Skocz do zawartości

Właśnie zacząłem...

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 300,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po skończeniu RE7, poszedłem ochoczo do sklepu po coś nowego. Wybór padł na Uncharted 4. W końcu jest 2020, to chyba nadszedł czas.   Właśnie dotarłem do Szkocji i jest wszystko, czego bym s

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Hotline Miami  Ktoś tam polecał, że niby fajne. Pograłem jakieś może z 20 min i nie powiem jest ciekawie. Bardzo fajna muza i trochę kombinowania bo jest się na strzała. Grafa niestety

• Dostałem impulsu pod wpływem lektury o najlepszych jrpgach. Szybkie ściąganie emulatora epsxe, podpięcie dual shocka 3 na kompie i już od wczoraj naginam w Chrono Crossa. Parę lat temu zrobi

Opublikowano

Gravity Rush Remastered
Zacząłem, zaliczyłem 4 chaptery i nie wiem, czy skończę...
Jakieś to takie byle jakie, szaro-bure, ubogie i mało interesujące.
Wiem, że to remaster kieszonkowej gierki, ale ciężko mi się w to gra... Żeby jeszcze fabularnie było to wciągające, ale też nie jest...
Jedyny plusik to scenki w formie komiksów - fajnie są zrealizowane, reszta to na razie wielkie MEH...

Opublikowano

Nie ma co sie męczyć jak nie podeszlo. Jedynka akurat byla dla mnie dosc innowacyjna, ale dwojka juz się ciągnęła jak flaki, mimo ze ladniejsza.

Opublikowano

Miałem nadzieję zmęczyć, bo chciałem prawilnie dwójkę sprawdzić, o której sporo dobrego słyszałem.
To mówisz, że jeszcze nudniejsza? Damn... Chyba faktycznie dam sobie spokój.

Opublikowano

Wolny poczatek, mozolne rozkrecenie fabuły. No i z 2x dluzsza, wiec jesli Cie nudzila to chyba bez sensu. Aha i motywy skradankowe z insta failem oraz trial & error, brr.

Jedynke zrobilem w jeden weekend więc jeszcze sie nie zdążyłem w pełni znudzić tą formułą. Stad mialem zapał do dwojki, ktora jednak wchodzila powoli, na raty.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Redzik w jedynce są na płycie te cztery dodatki? Podstawę skończyłem na Vicie ale waham się czy nie kupić od ciebie tego pakietu ;)

Opublikowano

A nie wiem z dodatkami bo nie mam porównania z Vita.

Obie juz sprzedane, temat zaktualizowany pare dni temu :F

Opublikowano

Dla mnie jeden z największych kasztanów poprzedniej generacji. Nie rozumiem kultu i podniet tym hoiowym tytułem.

Opublikowano

Gra jest w porządku, ale dla mnie była zdecydowanie zbyt sztampowa by się nią w jakikolwiek sposób podniecać 

Opublikowano

ss_3a670d203ac5c1ab538099e014978565740eb406.1920x1080.jpg?t=1560980073

No i jest mesjasz, tak jak FTL :banderas: 

Opublikowano

Świetna gra, przeszedlem na vicie na jednym wdechu

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Jedynkę skończyłem na vicie teraz dwójkę końców na koxie, świetna pozycja 

Opublikowano

Nooo, mi teraz switch robi za hodowle indyków,

a zacząłem Destiny 2 kurde zapomniałem jaki fajny gunplay ma ta gra

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

No i jest mesjasz, tak jak FTL :banderas: 

Cóż bym dał aby to wyszło na ps4..

Obecnie zaczynam przygodę z Wolf Among Us. Znajomy z pracy zachwalał jako najlepsze telltale na ps4, czas zatem się o tym przekonać :)

Opublikowano
12 minut temu, SebaSan1981 napisał:

Cóż bym dał aby to wyszło na ps4..

Daj pan spokój, gierka zdecydowanie nie na dużą konsole. Jak masz lapka byle jakiego to instaluj z GP na PC i graj. 

13 minut temu, SebaSan1981 napisał:

Obecnie zaczynam przygodę z Wolf Among Us. Znajomy z pracy zachwalał jako najlepsze telltale na ps4, czas zatem się o tym przekonać

Ma racje.

Opublikowano
12 godzin temu, Arkady napisał:

Redzik w jedynce są na płycie te cztery dodatki? Podstawę skończyłem na Vicie ale waham się czy nie kupić od ciebie tego pakietu ;)

Wszystkie DLC są w wersji Remastered na płycie - w świecie gry są rozsiane znaczniki z "misjami pobocznymi" i w ten sposób się je odpala.

Opublikowano

Pograłem godzinkę w "Ruiner" i już wiem, że calaka wyciągnę. Przyjemny twin-stick shooter w klimatach cyberpunk. Celowanie prawą gałką będzie wymagało przyzwyczajenia, ale jest fajnie. Widziałem wywiad z jednym z twórców na YT i byłem zdziwiony, że to tak młody chłopak. Trochę popłynął z tym "story driven", bo fabuła po godzinie gry jest żenująco słaba. W przerywnikach filmowych brakuje VA, ale pewnie nasi rodacy woleli przeznaczyć budżet na coś innego.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Zacząłem Shadow of War w Gamepassie i ja yebie, ta gra jest uosobieniem wszystkiego co najgorsze we wspólczesnych gra AAA

Opublikowano

Ano. Też dzisiaj odpaliłem i to chyba najgorszy open world w jakiego grałem, chociaż to na wyrost bo odinstalowałem po 30 min. Nie polecam.

Opublikowano

Dla mnie ta gra jest najlepszym przykładem ile daje płynność w grze. W 1 na pro w 28 fpsach nie pograłem dłużej niż 15 minut, na PC przy 2ce grało mi się znacznie przyjemniej przez fakt płynności walki - 60 fpsow dla mnie calkowicie odmieniło rozgrywkę nawet w takim crapie.

Zacząłem The Turing Test, bo większość indyków z GP jak zwykle na forum przehypowana, na liscie nikt prawie nie gra w te wychwalane Void Bastards, The Messenger itp - za to The Turing Test bardzo pozytywne zaskoczenie. Świetna gra logiczna z ciekawa fabułą.

Edytowane przez easye

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Uncharted 4 w trybie multi

A co z nim nie tak? Chodzi przecież w 60 klatkach.