Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 601,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Widzę, że z tym Altered Carbon mocno już odlecieli od źródła, to wygląda na pomieszanie drugiej i trzeciej książki pod dyktando ekskluzywnego dla serialu wątku miłosnego. Ciekawe co z tego wyjdzie, ale jedno wam powiem fani książkowego Wiedźmina, macie nieporównywalnie lepiej niż fani książkowego tego :(

aba.gif

Edytowane przez mugen

Opublikowano
6 godzin temu, mugen napisał:

Ciekawe co z tego wyjdzie, ale jedno wam powiem fani książkowego Wiedźmina, macie nieporównywalnie lepiej niż fani książkowego tego :(

To się jeszcze okaże:pawel:

Opublikowano

Akurat trylogia R.Morgana jest o wiele trudniejsza do wiernej ekranizacji niż prosta w sumie historia z Wiedźmina.

Opublikowano

Podobno ekranizacja pasty o starym co był fanatykiem wędkarstwa z showmaxa zawitała na netflixie

Opublikowano

No jest i każdy powinien to obejrzeć kto choć raz w życiu przeczytał pastę o wędkarstwie XD. Ostatnio w ogóle to sporo filmów ze showmax ląduje w netflix.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
W dniu 11.02.2020 o 00:59, YETI napisał:

Oglądał ktos Cesarstwo Rzymskie? Obecnie są 3 sezony, każdy opowiada o innym Cesarzu. 

Obejrzałem dwa sezony i mimo że czuć tam niski budżet to fajnie się to ogląda. Jak ktoś lubi historię a w szczególności ten okres to  będzie zadowolony.

Opublikowano

I jeszcze o butach z Cejrowskim.

Opublikowano

Skonczylem dzisiaj ten 4 odcinkowy dokument o Trumpie z 2017 roku. Calkiem dobrze sie to ogladalo, sporo ujec z dawnych lat. Wypowiada sie paru lizodupow ale tez i hejterow. Zdecydowanie nie jest to zadna laurka. No i skupia sie w sumie tylko na jego zyciu prywatnym i biznesowym

Co tam jest dobrego jeszcze z dokumentow, biografii? Raczej cos z tych mniej popularnych

Opublikowano

Netflix ostatnio pozytywnie mnie zaskakuje. Obejrzałem Lock & Key i bardzo mi się podobało, zwłaszcza pierwszy odcinek. Myślałem, że bedize mroczniej, ale potem klimat się rozmywa. Przyjemnie się to oglądało i czekam na kolejny sezon. Komiksu nie czytałem.

Aktualnie zacząłem pierwszy sezon Sabriny i też doibrze się ogląda, tutaj juz jest mroczniej. Bardzo to odbiega od serialu z Polsatu co kiedyś leciał, komiksu tez nie czytałem. Na tę chwilę, wciąga.

Opublikowano

Chłopie co Ty oglądasz, przecież to jedne z największych crapów platformy.

Ten Lock key obejrzałem ostatnio i zauważyłem po sobie, że głowa robi się wyprana, człowiek poprzeczke obniża i godzi się na te szambo, którym zalewają.

Trzeba w końcu się rozstać z netflixem i wybrać inną platformę

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ostatnio skonczyłem Vikings i Mandalorian i szukałem jakiegoś nowego serialu a te dwa akurat mi się spodobały, choć w Lock & Key miejscami irytowały głupie decyzje bohaterów, ale ogólnie seriale całkiem przyjemne, nie mające jednak startu do Viking i Mando.

Opublikowano

Mi sie to Locke & Key podobało, ale nie wiem jak się ma ta ekranizacja do komiksu. Mam zamiar się za niego wziąć niedługo, bo sam pomysł ciekawy.

Opublikowano

A nie wydawało wam się takie mocno dziecinne?

te problemy nastolatków że ktoś je kanapki pod schodami... etc

żeby zrobili z tego mroczną historię bez pierdół mógł wyjść sztos

do Stranger Things nie ma startu imo

Opublikowano
22 godziny temu, Plugawy napisał:

Netflix ostatnio pozytywnie mnie zaskakuje. Obejrzałem Lock & Key i bardzo mi się podobało, zwłaszcza pierwszy odcinek. Myślałem, że bedize mroczniej, ale potem klimat się rozmywa. Przyjemnie się to oglądało i czekam na kolejny sezon. Komiksu nie czytałem.

Aktualnie zacząłem pierwszy sezon Sabriny i też doibrze się ogląda, tutaj juz jest mroczniej. Bardzo to odbiega od serialu z Polsatu co kiedyś leciał, komiksu tez nie czytałem. Na tę chwilę, wciąga.

Serial z Melisą Hart dość luźno opierał się na komiksie z tego co wiem. Nowej wersji nie oglądam ale mam bekę z Salema. Oczywiście niemy kot jest akuratny z oryginalną wersją i niejako pasuje do "mroczniejszej" adaptacji. Niemniej wersja z lat 90-tych jest już kultowa.

W sumie może to dobrze, że nie parodiowali Salema. Poprzeczka za wysoko.

Ciekawe co @Figlarz robi? Żyje umar?

Opublikowano
58 minut temu, Fanek napisał:

A nie wydawało wam się takie mocno dziecinne?

te problemy nastolatków że ktoś je kanapki pod schodami... etc

żeby zrobili z tego mroczną historię bez pierdół mógł wyjść sztos

do Stranger Things nie ma startu imo

No było to takie młodzieżowe z deka, ale bez przesady. 

Zależy do którego sezonu.

Opublikowano

Moze wreszcie jakas dobra animacja od netflixa