Opublikowano 25 czerwca 20213 l dobra, nie będę kombinował. do platyny zostały mi te zbierajki typu kwiatki, manekiny etc i chyba nie będzie mi się chciało
Opublikowano 25 czerwca 20213 l Najlepsze znajdźki to były te pocztówki co pokazywały obraz z przeszłości. Chciało się to zbierać, reszta była słaba, ale na szczeście nie było tego wiele. Kwiaty były spoko, nie takie trudne do znalezienia. Frozen wilds ładnie mi spowalniał grę w momencie zadymy i masy efektów. Jest ładniejszy według mnie od podstawki i bardziej sprzęt obciaża.
Opublikowano 25 czerwca 20213 l 2 godziny temu, Figaro napisał: dobra, nie będę kombinował. do platyny zostały mi te zbierajki typu kwiatki, manekiny etc i chyba nie będzie mi się chciało Toż to wszystko masz na mapie zaznaczone jak wykupisz mapy, a nie zajmuje to wiele czasu.
Opublikowano 25 czerwca 20213 l Pytanie trochę z innej beczki ale dotyczące saveów. Piszecie, żeby sprawdzić CUSA ale nigdzie w apce ani w storze nie widzę tej informacji. Czy trzeba odrębnie w Googlach sprawdzić?
Opublikowano 25 czerwca 20213 l Sprawdź w sklepie www. Kod jest w adresie. @Figaro i w sumie reszta, czemu nie braliście tej wersji darmowej razem z dodatkiem w kwietniu?
Opublikowano 25 czerwca 20213 l Ja już wtedy byłem w drugiej połowie gry więc nie chciałoby mi się od nowa pykać. Teraz tak nagle wkrecilo mnie maksowanie mapy.
Opublikowano 25 czerwca 20213 l Nie ale myślałem że Complete Edition to jakaś osobna wersja od podstawki + zakupione dlc. Mniejsza o to. Zakupie sobie na polskim Store.
Opublikowano 26 czerwca 20213 l W dniu 25.06.2021 o 09:37, Yap napisał: Dodatek jest fpyte. Jestem pewien, ze kilka razy poprawisz sie w fotelu - albo z zachwytu, albo podczas starc z pewnymi przeciwnikami. No i ta przekozacka bron . Ja czekam z ograniem dodatku, jak skończę w całości podstawkę. Ale narobiłeś mi za to apetytu
Opublikowano 27 czerwca 20213 l I cyk wpadła platyna, wszystkie trofiki z dodatku i new game÷ na ultra hard. Gra ma kilka minusów, ale wymienie tylko pozytywy... Ciekawe nowe IP, dino roboty, grafika, fabuła(tylko ta o tym co poszło nie tak), walka z większymi robotami i w sumie to chyba tyle
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Wychodzi, że prawda: https://www.resetera.com/threads/horizon-zero-dawn-60fps-patch-out-now.476778/
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Akurat przejdę sobie kolejny raz, tym razem na najwyższym poziomie trudności jako przystawkę przed daniem głównym w postaci Forbidden West.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Przed chwilą sobie sprawdziłem, chyba wyjebali też ziarno i rozmycie.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Fantastyczna wiadomość! Przejdę sobie to po raz kolejny czekając na FW. Odpaliłem na chwilę, żeby sprawdzić i jest sztos!