Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Eee, bardzo się różni, bo możesz se ściągnąć instalator i używać go oflajonowo?

Zawsze się zastanawiałem jak oni to godzą z 30 dniową gwarancją zwrotu. Tzn czy w ogóle mają jakieś dane ile osób kupuje, zwraca i zachowuje te instalatory i czy im wychodzi, że to jest w ogóle opłacalne.

Edytowane przez dominalien

• Odpowiedzi 28,1 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano

4 minuty temu, dominalien napisał(a):

Eee, bardzo się różni, bo możesz se ściągnąć instalator i używać go oflajonowo?

Zawsze się zastanawiałem jak oni to godzą z 30 dniową gwarancją zwrotu. Tzn czy w ogóle mają jakieś dane ile osób kupuje, zwraca i zachowuje te instalatory i czy im wychodzi, że to jest w ogóle opłacalne.

7 minut temu, FIIlp napisał(a):

Gry są DRM-free to jest jedyna różnica.

...

Opublikowano

A jaką jeszcze chciałbyś różnicę? Żeby pani z GOGa przychodziła do Ciebie i tuliła do snu za każdy zakup czy coś innego?

Opublikowano
Godzinę temu, Szermac napisał(a):

Na Xboxie wystarczy 25 miesięcy śpiączki :/

nie jest tak samo

Zdjęcie

Opublikowano
24 minuty temu, FIIlp napisał(a):

GOG nie specjalnie różami się od reszty. Tak samo możesz stracić gry czy konto. Gry są DRM-free to jest jedyna różnica.

To... trochę spora różnica...

Opublikowano

30% młodych mężczyzn nigdy nic tu nie wsadziło.....

image.png

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał(a):

A jaką jeszcze chciałbyś różnicę? Żeby pani z GOGa przychodziła do Ciebie i tuliła do snu za każdy zakup czy coś innego?

Teraz nagle ludzie czytają umowy licencyjne. Zaznaczam, że pod tym względem GOG nie różni się od konkurencji.

DRM free jest oczywiście znaczącą różnicą. Na GOGu mam kupionych 275 gier dla porówna na Steam mam 178.

Tak na pewno wszyscy teraz będą zgrywać gry z GOGa na zewnętrzne nośniki... Błagam was...

A tak poza tym to co jeszcze odkryjemy? Może to, że większość użytkowników Playstation kupuje od 1 do 2 gier w roku i najczęściej jest to fifa i cod?

Albo to, że poniżej 10% graczy kupuje więcej niż jedną grę miesięcznie.

Od 2028r, przechodzimy na cyfrę i trzeba się z tym pogodzić.

Prawie nic nie wiemy o PS6, więc te deklaracje kto kupi a kto nie, w tym momencie są niewiele warte.

Edytowane przez FIIlp

Opublikowano

Sprawdziłem sobie dziś bibliotekę gier i nie mam w niej tytułów, które kupowałem fizycznie (grałem w nie, były obecne w bilbiotece), same cyfry. Ktoś też tak ma?

Opublikowano

1 minutę temu, FIIlp napisał(a):

Tak na pewno wszyscy teraz będą zgrywać gry z GOGa na zewnętrzne nośniki... Błagam was...

Już to robią, ale to dla lajków na social media, 99% nigdy nie wraca do staroci, a jak już wrócą to odpalają na godzine

Opublikowano
20 minutes ago, Tralalala said:

Sprawdziłem sobie dziś bibliotekę gier i nie mam w niej tytułów, które kupowałem fizycznie (grałem w nie, były obecne w bilbiotece), same cyfry. Ktoś też tak ma?

Tak, poznikaly, była o tym mowa. Gdzieś są dalej zapisane bo na PSN Profiles i Exophase nadal je widać

Opublikowano

A może tak zamiast debatować miedzy sobą połączcie siły i zacznijcie sięgać po płytki zamiast przechodzic całkowicie na cyfrę. Macie jeszcze 1.5 roku do poprawy kaz

W najgorszym przypadku zarobicie na odsprzedaży tych gier ktore i tak pójdą do góry z czasem lapka To jak będzie ?

Opublikowano
57 minutes ago, wojtas011 said:

nie jest tak samo

Zdjęcie

Ale jak to. Unia wymaga, zeby kasować. Na policję z tym.

Opublikowano

Te zapisy o usunięciu nieaktywnego konta na PlayStation do tego to, że Sony ostatnio skasowało użytkownikom 500 zakupionych filmów bez konsekwensji no bawcie się dobrze na tym PlayStation 6lapka

Opublikowano

A jak ktoś sie włamie to telefon do robota albo hindusa vegeta_smile2

Opublikowano

Słabych akolitów macie na tej sonce gdyby u nas na Xboxie Microsoft zabrał ludziom kupioną zawartość i dodał do regulaminu takie szemrane zapiski to ASAX wybronił by to w max 2-3 postach

Opublikowano
46 minut temu, FIIlp napisał(a):

Takie zniknięcia zazwyczaj są poprzedzane ostrzeżeniem... Więc tak, takie zgranie gry na lokalny dysk to złoty sposób.

Opublikowano
11 godzin temu, Observer napisał(a):

A na chuj ludzie którzy chcą fizycznych wydań mają przejść na PC? Bo tam fizyczne wydania mają się dobrze czy co? Przecież to właśnie na pecetach pudełka zostały ujebane w pierwszej kolejności.

Bo jest taniej? O ceny tutaj się rozchodzi panie....

Opublikowano
Godzinę temu, wojtas011 napisał(a):

nie jest tak samo

Zdjęcie

Pytanie czym jest bieżacy produkt według Mikromiętkich bo dalej jest napisane, że nie dotyczy zakupów czy usług subskrypcyjnych.

leo

Opublikowano

Nie musicie zgrywać gier z goga, jak gog padnie możecie sobie ściągnąć instalator z neta i wystarczy mieć dowód zakupu aby być w 100% legalnym. No ale umówmy się nikt nigdy was nie będzie sprawdzał jeśli jest to tylko na użytek własny.

Gog jako jedyny też jest otwarty na kwestię dziedziczenia konta.

Opublikowano
8 minut temu, oFi napisał(a):

Bo jest taniej? O ceny tutaj się rozchodzi panie....

Już to przerabialiśmy w tym temacie z tego co pamiętam. Jak na steamie/psn nie ma promocji to ceny z reguły są takie same.

Opublikowano

Najpierw jest tak, że trzeba co jakiś czas się zalogować, a potem trzeba będzie wydać określoną kwotę w przeciągu x miesięcy, żeby konto nie zostało uznane za nieaktywne.

Nie może być tak, że tylko się zalogujesz co jakiś czas albo że będziesz grać jedynie w dawno zakupione gry. To korpo ma pod płotem zdechnąć z głodu? zabrać bibliotekę takim i pogonić z ekosystemu sonki i xboxa.

Opublikowano
14 minut temu, GearsUp napisał(a):

Już to przerabialiśmy w tym temacie z tego co pamiętam. Jak na steamie/psn nie ma promocji to ceny z reguły są takie same.

Rzeczywiście w kluczykowni jest krwa tak samo.......jak tam nawet przeceny steama nie mają szans z pinginem czy gg dealsem. Przestańcie się dziwić dlaczego ludzie nagle na PC uciękną, bo widać ze uja znacie branże blacharską.

Normiki i casuale zostaną z wygody na swojej ulubionej konsoli, bo kupują jedną grę na pół roku. Cała reszta zagrajmerów nie bedzie płacić bandyckich cen za guwniane gierki z zerowym replaybiliti typu nowy god of war czy innych cinematic expierience, który powinien koszotwać tyle co wyjście w środę do kina (i w sumie tyle kosztowało jak istaniała jeszcze płyta).

Opublikowano

Ciekawe kiedy coś napiszą te japońskie tchórze bo od 4 dni głowa w piasku. Co oni grają na przeczekanie jak Rafał po ai reckach? dynia

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał(a):

Rzeczywiście w kluczykowni jest krwa tak samo.......jak tam nawet przeceny steama nie mają szans z pinginem czy gg dealsem. Przestańcie się dziwić dlaczego ludzie nagle na PC uciękną, bo widać ze uja znacie branże blacharską.

Normiki i casuale zostaną z wygody na swojej ulubionej konsoli, bo kupują jedną grę na pół roku. Cała reszta zagrajmerów nie bedzie płacić bandyckich cen za guwniane gierki z zerowym replaybiliti typu nowy god of war czy innych cinematic expierience, który powinien koszotwać tyle co wyjście w środę do kina (i w sumie tyle kosztowało jak istaniała jeszcze płyta).

Czemu na tych wszystkich stronach z kluczykami miały by się nie pojawiać gry na ps store?

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Ciekawe kiedy coś napiszą te japońskie tchórze bo od 4 dni głowa w piasku. Co oni grają na przeczekanie jak Rafał po ai reckach? dynia

Czekają na newsy o zwolnieniach MS w poniedziałek, żeby jakoś rozmyć xD
Też jestem ciekaw ich kolejnego posta, no ale czego się można po nich spodziewać? Wkleją kurwa grafike z grami do +Extra i tyle dynia