Skocz do zawartości

The Last of Us Part II

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Square napisał:

Za figurkę odpowiada chyba ta sama firma co do Cyberpunka.

I teraz nie wiem czy to dobrze czy to źle. Były jakieś fotki tej z CP?

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 713,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bym dodał że fabuła w trakcie gry jest gorsza niż jakby obejrzeć ją na YT, bo jako film by się lepiej broniła. Tutaj natomiast gra traktuje gracza jak dziecko i zmusza cie do robienia czegoś złego

• Mazzeo, gdybyś był wielkim fanem jedynki to byś po prostu zagrał w drugą część i tyle.

• Ale niektórzy się tu odpalają z wyzwiskami i groźbami, jakby ta rozmowa była prowadzona na żywo niejeden krewki sebix by wypłacił ciosa każdemu kto nie daje 10/10. Panowie, spokojnie, to tylko gra.

Opublikowano

1av7t1fosr331.png

Opublikowano

Mój post się odnosił do tej (foto chyba neutralne, bo były też gorzej wykonane).

Spoiler

cyberpunk_2077_kirk_statue.png

Opublikowano

Co to korva jest (ellie i ta z cyber)? XDDD 

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Trochę jak Nathan z EK Uncharted 3, też chyba zbrakło funduszy na twarz.

Opublikowano
15 minut temu, XM. napisał:

No lalki dla zyebów wykonane po taniości 

Opublikowano

Dali by kontrakt na wykonanie figsów i dioram Gentle Giantowi i mieli by jakościowo full wypasione z dobrym malowaniem i detalami..

Opublikowano

I weź sobie kup edycję kolekcjonerską z figurką, która wygląda dobrze tylko na materiałach promocyjnych, ewentualnie z daleka. Dobrze, ze się z tego w zasadzie wyleczyłem.

Albo ten plecak. Dość neutralny wzór, ale pozostaje pytanie co do jakości materiału. Na miejscu przyszłych klientów miałbym nadzieję, że przypadek torby od Bethesdy się nie powtórzy.

Opublikowano

Pierwsza część miała bardzo fajna figurkę, ale nie wiedzieć czemu ominęła Europe. To coś, wygląda tragicznie, może przy Part III się uda. 

Opublikowano
18 minut temu, Kmiot napisał:

Albo ten plecak. Dość neutralny wzór, ale pozostaje pytanie co do jakości materiału. Na miejscu przyszłych klientów miałbym nadzieję, że przypadek torby od Bethesdy się nie powtórzy.

Plecak z inFamous 2 nagminnie mi się rozpruwał. 3 razy dawałem do szycia.

Także był bym sceptyczny co do tych "gadżetów". Czapka z trójki za to dawała radę :D

Opublikowano

Za figurkę to odpowiada jakas firma z Rumunii :( Odpuszczam. Zadowole sie steelbookiem. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Kyo napisał:

Plecak z inFamous 2 nagminnie mi się rozpruwał. 3 razy dawałem do szycia.

Także był bym sceptyczny co do tych "gadżetów". Czapka z trójki za to dawała radę :D

Mi się lekko skurczyła w praniu xd

Opublikowano

Mesjaszu przybywaj :banderas:

Ależ spustu w tej zapowiedzi.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To są chyba jakieś jaja :dynia: Drickmen ty chuyu niemyty

Opublikowano

Tu trochę gameplayu od PlayStation Access, sam nie wiem, czy oglądać, ale chyba się nie powstrzymam:

Opublikowano

Ozesz chuy xD czyli remaster tlou będzie jednak multi generacji 

Opublikowano

Szczerze? Widząc ten gameplay lekko mi opadł.

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

Usgamer pisze że zabraknie multi, czyli zapowiada sie czyste singlowe doświadczenie

Czyli po weekendzie PT/Allegro :nvmnd:

Spoiler

:whyyy:

Opublikowano

It turns out that The Last of Us Part 2 actually won't have a multiplayer mode, contrary to reports last year saying otherwise. At an event earlier this week, Naughty Dog Lead Game Designer Emilia Schatz confirmed the lack of multiplayer in an interview with USgamer. In a follow-up after the event, Sony re-confirmed the news.

"We're focusing on a single-player experience, so we're just making a single-player game for this," Schatz said during the event when asked about what sort of form the previously-confirmed multiplayer mode would take. "Correct, it is a single player game," a Sony representative subsequently clarified over email.

Kurdeee, czyli cisną single aby wyrobić się w ogóle z wydaniem na tej generacji.
Gdzieś była wzmianka że gra będzie na 2 Bluray, potwierdzili to?

Wielka szkoda i dziwne zagranie troche, multi zawsze podbija sprzedaż gry.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wielka szkoda, multi w jedynce było super.