Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Pewnie nie bez znaczenia było to jak dobrze w Japonii ostatnio sprzedawała się PS5 w wersji digital

erfregrtg.jpg

Teraz jest boom na tę, bo jest dużo tańsza w Japonii, kiedy wzorem Nintendo zrobiono specjalną wersję tylko dla Japonii z zablokowanym regionem. Nowa japońska wersja jest tylko digital i kosztuje 55 tys. jenów, a standardowa PS5 z czytnikiem kosztuje teraz 98 tys. jenów.

• Odpowiedzi 27,4 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Ponoć teraz najlepszy zestaw do kupienia na PS

hgdghdgf.jpg

Opublikowano

Skoro niby 80% to cyfra więc jeśli w tej generacji sprzedadzą 100 mln konsol to PS6 sprzedadzą 80 mln i sobie wyrównają stratę gierkami po 4 stówki na premierę i jeszcze droższym plusem. Gaben mógł tu sporo ugrać ale nie z taką specyfikacją za taką cenę.

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

Najwięksi przegrani to ci co liczyli, że ich gry pudełkowe PS5 będą chodziły lepiej we wstecznej na PS6. Cyfrówki na 99% będą

Opublikowano

Serio jakim cudem zakladacie ze wiekszosc albo wrecz wszyscy pudelkowcy oleja granie? W chuj tych co maja pudla i tak dokupuje cos w cyfrze. Po prostu teraz beda kupowac tak wszystko. ja swoje PS5 lubie ale to jednak zabawka drugiej kategorii po urzadzeniach do oblugi Steam. Juz bezpiecznie moge zalozyc ze PS6 jak kupie to moje podejscie sie nie zmieni. A kupie na pewno jak tylko nie popierdoli ich z cena. Nowosci nie kupuje anyway.

Opublikowano
8 minut temu, GearsUp napisał(a):

Pewnie nie bez znaczenia było to jak dobrze w Japonii ostatnio sprzedawała się PS5 w wersji digital

erfregrtg.jpg

Series S czekający na półkach aż ktoś go kupi:

Death by booty slap : r/BASNomad

Opublikowano

Ale gdzie są Ci gladiatorzy którzy mieszali z błotem Asaxa za tabelki odnośnie cyfry?

Przecież wszystko zajebiście jest, to dlc doliczają i digital only gierki. Zobacz ile Czezky wysłał Yotei na premierę!!

Hahaha no tak średnio wyszło.

Opublikowano
4 minuty temu, Chewie napisał(a):

2015 rok i jeszcze się starali

No ale to nie dzialalo juz z plyty bo i tak wymagalo launchera i kodu z pudelka. Plyta wydmuszka (czyli dane na dysku ale bez jednorazowego kodu to jedynie podkladka pod kubek) to tak 2011/2012 rok.

Opublikowano

Co te SONY odjebało, nie mam pytań xD

PS6 na start bez napędu, ale zawsze gracze będą mogli go kupić za 500 zł - pewnie ten do PS5 nie będzie kompatybilny facepalm

Opublikowano

Masz rację, nawet skyrim wymagał aktywacji na steam. Bardziej mi chodziło o to jak blado wyglądają te wydania bez książeczek w porównaniu do tego co było kiedyś.

Opublikowano

Może gracze utworzą jakaś petycje ZOSTAWCIE UŻYWKI albo będą pisać do supportu i Sony się wycofa z tego

Opublikowano

Ja mam jakieś cyfry na każdej platformie, ale tylko takie, których nie zależało mi mieć na własność. A jak mi jakąś gierka podeszła to dokupiłem pudełko.

Po co mam wchodzić w platformę z barierą 4-5 tysięcy, gdzie nic nie będzie moje? Na PC jest gog, albo jak mnie jakis wydawca wkurwi/ nie ma jakiejś gierki już w obiegu, to są alternatywne źródła. Mogę zagrać we wszystko od zarania dziejów bez nadzoru korporacji i potem sobie to zarchiwizować.

Już przeboleję te pewnie dwie warte zagrania gierki od sony, które wyjdą tylko na ps6.

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ale gdzie są Ci gladiatorzy którzy mieszali z błotem Asaxa za tabelki odnośnie cyfry?

Przecież wszystko zajebiście jest, to dlc doliczają i digital only gierki. Zobacz ile Czezky wysłał Yotei na premierę!!

Hahaha no tak średnio wyszło.

Ja nie mam złudzeń, że ktokolwiek będzie potrafił przyznać się do błędu. I tak pewnie będą czytał że zawsze się myliłem ;)

Swoją drogą trochę są bezczelni ogłaszać tę decyzję dzień po tym jak usunęli ludziom z biblioteki setki filmów kupionych cyfrowo xd Buduje to zaufanie do dystrybucji cyfrowej

Opublikowano
1 minutę temu, Sebas napisał(a):

Już przeboleję te pewnie dwie warte zagrania gierki od sony, które wyjdą tylko na ps6.

Przegapisz takie hity jak God of Laundry 2 czy Intergalactic? ohmy

Opublikowano
1 minutę temu, Chewie napisał(a):

Przegapisz takie hity jak God of Laundry 2 czy Intergalactic? ohmy

To wszystko wyląduje na pc, potrzeba tylko trochę więcej czasu ;)

Opublikowano

Ma ktos jakas stronke z najbardziej lukratywnymi smietnikami w Ostrolece jesli chodzi o znajdywanie butelek?

Bedzie jakas trzeba zrzutke zalozyc w styczniu 28

Opublikowano
Teraz, kanabis napisał(a):

Ma ktos jakas stronke z najbardziej lukratywnymi smietnikami w Ostrolece jesli chodzi o znajdywanie butelek?

Bedzie jakas trzeba zrzutke zalozyc w styczniu 28

@Rozi nie potrzebujesz może trenera personalnego?

Opublikowano

Może game pass to nie będzie taki zły pomysł. Jak mam płacić za wirtualne gry to chociaż nie będąc molestowanym przez Sony i ich gry za 350zł.

Chociaż ja mam tyle zaległości że będę kupować pudełka jeszcze długo, chyba że ceny używek też polecą w kosmos.

Opublikowano

Smutek, żal i niedowierzanie. Korporacja zrobiła kolejny anty-konsumencki krok. Niech się walą na cyce, żółte żydki.

Opublikowano

Ludzie sobie popłaczą a za dwa lata PS6 wyprzeda się na pniu i będą losowania w dniu premiery. Nie wierzę w inny scenariusz

Opublikowano
3 minutes ago, Lezli said:

Może game pass to nie będzie taki zły pomysł. Jak mam płacić za wirtualne gry to chociaż nie będąc molestowanym przez Sony i ich gry za 350zł.

Chociaż ja mam tyle zaległości że będę kupować pudełka jeszcze długo, chyba że ceny używek też polecą w kosmos.

Wizjonerzy z MS przewidzieli jak to będzie więc Gamepass jest jakąś w miarę sensowną odpowiedzią. Gamepass za 4 zł i wypożyczanie gierek jest lepsze niż kupowanie licencji na granie za 300 zł.

Opublikowano
6 minut temu, Grześ napisał(a):

Ludzie sobie popłaczą a za dwa lata PS6 wyprzeda się na pniu i będą losowania w dniu premiery. Nie wierzę w inny scenariusz

Dlatego to teraz ogłaszają, żeby szybko się rozeszło po kościach.

Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał(a):

@Rozi nie potrzebujesz może trenera personalnego?

Teraz jedyne płytki z jakimi bede mial styczność to chodnikowe jak bede ukladal kekw

Opublikowano

10 letnia kolekcja Batmana tylko za 219 złotych ? xD pudło w sklepie poniżej 100

Resident za 340 ? Czemu nie xd pudło 220

Już czekam na te nowe cyfrowe mesjasze od 500 zl w górę za łaskawe wypożyczenie licencji żebym mógł sobie pograć xD

Muszę się przejść do empiku i powiedzieć im że mają chujowy biznes bo skoro kupiłem książkę to jest moja i mogę sobie nią dupę podetrzeć albo oddać żulowi czy napalić w piecu, powinni wypożyczać książki za jakąś dobrą cenę a nie tak na własność

IMG_3758.pngIMG_3763.jpegIMG_3764.jpeg

Opublikowano

I zrobią jeszcze region locka, kody spoza store nie będą działać, a na obniżki to sobie długo poczekamy.

Z sonką dopiero od PS3, ale widzę jak coraz mniej gier kupuję na kolejne wersje. Czy to premierowo, czy jak cena trochę zejdzie.

GR Breakpoint kupiony dawno temu na PS4 za 2 dyszki, kiedy na store kosztował 220