Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 29,2 tys.
  • Wyświetleń 2,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• BRY@N
    BRY@N

To my mamy nie mieć wyboru bo Ty masz burdel w pudełkach

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał(a):

Wiesz logika i jej zasady, powinna obowiązywać nie tylko w sądzie;)

myślę, że właśnie kierując się w jakiś sposób logiką, ludzie łączą oba fakty. jest coś takiego jak podejrzliwość, słyszałeś może?

Opublikowano
7 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

myślę, że właśnie kierując się w jakiś sposób logiką, ludzie łączą oba fakty. jest coś takiego jak podejrzliwość, słyszałeś może?

No to załóżmy, czysto teoretycznie, że ja podejrzewam cię o bycie debilem i stawiam teraz tezę, "czy masz jakieś dowody na to że nie jesteś debilem?". Prawdopodobnie nie masz takich dowodów.

Rozumiesz już absurd takiego wnioskowania?

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał(a):

No to załóżmy, czysto teoretycznie, że ja podejrzewam cię o bycie debilem i stawiam teraz tezę, "czy masz jakieś dowody na to że nie jesteś debilem?". Prawdopodobnie nie masz takich dowodów.

Rozumiesz już absurd takiego wnioskowania?

myślę, że moje posty poniekąd są takim dowodem

Opublikowano
1 minutę temu, krzysiek923 napisał(a):

myślę, że moje posty poniekąd są takim dowodem

Czyli ty przyznajesz się do winy wskazując na dowody, a oni nie.

To też różnica.

Opublikowano

Chłopaki to tam kij, piwniczaki jakich pełno na yt. Posłuchajcie nrgeeka jak pierdoli na yt, kto to ogląda i po co to nie wiem. Na pewno nie dla merytorycznych treści.

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał(a):

Jutuber życia Mejma)

Nrgeek to Z A J A W K O W I C Z wiec to raczej twoj target.

Opublikowano
55 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Rockstar na pewno nic nie wiedział. Gdyby wiedział to by wydał też grę na płycie, żeby walczyć z graczami o lepsze jutro.

Cytując klasyka: "Nie ma dowodów na to, że Rockstar wiedział o zabiciu fizyków przez Sony".

Opublikowano
5 minut temu, messer33 napisał(a):

soul gracz z ziomkami >>>>> Graczyk dziad srysław

trójka typów i ich godzinny wór urojeń
vs
stary dziad, który jednak coś tam od środka zobaczył, zna jakiś tam ludzi od gierek, swoje w tych grach przepracował a jego filmy zazwyczaj mają jakiś porządek i nie ciągną się w nieskończoność

aha ;) nie oglądam Rysława ale TYM BARDZIEJ nie wytrzymałbym 15 minut z tymi trzema ,,zajawkowiczami'' dla jednych to wspaniały powrót do młodości a dla mnie ci trzej panowie po prostu mentalnie zostali na boisku i szukają Tazo w chipsach i niczego z ich filmów nie wyniosę jedynie stracę czas.

Opublikowano

też nie oglądam jupiterów growych, hejtuję tylko graczyka co gra na easy

a najlepsi byli chłopaki z XBOX nadający z jukeja.

Prawilniak - > #cyfronomicon  @sibula:

ZAJAWKOWICZE z cyfronomicona

Opublikowano

No to nie ma co dalej tego walkowac. Trzech typow bez ladu i skladu pier.doli sobie o gierkach a niektorzy uwazaja to za wspaniale bo przechodza wlasnie etap nostalgii. Pozenili sie, porobili dzieci i zaczynaja tesknic za czasami bez zrzedliwej baby i kaszojada przez ktorego sie nie wysypiaja, wiec nawet taka jakosc jest dla nich akceptowalna.

Opublikowano

Też jestem tego samego zdania, nie wrzucajcie już tego kanału bo się serio smutno robi.

Opublikowano

To chociaż samego Pazia, bo on nadaje solo, ale widać, że coś niecoś potrafi i wie. No i jest forumowiczem i głosuje portfelem, w przeciwieństwie do Duszy.

Opublikowano

A polecacie jakieś kanały które pokazują swoje cyfrowe kolekcje?? Mega lubie oglądać takich zajawkowiczów prezentujacych swoje wirtualne KAFLE

Opublikowano
4 minutes ago, Pupcio said:

A polecacie jakieś kanały które pokazują swoje cyfrowe kolekcje?? Mega lubie oglądać takich zajawkowiczów prezentujacych swoje wirtualne KAFLE

Opublikowano

3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Zobacz sneak peak mojej cyfrowej kolekcji gier z serii Sonic. Chcesz zobaczyć więcej to przyjedź do mnie.

Screenshot_20260714-101147.png

Screenshot_20260714-101156.png

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał(a):

Zobacz sneak peak mojej cyfrowej kolekcji gier z serii Sonic. Chcesz zobaczyć więcej to przyjedź do mnie.

Screenshot_20260714-101147.png

Screenshot_20260714-101156.png

To są jakeś połuczyny przy kolekcji drozda. Gość ma nawet osobne foldery na gry tpp

Opublikowano

To już kolekcja Verbatimów ma większą wartość sentymentalną i emocjonalną typu "jechałem po nią kilkadzisiąt km rowerem na 30 stopniowym mrozie", czy "ledwo uszedłem z życiem uciekając Czeczenom na stadionie".

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

To są jakeś połuczyny przy kolekcji drozda. Gość ma nawet osobne foldery na gry tpp

To pewnie brzmi dla wielu tutaj absurdalnie ale myślę że gracze PlayStation i w ogóle gracze powinni się przyzwyczajać do takiej prezentacji swoich gier.

Opublikowano

Nie no jak można tracić miejsce w kafelkowni na coś takiego. Wszyscy wiedzą, że jedyny sensowny Sonic to Mario i Sonic na Olimpiadzie.

Opublikowano
41 minut temu, messer33 napisał(a):

a najlepsi byli chłopaki z XBOX nadający z jukeja.

Ten po prawej rzyga?

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Nie no jak można tracić miejsce w kafelkowni na coś takiego. Wszyscy wiedzą, że jedyny sensowny Sonic to Mario i Sonic na Olimpiadzie.

Zdelistowany bo Sega straciła licencję na olimpiadę ale mam na szczęście w pudełku.

Super gra, fajny motyw te retro dyscypliny nawiazujace do pierwszej w historii olimpiadzie w Tokio