Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

Post pod postem bo...

Lecę na hardzie teraz. No i IMO jest to totalnie skaszanione. Postać na 99lvl, więc w trakcie standardowych walk przeciwnicy praktycznie nie zadają mi obrażeń (bossowie w sumie też) Serio, pomimo trafień pasek życia nie spada. Za to w sekwencjach "latających" jestem na jednego hita (max 2). Jeśli tak ma wyglądać cały hard to... lekka kpina. Aktualnie kończę pierwsze przejście i nieco mnie to zniesmaczyło. Chciałem się troszkę pogimnastykować podczas potyczek, a gra przechodzi się praktycznie sama (jedyna różnica względem poziomu normal to brak lokowania na celach).

Opcja "to zacznij od zera" nie wchodzi w grę - nie po to levelowałem sprzęt, zbierałem złom itp. by ponownie wskakiwać na LVL1.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 255,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

No lepiej byłoby jakby w ogóle tych leveli nie było i trudność opierała się na skillu a nie levelach.

Opublikowano

Na to liczyłem mówiąc szczerze. Ew. inna opcja - tak by dmg zadawany przez przeciwników gonił za poziomem, na którym mamy postać. A tak - rozjechało się to kompletnie, przez co na tym 99lvl gra zrobiła się... niegrywalna to mało powiedziane.

Opublikowano

w tej grze nawet normal na pierwszym przejściu szybko staje jest za prosty, jeśli zdecyduje się robić większość sub questów. no chyba że się je zlewa i byle do creditsów. sam zacząłem stopień wyżej i pomijając kilka irytujących spotkań z przeciwnikami biorącymi niektórymi zagraniami na strzała, była to najlepsza decyzja

Opublikowano

A dla nie był idealnie na Normalu. Brak mi skilla na slashery od Platinum, więc z radością przyjąłem taką konstrukcję gry i to, że sekwencje walk są mało wymagające. Dzięki temu mogłem cieszyć się gierką, a nie wkoorviać :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem grę i co tu mówić,dla mnie aktualnie GOTY jak nic. W tej grze wszystko jest zarąbiste, no może tylko poza grafiką, nie ma startu np. do Horizon ale nadrabia warstwą artystyczną. Szkoda tylko, że gra nie wyszła z polskimi napisami, bo fabuła jest genialna. Mój angielski nie jest na super poziomie ale wspomagając się słownikiem większość ogarnąłem.

Edit: Mam cichą nadzieję, że dostaniemy jeszcze jakieś dzieło od Platinum Games w tym uniwersum.

Edytowane przez ubol

Opublikowano

Hideki Kamiya:

Nier's success has to this point given Platinum a new fanbase, a growing staff, a brilliant success story, an increase in qualified job applicants, and a great favour. Normally, I can't help but do everything by myself... it's a pitiful story, but to say that Yoko-san saved Platinum would not be an overstatement. I cannot thank him enough.

Opublikowano

To niech robią teraz Automate 2 z jakąś odrębną historią + trochę kasy na reklame i wyjdą na prostą   :lapka:  szkoda żeby w ogóle takie studio było zamykane no ale cóż 

Opublikowano

czasami sie zastanawiam czy 2B nie jest jedynym powodem dlaczego ta gra odniosla komercyjny sukces

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

czasami sie zastanawiam czy 2B nie jest jedynym powodem dlaczego ta gra odniosla sukces

Nie 2B, a tyłek 2B.

Opublikowano

Coś po czym trzeba nosić rękę na temblaku przez wiele miesięcy.

Opublikowano

Oto co bylo w tmtym linku (nie wszystko niestety)  :whistling: 18+

1fed1c852784badb7f9540f1c6139ec1.jpg?689

7f8717a60686b54c52053dc1d5c8032e.jpg?689

07b726ebeac42db6863263008f4289ae.jpg?689

6cc49c9451e6c04d15ebf47e5da3f279.jpg?689

Opublikowano

tego pewnie brakowało :obama:

+18 tak jak powyżej

panie moderatorze mam nadzieję że to w porządku

edmdxFm.jpg

MTdVIxP.jpg

pZlwkvi.jpg

zqIqEB5.jpg

wNrDPUq.jpg

ontopic: Nier Automata to bardzo fajna gra, szczególnie podoba mi się główna postać czyli 2B.

Edytowane przez raven_raven

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Było nie było? 

5243_d99b_960.jpeg

stulejka sie zwęża

Edytowane przez _Be_