Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Featured Replies

Opublikowano

No nie wiem ja się bawiłem bardzo dobrze w tej części. Nawet Abby polubiłem i spojrzałem na nią z nieco innej strony. Szkoda, że dodatku żadnego nie dali.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 713,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano

Jezu a ja się tym tak dobrze bawiłem i modliłem aby się nie konczylo:-( ehhh 

Zrobi się przejście jedyneczki i dwójeczki ww tym roku jak wyjdzie serial ❤

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem TLoU2. Niesamowita bomba emocjonalna. Takie emocje podczas grania dało mi tylko RDR2 i właśnie obok RDR2, TLoU2 to dla mnie najlepsza gra poprzedniej generacji i zresztą jedna z najlepszych gier w ogóle. Kompletnie ale to kompletnie nie rozumiem tej gównoburzy tuż po premierze i review bombingu przez jakichś zyebow. Były momenty gdzie grałem serio z otwartą japą. Nie wiem koorwa, chata by mi się paliła a ja grałbym dalej. Był

taki moment kiedy trochę nie rozumiałem po co Druckman wplótł ten grywalny wątek Abby, bo przecież wszystko dałoby się wyjaśnić na jednym czy dwóch filmikach. Na początku wydawało mi się to takim sztucznym wyciąganiem czasu gry ale w pewnym momencie to zrozumiałem i w tym samym momencie poczułem na całym ciele ciary. Walka z ( wiecie kogo z kim) to chyba jeden z największych mindfaków jakie doświadczyłem w grach. Jedyny minus to w zasadzie brak nowości w gameplayu w stosunku do jedynki a że calakowałem (łącznie z grounded) jedyneczke w lipcu to dało się to odczuć i tutaj można note obniżyć do 9+/10 ale yebac to dla mnie to jest 10/10 i tyle w temacie!

giphy (20).gif

W dniu 4.02.2022 o 08:38, YETI napisał:
Ciekawe ile obecnie pracowników liczy ND. 

569

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

A o trybie multi wciaz nic nie wiadomo? Ciekawe ile przyjdzie nam czekać..

Opublikowano
13 godzin temu, Emek16 napisał:

A o trybie multi wciaz nic nie wiadomo? Ciekawe ile przyjdzie nam czekać..

Liczę na wakacje tego roku, dwa lata od premiery wypadałoby już coś zrobić w tym temacie. 

Opublikowano
On 2/8/2022 at 2:00 PM, Ryo-San said:

Skończyłem TLoU2. Niesamowita bomba emocjonalna. Takie emocje podczas grania dało mi tylko RDR2 i właśnie obok RDR2, TLoU2 to dla mnie najlepsza gra poprzedniej generacji i zresztą jedna z najlepszych gier w ogóle. Kompletnie ale to kompletnie nie rozumiem tej (pipi)burzy tuż po premierze i review bombingu przez jakichś zyebow. Były momenty gdzie grałem serio z otwartą japą. Nie wiem koorwa, chata by mi się paliła a ja grałbym dalej. Był

taki moment kiedy trochę nie rozumiałem po co Druckman wplótł ten grywalny wątek Abby, bo przecież wszystko dałoby się wyjaśnić na jednym czy dwóch filmikach. Na początku wydawało mi się to takim sztucznym wyciąganiem czasu gry ale w pewnym momencie to zrozumiałem i w tym samym momencie poczułem na całym ciele ciary. Walka z ( wiecie kogo z kim) to chyba jeden z największych mindfaków jakie doświadczyłem w grach. Jedyny minus to w zasadzie brak nowości w gameplayu w stosunku do jedynki a że calakowałem (łącznie z grounded) jedyneczke w lipcu to dało się to odczuć i tutaj można note obniżyć do 9+/10 ale yebac to dla mnie to jest 10/10 i tyle w temacie!

giphy (20).gif

569

Mam identyczne odczucia wobec tej gry :)

Opublikowano
W dniu 8.02.2022 o 20:00, Ryo-San napisał:

minus to w zasadzie brak nowości w gameplayu w stosunku do jedynki

No było trochę takich mocnych zmian. Kładzenie się na ziemi, czołganie, wyrywanie się oponentom, mijanie z rozbiegu z tego, co pamiętam.

Opublikowano

Jeszcze pieski i uniki. Gameplay i oprawa to dwa elementy do których nie mam żadnego 'ale' w TLOU2.

Opublikowano
W dniu 8.02.2022 o 20:00, Ryo-San napisał:

Skończyłem TLoU2. Niesamowita bomba emocjonalna. Takie emocje podczas grania dało mi tylko RDR2 i właśnie obok RDR2, TLoU2 to dla mnie najlepsza gra poprzedniej generacji i zresztą jedna z najlepszych gier w ogóle. Kompletnie ale to kompletnie nie rozumiem tej gównoburzy tuż po premierze i review bombingu przez jakichś zyebow. Były momenty gdzie grałem serio z otwartą japą. Nie wiem koorwa, chata by mi się paliła a ja grałbym dalej. Był

giphy (20).gif

569

W pełni się zgadzam. Ta gra to arcydzieło w każdym calu. Wadę ma taką, że po niej mam problem z innymi grami, które wydają się w większości takie miałkie. Dodam jeszcze, że dla mnie Tlou 1 i 2 to jedna, wielka, doskonała i nierozerwalna całość. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakość wykonania to jest jakiś kosmos w porównaniu do tego co dali w oficjalnej figurce edycji "kolekcjonerskiej". :fsg: Szkoda, że bez licencji.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ogrywam po raz pierwszy tLoU2, elegancko na Ps5 i przecież ta gra wygląda lepiej niż co drugi next-genowy tutuł xD

Ależ się jaram, jedynka mi aż tak się nie podobała :obama:

Opublikowano

Dla mnie jedynka przecietna, nigdy nie moglem zrozumiec tych zachwytowi Dwojeczka? Mesjasz, jedna z lepszych gier poprzedniej generacji. 

Opublikowano

no ten sfabrykowany hejt na dwójeczkę nigdy nie przestanie być zabawny xD przykład jak można zmanipulować publiczną opinię na temat czegoś

Opublikowano

Dobry bait figaro, jednak społeczność psxextreme.info nie da się na to złapać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Z tym filtrem wygląda jak model z gry i nie wiem czy lepiej świadczy to o cosplayu czy o umiejętnościach Naughty Dog. :notbad: 
Tak
Opublikowano

Właśnie ukończyłem, jestem wczonśnięty. Piękne to było. Proszę mi usunąć pamięć bo chce jeszcze raz!

Opublikowano

Żeby tak się dało to sam bym zrobił reset kilku gierek :)  A TLOU2 jeszcze czeka w folii na kolejne ogranie :obama: