Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Żona z siostrą oglądały i nie narzekały może po prostu ten rodzaj rozrywki nie jest dla alpha males.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru w ogóle najśmieszniejsze jest to, że ten cwel noah obrywa z każdej strony xd homofobi cisną go za bycie gejem, lewaki cisną go za bycie pro-izrealeską marionetką, szalikowcy serialu cisną go za nieudany szip z majkiem. it’s over dla chłopa Edytowane 31 grudnia 202531 gru przez shoegaze
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru 17 minut temu, Hanza71 napisał(a):Żona z siostrą oglądały i nie narzekały może po prostu ten rodzaj rozrywki nie jest dla alpha males.No problem, że poprzednie sezony większości się bardzo podobały i nikogo nie olewały, skąd ta nagła zmiana w OSTATNIM sezonie, chooj Wie.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Ta cała Holly wg chronologii serialu powinna mieć 7 lat, ma ostatecznie 10, aktorka ma 14, a postać zachowuje się jakby zeżarła rozum 20 latki - prawdopodobnie wynik tragicznej gry aktorskiej.
Opublikowano 31 grudnia 202531 gru Widzę, że w każdym odcinku wyznania, płacze i inne prymitywne grania na emocjach widza. Wyznanie gejowskie faktycznie żenujące i po to żeby chyba punkt regulaminu netflix odhaczyć.W sumie nie mam pojęcia jak chcą to zamknąć. GoT zabiło finał w 3 odcinku 8 sezonu. Tutaj mają jeszcze marne szanse zakończyć to bez żenady.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. No i jest finalik. Jak się zastanawialiście jak zmieszczą wszystkie wyjaśnienia w dwóch godzinach to spieszę z informacją, że wyjaśnień jest jak na lekarstwo, wszystko rozwiązuje się w godzinę i potem zabijają czas niczym Najbardziej krytyczne budowanie świata jest w sztuce, która wystawiają, więc wypierdalaj do Londynu albo Nowego Yorku. Dziękuję. Nic więcej od tych kurew nie obejrzę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Obejrzałem ostatni odcinek i generalnie jest on najlepszy bo się najwięcej dzieje ciekawych rzeczy. Natomiast finał jako taki pozostawia niedosytPrzede wszystkim nagłe cięcie do '18 miesięcy później' i brakuje sporo wyjaśnień przez co wszystko może wydawać się bardzo naiwne. W sumie cała główna potyczka jest bez żadnych znaczących śmierci i całość kończy się typowym hollywoodzkim happy endem. Mam też wrażenie że finał troszkę dał więcej pytań niż odpowiedzi.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Myślę że wszyscy, łącznie z twórcami i obsadą odetchnęli że już koniec tej męki ;)Mocarny zjazd, aktorsko z wiekiem coraz gorzej. Co odcinek milion statementów, długich monologów które najczęściej wywoływały ciarki żenady ;)No trudno, człowiek obejrzał już koniec z sentymentu bo pierwszy sezon pozamiatał mną swego czasu, był czymś świeżym.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W porównaniu z sezonem ten odcinek przynajmniej nie był nudny poza oczywiście momentami gdy wszystkim się spieszy ale mają czas na gadanie o niczym, wieża Mike i Will, i tragiczna gadka na pustyni między lowelasami Nancy. Tragiczne aktorstwo, całkiem spoko epilog. Winona z siekierą na plecach i twarzą zmęczonej kasjerki najlepsza.Ostatnia rozmowa przy stoliku była bardzo fajna. Szkoda że to tak źle dowieziono do tego momentu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Spoko finał, spodziewałem się gorszego. W sumie ten odcinek to 80 minut faktycznego finału i 40minutowy epilog.Epilog miejscami przy nudnawy ale z szacunku potrzebny, z feelsowa ostatnią rozmową przy stoliku.Historia dla mnie skończona, szkoda zjazdu formy serialu ale całościowo dalej to się broni. Ewentualne spinoffy totalnie mam w dupie bo nie ma nic już w tym świecie co by mnie jeszcze ciekawiło.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gdyby zrobili jakiegoś spinoffa z nową historią i bohaterami, opartego na nostalgii za latami 90 to pewnie bym łyknął, bo to w sumie bliższy mi okres.A sam finał ckliwy i przewidywalny niestety, chociaż lepszy niż ostatnie kilka odcinków. Na plus końcowa scena. W moim rankingu ustawiłbym to tak:Sezon 1Sezon 3Sezon 4Sezon 5Sezon 2Dobrze, że to już koniec, bo widać było w tej ostatniej serii zmęczenie materiału i brak pomysłu.Natomiast nie ma co liczyć, że netflix zostawi swoją dojną krowę w spokoju.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Słaby ten finał był,obejrzane tylko z sentymentu bez oczekiwań więc dużego rozczarowania nie miałem raczej niedosyt.Szkoda bo pierwsze trzy sezony jak dla mnie były świetne,pełne klimatu i dobrze się bawiłem oglądając. Brak pomysłu na zakończenie i przeciąganie przez lata pogrążyło świetną podstawę pod coś epickiego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Final był na szczęście dobry moim zdaniem i uratował ten sezon i serial przed słabym zakończeniem.Podobal mi się FINAL boss i wizualia przy walce, fenomenalnie dobrali też muzę i efekty audio na atmosie to był opad szczeny.W tym sezonie istniał tylko epizod 4 i finałowy, resztę możnaby odjebać gilotyną.Ale jako całość to był na pewno świetny serial familijny na przestrzeni 11 lat, chociaż gdyby nie Covid to pewnie wyrobiliby się w 9 :) i tak go zapamiętam.3 godziny temu, Pix napisał(a):Gdyby zrobili jakiegoś spinoffa z nową historią i bohaterami, opartego na nostalgii za latami 90 to pewnie bym łyknął, bo to w sumie bliższy mi okres.A sam finał ckliwy i przewidywalny niestety, chociaż lepszy niż ostatnie kilka odcinków. Na plus końcowa scena.W moim rankingu ustawiłbym to tak:Sezon 1Sezon 3Sezon 4Sezon 5Sezon 2Dobrze, że to już koniec, bo widać było w tej ostatniej serii zmęczenie materiału i brak pomysłu.Natomiast nie ma co liczyć, że netflix zostawi swoją dojną krowę w spokoju.Będzie spinoff kreskówka, już był zapowiedziany