Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Wiedziałem że ten dzień nadejdzie ale nie już teraz xd mmm cudowne cyfry od Sony za 400-500 złotych delicjoza kirwa

• Odpowiedzi 27,5 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał(a):

Problem się rozwiązał i PS5 z napędem to moja ostatnia konsola Sony. Jeśli jeszcze kiedyś kupię jakiś next gen to będzie to jednak Xbox bo tam można grać w cyfry za pół darmo.

Faktycznie ja mam trochę płytek ps4 i czekałem aż sony zrobi jakąś fajną rewizję konsoli a tak chyba jednak trzeba będzie zakupić muszlę z napędem pechowiec

Opublikowano

Grubo kurwa. Szczerze myślałem, że przed nam jeszcze jedna generacja, a jednak ta jest ostatnia. Dobrze że jestem zapakowany w pudła i konsole z czytnikami. Popamiętamy tę datę.

Jeszcze zamknięcie PS3/Vita Store...również nieuniknione i również boli.

Opublikowano

Ja pierdole... no nic. Dobrze ze za wczasu zaczalem budowac biblioteke Steam.

Opublikowano

Czyli kąkuter król. Ciekawe czy niny też zlikwiduje fizyki, bo przy x to już nikt nie ma wątpliwości.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie mogę się doczekać jak koszty logistyki, produkcji pudełek, tłoczenia płyt i transportu odejdą, a w to miejsce będzie super cena jak fani cyfry zapowiadali.

Opublikowano

Minus taki, że pudełka pewnie pójdą w górę, więc trzeba się spieszyć z zakupami bo produkcja będzie powoli wygaszania.

Opublikowano

No szkoda, ale kiedyś to musiało nadejść. Dla mnie szkoda bo większość gier ma na płycie. Ciekawe czy w przyszłym roku wyjdzie ps6 jeśli tak to pewnie napęd tylko do dokupienia.

Patrząc na obecne ceny w pss to uuuuuuu będzie się działo.

Opublikowano

Ale przynajmniej newsa na blogu pisał he/him, więc tak bardzo nie boli.

obraz.png

Sonka i Xbox ostatnimi czasy chyba mają jakiś zakład o to, kto odstawi większą manianę. No cóż, gaming był fajny, czas przestawić wajhę z giereczek na inne hobby, bo wszystko idzie w stronę totalnego zgównowacenia

Opublikowano
4 minuty temu, jimmy napisał(a):

Grubo kurwa. Szczerze myślałem, że przed nam jeszcze jedna generacja, a jednak ta jest ostatnia. Dobrze że jestem zapakowany Popamiętamy tę datę.

Jeszcze zamknięcie PS3/Vita Store...również nieuniknione i również boli..

Ostateczny powód by wrzucić sobie homebrew na poczciwą czarnulkę.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

zas przestawić wajhę z giereczek na inne hobby, bo wszystko idzie w stronę totalnego zgównowacenia

zapraszam do tematu kiszonek, pieczenia i stolarstwa!

Opublikowano

Człowiek na spokojnie nadrobi wszystko z obecnych nowości i będzie można wrócić do starych gier.

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał(a):

zapraszam do tematu kiszonek, pieczenia i stolarstwa!

Książki, trzeba iść w książki. Czytelnicy nie przeżywają takich rozczarowań, prawda?

George R.R. Martin - Funny Laugh EXTENDED

Opublikowano

No to chuj wam w dupe Sony. PS6 za tysiac dolarow digital only z grami za 400zl to tylko debile kupia. Jakies Steam Machine juz dosc mocne od innych producentow bedzie dla mnie nowa generacja.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Dobra, prawda jest taka, że to nie zrobi żadnej różnicy. 90 procent gier kupowane jest digital, czekali tylko jak gracze zareagują na GTA VI bez płyty i poszli do przodu z tym.

Opublikowano
4 minutes ago, mario10 said:

No szkoda, ale kiedyś to musiało nadejść. Dla mnie szkoda bo większość gier ma na płycie. Ciekawe czy w przyszłym roku wyjdzie ps6 jeśli tak to pewnie napęd tylko do dokupienia.

Patrząc na obecne ceny w pss to uuuuuuu będzie się działo.

Na 100% nie będzie napędu w PS6 nawet do dokupienia w obliczu tego newsa. Nie będą projektować konsoli dla paru osób chcących odpalać płyty we wstecznej.

Opublikowano

Steelbooki z kluczem hmmm pyszne gówno. Nie no zazdro audiofilom, co dalej mogą zbierać sobie wszystko na winylach po 80 latach z dopakowanymi wersjami. Tutaj nawet 40 nie pykło.

Opublikowano

ta branża jest toksyczna. to forum jest toksyczne. witam.

Teraz, Bzduras napisał(a):

czas przestawić wajhę z giereczek na inne hobby, bo wszystko idzie w stronę totalnego zgównowacenia

mhm, na pewno tak zrobisz ) tak samo kolega josh zostawi platynki jak zapowiadział i po śmierci pudełek przedzie na pc

teraz plejstejszonowcy-graciarze, GRACZE ktrózy nie będą już GRAĆ bo nie ma 10101010101 na plastiku grzecznie zapierdalać do pana gog-a z pieniążkami w zębach i wspierać na pełnej, bo to jedyna prawilna dystrybucja jaka została. ojj, szykuje się boościk popularności dla nich chyba.

Opublikowano

Sonka chyba zrobiła dobrze tym ruchem gejbenowi i jego sm w perspektywie kolejnych lat.