rady skonczyc i nie chodzi tu wcale o slaby poczatek gry, kiepskie dialogi, polski dubbing (z angielskim wcale nie jest lepiej - choc roznica dzwiek

Opublikowano

Najlepsze znajdźki to były te pocztówki co pokazywały obraz z przeszłości. Chciało się to zbierać, reszta była słaba, ale na szczeście nie było tego wiele. Kwiaty były spoko, nie takie trudne do znalezienia.

Frozen wilds ładnie mi spowalniał grę w momencie zadymy i masy efektów. Jest ładniejszy według mnie od podstawki i bardziej sprzęt obciaża.

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał:

dobra, nie będę kombinował.

do platyny zostały mi te zbierajki typu kwiatki, manekiny etc i chyba nie będzie mi się chciało :/

Toż to wszystko masz na mapie zaznaczone jak wykupisz mapy, a nie zajmuje to wiele czasu. :)

Opublikowano

Pytanie trochę z innej beczki ale dotyczące saveów. Piszecie, żeby sprawdzić CUSA ale nigdzie w apce ani w storze nie widzę tej informacji. Czy trzeba odrębnie w Googlach sprawdzić?

Opublikowano

Sprawdź w sklepie www. Kod jest w adresie.

@Figaro i w sumie reszta, czemu nie braliście tej wersji darmowej razem z dodatkiem w kwietniu?

Opublikowano

Ja już wtedy byłem w drugiej połowie gry więc nie chciałoby mi się od nowa pykać.  Teraz tak nagle wkrecilo mnie maksowanie mapy.

Opublikowano

Nie ale myślałem że Complete Edition to jakaś osobna wersja od podstawki + zakupione dlc.

Mniejsza o to. Zakupie sobie na polskim Store.

Opublikowano

Akurat jest promka na ten dodatek. Warto jak cholera. 

Opublikowano
W dniu 25.06.2021 o 09:37, Yap napisał:

Dodatek jest fpyte. Jestem pewien, ze kilka razy poprawisz sie w fotelu - albo z zachwytu, albo podczas starc z pewnymi przeciwnikami. No i ta przekozacka bron :obama:.

Ja czekam z ograniem dodatku, jak skończę w całości podstawkę. Ale narobiłeś mi za to apetytu ;)

Opublikowano

I cyk wpadła platyna, wszystkie trofiki z dodatku i new game÷ na ultra hard.

Gra ma kilka minusów, ale wymienie tylko pozytywy... Ciekawe nowe IP, dino roboty, grafika, fabuła(tylko ta o tym co poszło nie tak), walka z większymi robotami i w sumie to chyba tyle

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To na prawdę się dzieje, czy mnie wkręcasz?

Opublikowano

Przed momentem potwierdzili u Geoffa.

Opublikowano

No i super, czekałem na to i czekałem i w końcu się doczekałem.

Opublikowano

Fantastyczna wiadomość! Przejdę sobie to po raz kolejny czekając na FW.

Odpaliłem na chwilę, żeby sprawdzić i jest sztos!