Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Beef ktoś oglądał? Jestem przy końcówce i całkiem fajny pomysł na serial, chociaż aktorzy tacy sobie.
Opublikowano 28 kwietnia 20231 r Teraz, krupek napisał: Beef ktoś oglądał? Jestem przy końcówce i całkiem fajny pomysł na serial, chociaż aktorzy tacy sobie. Pierwsze trzy odcinki mnie urzekły, a póżniej jakoś zaczęło się rozwadniać.Mam wrażenie jakby autorzy chcieli przekazać więcej niż potrafią.
Opublikowano 1 maja 20231 r W dniu 28.04.2023 o 14:18, krupek napisał: Beef ktoś oglądał? Jestem przy końcówce i całkiem fajny pomysł na serial, chociaż aktorzy tacy sobie. Dla mnie mega sztos. Bardzo polecam - wielowymiarowy serial, skłaniajacy do przemyśleń na rózne tematy, po skonczeniu 3 dni chodziłem w niezłej zadumie. W morzu netflixowego gówna to jest wyspa z skarbem.
Opublikowano 1 maja 20231 r Mnie ostatecznie zawiodły ostatnie odcinki i zakończenie, trochę przekombinowane. Jeśli chodzi o stronę psychologiczną i ludzkie zachowania to rzeczywiście, ma mocne momenty ten serial.
Opublikowano 2 maja 20231 r Krzywe linie Boga, podobno bardzo dobry film, przy najbliższej okazji trzeba będzie sprawdzić.
Opublikowano 3 maja 20231 r Black Mirror wraca z 6 sezonem. Pewnie będą lepsze i gorsze odcinki, oby więcej tych pierwszych.
Opublikowano 3 maja 20231 r W dniu 2.05.2023 o 04:11, YETI napisał: Krzywe linie Boga, podobno bardzo dobry film, przy najbliższej okazji trzeba będzie sprawdzić. Hiszpańskie kino nie zawodzi, troche w klimacie Wyspa tajemnic z Di Caprio, do końca nie wiadomo kto i czeme, polecam 7+/10
Opublikowano 3 maja 20231 r 26 minut temu, Fanek napisał: Hiszpańskie kino nie zawodzi, troche w klimacie Wyspa tajemnic z Di Caprio, do końca nie wiadomo kto i czeme, polecam 7+/10 Też akcja dzieje się w szpitalu psychiatrycznym?
Opublikowano 3 maja 20231 r 1 godzinę temu, Faka napisał: Też akcja dzieje się w szpitalu psychiatrycznym? Tak
Opublikowano 4 maja 20231 r Nadrobiłem w końcu dokument o And1. Krótki i treściwy, fajnie zrobiony. W sumie, nie znałem historii powstania i upadku tej marki, więc spoko, że takie coś powstało.
Opublikowano 4 maja 20231 r W dniu 3.05.2023 o 18:00, Faka napisał: Też akcja dzieje się w szpitalu psychiatrycznym? ta, włączaj śmiało, oglądaj uważnie
Opublikowano 7 maja 20231 r To może być dobre. I jeszcze zwiastun zrobiony w starym stylu który uwielbiam.
Opublikowano 14 maja 20231 r No nie wiem co tak słabo, figaro pisał, ze tylko na forum psxextreme ludzi ruszają takie rzeczy.
Opublikowano 15 maja 20231 r Właśnie skończyłem Narvik 2022, dla entuzjastów tematu polecam 6+/10 Dużo efektów i wielkich bitew nie było, ale zrobiony OK https://www.imdb.com/title/tt9737876/ Znacie jakieś inne nietuzinkowe netflixa o drugiej wojnie? Trafiłem jeszcze na Cienie pod powiekami może jutro włącze https://www.imdb.com/title/tt9170516/?ref_=vp_vi_tt
Opublikowano 18 maja 20231 r Wednesday całkiem przypadkiem odpaliłem do oglądania jednym okiem, nie nastawiając się na nic szczególnego, a ostatecznie nawet mi się podobało i wciągnęło. Luźne, ale nie przesadnie dziecinne. Oryginalnych Addamsów nie pamiętam praktycznie, poza faktem, że byli. Kilka fajnych postaci, reszta obojętna. Humor dobry, historyjka standardowa, ale wciągnęła dzięki specyficznej otoczce i samej Wednesday. Chętnie obejrzę drugi sezon, pod warunkiem, że nie "zmiękczą" tytułowej bohaterki zbyt mocno i nie przesadzą z ilością wątków romantycznych... Dla beki odpaliłem też tego Power Rangers Once and Always i kurde no, co mogę powiedzieć, jak nie Ani to dobry fanservice, ani to dobry samodzielny film/treść, ani nawet dobry hołd oryginałowi. Naciągane okrutnie, ze starych aktorów tylko ten Zacka jakoś się starał, bo reszta zmęczona i zniechęcona. No i ryłem, że CGI w tych czasach wyglądało GORZEJ, niż ludek w kostiumie robota 30 lat temu.
Opublikowano 23 maja 20231 r Maszyna ruszyła, czekać aż zablokują konta. Będzie motywacja do rezygnacji.
Opublikowano 24 maja 20231 r Wyskoczyło to dziś u mnie, ale kliknąłem potwierdzenie że należę do ogniska domowego i mogę oglądać znów. Wydaje mi się że jednak w końcu zablokują mi dostęp, to wtedy ich oleje. I tak już opłacam abonament na piratebay więc mi to nawet rybka
Opublikowano 25 maja 20231 r Obejrzałem do połowy pierwszy odcinek Fubar i meh, chyba tylko dla hardkorowych fanów Arnolda @Ölschmitz
Opublikowano 26 maja 20231 r U mnie też dzisiaj przyszedł mail o gospodarstwie domowym. Dzielę jeszcze konto z dwoma innymi osobami ciekawe kiedy się zgłoszą, że im nie działa. Trzeba będzie anulować, i tak nie ma tam nic dla mnie tylko żona ogląda jakieś pierdoły.