standby 1 721 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 8 godzin temu, metalcoola napisał: Z ciekawości, czym Gulash podpadł? O ile dobrze kojarzę, to przejebał kase ze zbiórki na reaktywacje Secret Service i zostawił żone albo zona go zdradziła XD juz nie pamietam. ktos przypomni? 1 Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 A to pamiętam tylko ten słynny komętarz z tej akcji 1 9 Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Gulasha ścigała ex za rzekome zaległości alimentami. Ze zbiórką na reaktywację SS nie miał nic wspólnego. Za to odwalili dick-move z ubiciem N+ z dnia na dzień, zostawiając prenumeratorów (w tym mnie)na lodzie bez żadnego słowa. 1 1 Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 ciekawe czy dalej go ściga czy już trafił za kraty za alimenty Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Shiva zniknął tak szybko jak się pojawił. Może za kulisami już go wyjaśnili i zniknął. Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Spokojnie, wróci jak znów pojawi się w jakimś zestawieniu i ponownie będzie wspominał minione czasy razem z nami. Ludzie zranieni do żywego, wrażliwi, nie mogący pogodzić się z przeszłością, z zadrą w serduszku zawsze wracają ze swoimi problemami Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 4 godziny temu, Bzduras napisał: A to pamiętam tylko ten słynny komętarz z tej akcji A to jest ta co później ją HIV miał pukać? 4 Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Roger, jeśli to czytasz, to wiedz, że zawsze sprawiałeś wrażenie ogarniętego człowieka. I błagam, nie przychodź za 20 lat na forumek, żeby nam opowiadać, jak to Łapusz kazał Ci kraść gry do recenzji, a na wycieczkach na e3 i gamescom pukałeś Monikę 2 Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ciekawe że TornadoKacper jest już w wieku Pupcia. HMM 3 Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Coś tam gram, Fifę sobie nową kupiłem i po 10 min. wyłączyłem konsolę. Z tym ruchaniem lasek to kultowy tekst się zaraz zrobi, jak większość moich w tej prowizorce biznesu:). PS. Sebasku chyba przy narodzinach zabrakło tlenu. Serduszka, animozje, ja mam bekę z zarządzania tym czymś, a wyjście z tego (kolejni pajace piszą, że mnie zwolnili) było najlepszą decyzją. Pozdrawiam i zamykam temat, wystarczy. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Mr. Shiva Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Co do piractwa, to nie oszukujmy się, jeszcze za takiego DS-a to był często jedyny sposób na zagranie w niektóre gry, import był jeszcze w powijakach, a mało komu uśmiechało się płacić 10-15% pensji za jedną grę Szmatławiec w tamtych latach trzeźwo do tego podchodził, zwłaszcza w listach "Wszyscy wiemy że ci "na górze" kradną i jakie są nasze zarobki" Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 23 minuty temu, Mr. Shiva napisał: (kolejni pajace piszą, że mnie zwolnili) NO I ELO 5 Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 5 godzin temu, Bzduras napisał: A to pamiętam tylko ten słynny komętarz z tej akcji 1 godzinę temu, mitra napisał: A to jest ta co później ją HIV miał pukać? 52 minuty temu, grzybiarz napisał: Ciekawe że TornadoKacper jest już w wieku Pupcia. HMM @Pupcio, co tam u taty? Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nie wiem co słychać u pierdzącego oszołoma, jestem pawciokratos a nie tornadokacper Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Wypisujmy wszystkie kultowe teksty Shivy, może ja zacznę. 1. Whoooooa! A nie, sorry, to Kali był. To niech ktoś inny zacznie. 6 Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Sorki, kupowałem czasopismo w jego złotej erze więc nie kojarze randoma :< Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 30 minut temu, Bzduras napisał: Wypisujmy wszystkie kultowe teksty Shivy, może ja zacznę. 1. Whoooooa! A nie, sorry, to Kali był. To niech ktoś inny zacznie. Whoooooha, dzbanie, literki ci H zabrakło, jak zwykle analfabecie. Ogień z dupy, o co chodzi jakby, daje radę, co nawet hip-hopowy potem podłapali. I parę innych. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Mr. Shiva 1 Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 2 godziny temu, Pix napisał: Roger, jeśli to czytasz, to wiedz, że zawsze sprawiałeś wrażenie ogarniętego człowieka. I błagam, nie przychodź za 20 lat na forumek, żeby nam opowiadać, jak to Łapusz kazał Ci kraść gry do recenzji, a na wycieczkach na e3 i gamescom pukałeś Monikę Pukam tylko zawsze do SoQa jak się skończy alkohol w pokoju, czy to się liczy? 3 Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Dobra, oddajcie mu te trzy dychy z odsetkami plus dodatek inflacyjny i kończmy temat. Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 "Dzbanie" to cię w chacie na obiad wołali. Sorry chłopaki, ale bez powrotu do tekstów z podstawówki nie da się dorównać potężnemu redaktorowi, którego wywalili za przepisywanie tekstów zgReda Butchera Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 22 minuty temu, Bzduras napisał: Wypisujmy wszystkie kultowe teksty Shivy, może ja zacznę. 1. Whoooooa! A nie, sorry, to Kali był. To niech ktoś inny zacznie. 2. Daje radę No i niesamowita miłość do ISS/PES podkreślana przy prawie każdej okazji (szczególnie przy recenzji Fify ) czego nie rozumiałem, ale fanem piłki nożnej nigdy nie byłem. Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 4 minuty temu, Mr. Shiva napisał: o co chodzi jakby O, pamietam, ze to byl flagowy tekst z ekstrima bo kumple co czytali powtarzali go czesto. Jaka byla geneza? Chyba cos przy pijanstwie bo Roger jak zasiadl na stolku to przy ktoryms jubileuszu ujal to we spominkach. Ale juz slabo pamietam. Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Teraz, Mejm napisał: Jaka byla geneza? Pewnie Butcher wymyślił i taki jeden Artur przepisał jak swoje 2 Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Shiva jak ci tak dobrze idzie po odejściu z extrema to czemu nie zaktualizujesz profilu na linkedin/goldenline? "przedsiębiorca, współwłaściciel marki Indexo.pl, właściciel marek Amare.pl oraz Imagimedia.pl" "Właściciel w LikeLink.pl" Wszystkie te 'marki' albo padły albo jest tam już coś innego. Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 3 minuty temu, Bzduras napisał: "Dzbanie" to cię w chacie na obiad wołali. Sorry chłopaki, ale bez powrotu do tekstów z podstawówki nie da się dorównać potężnemu redaktorowi, którego wywalili za przepisywanie tekstów zgReda Butchera Dzbanie przeprosili mnie za te oszczerstwa w piśmie, bo kajecikowy fenixik bał się sprawy sądowej. Ile ty pajacu masz lat, trafiasz jeszcze do kibla w M2 mamusi bez srajfonika i GPS-u? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi